Amintirile Vasilicăi: „Ciolacu și Stănescu erau în genunchi în fața lui Dragnea. Dăncilă i-a ridicat în picioare”

0
2233
Viorica Dăncilă între Marcel Ciolacu și Paul Stănescu

Jurnalistul Sebastian Zachmann (Prima TV) a răsfoit cartea Vioricăi Dăncilă și a selectat un fragment pentru Insider Politic. Fosta șefă a PSD arată care era raportul e putere dintre Liviu Dragnea și tandemul care conduce partidul în prezent, Marcel Ciolacu – Paul Stănescu.

Dăncilă spune că Marcel Ciolacu și Paul Stănescu (în prezent, președintele și, respectiv, secretarul general al PSD) „erau în genunchi în fața lui Dragnea”, iar ea „i-a ridicat în picioare”.

Dăncilă afirmă că Marcel Ciolacu „a vândut partidul” când „a votat Guvernul Orban”, moment care a însemnat trimiterea acasă a Guvernului interimar Dăncilă (demis anterior prin moțiune de cenzură).

„Da, Liviu Dragnea a făcut rău partidului”, mai spune Dăncilă, într-o neașteptată distanțare de cel care a inventat-o și păpușat-o politic.

Fragment din cartea Vioricăi Dăncilă

„Eu nu am vrut să conduc partidul singură. Dacă ar fi fost așa, nu aș fi numit lideri în funcții importante. Nu l-aș fi adus pe Paul Stănescu din nou președinte executiv. (…) Ei erau în genunchi în fața lui Dragnea, și Viorica Dăncilă i-a ridicat în picioare.

Da, Liviu Dragnea a făcut rău partidului, dar și actuala conducere periclitează partidul prin modul duplicitar de a acționa.

Paul Stănescu este unul dintre acești lași. Stănescu a fost unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Liviu Dragnea.

Ciolacu a vândut partidul de când a votat Guvernul Orban și a jucat acel teatru. Măcar dacă o făcea inteligent!”

„La Scroviștea, Stănescu și Dragnea mi-au cerut amnistia și grațierea”

Anterior, Viorica Dăncilă a făcut și alte dezvăluiri, care se vor regăsi în cartea-interviu pe care o va lansa în curând.

„Îmi amintesc că eram la Scroviștea, cu soțul meu, când au venit Paul Stănescu și Liviu Dragnea. Mi-au cerut amnistia și grațierea, care urma să fie introdusă de un secretar de stat, fără a trece prin toate serviciile pentru avizare”, a spus Dăncilă.

”Paul Stănescu mi-a spus: «Ai vrut să candidezi, n-ai vrut să lași pe alții să preia conducerea partidului. Te voi distruge!»”, a mai dezvăluit Viorica Dăncilă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here