Al 12-lea demisionar din Grupul parlamentar al PNL compară sinuciderea partidului, sub conducerea lui Cîțu, cu eșuarea balenelor pe plaje

3
1741
Nicolae Giugea

Nicolae Giugea, deputat de Dolj, a anunțat luni dimineață că a demisionat și el din Grupul PNL de la Camera Deputaților. Numărul parlamentarilor liberali care fac parte oficial din „gruparea Orban” a ajuns astfel la 12 (10 deputați și 2 senatori).

Nicolae Giugea a explicat pe Facebook pasul făcut: „În câteva luni, grupul lui Florin Cîțu a distrus o coaliție perfect funcțională, a distrus un guvern care avea oportunitatea de a face reforme reale pentru a pune România pe direcția cea bună și, în cele din urmă, a instalat haosul în țară. În plină pandemie, așa-zisa «echipă câștigătoare» a declanșat un război în partid, apoi unul în coaliție, apoi unul cu întreaga țară”.

Primul parlamentar PNL care a demisionat din Grupul liberal a fost Ludovic Orban, miercuri, 27 octombrie. Până vineri seara, numărul demisionarilor a ajuns la 11. Începutul noii săptămâni l-a adus și pe cel de-al 12-lea.

Cei 12 parlamentari care și-u anunțat demisia din PNL până în prezent:

  • senatori (2): Adrian Oros (Cluj), Ovidiu Florean (Bistrița-Năsăud);
  • deputați (10): Ludovic Orban (București), Ionel Dancă (Vrancea), Ion Ștefan (Vrancea), Alexandru Kocsis (Iași), Luminița Barcari (Ialomița), Constantin Șovăială (Sibiu), George Ionescu (Prahova), Bogdan Bola (Constanța), Claudiu Chira (Timiș), Nicolae Giugea (Dolj).

Anunțul deputatului Nicolae Giugea

„Începând de astăzi nu mai fac parte din grupul parlamentar al PNL. Este o decizie grea, pe care am luat-o după ce am cântărit cu atenție ce se întâmplă acum în partid.

Nu sunt nou în politică și nu cedez primului impuls, dar știu când lucrurile scapă de sub control. Din păcate, în PNL asta se întâmplă. Partidul Național Liberal este captiv unui grup care se comportă irațional.

Nu există niciun fel de explicație logică pentru modul în care, în câteva luni, grupul lui Florin Cîțu a distrus o coaliție perfect funcțională, a distrus un guvern care avea oportunitatea de a face reforme reale pentru a pune România pe direcția cea bună și, în cele din urmă, a instalat haosul în țară.

În plină pandemie, așa-zisa «echipă câștigătoare» a declanșat un război în partid, apoi unul în coaliție, apoi unul cu întreaga țară.

Uneori, fără ca oamenii de știință să poată găsi explicații plauzibile, pe plajele din întreaga lume sunt descoperite balene eșuate. Nimeni nu a reușit să înțeleagă până acum ce le determină pe aceste mamifere să se sinucidă din senin.

Ceea ce se întâmplă acum cu PNL seamănă izbitor de mult cu acest fenomen natural. Partidul se îndreaptă către un naufragiu evident și nimeni nu are curaj să spună nimic.

Mulți știu, dar tac. Le e mai frică de șeful din partid, decât de electorat.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* A murit Doru Dinu Glăvan, creatorul mega-escrocheriei „pensii speciale pentru anumiți ziariști și pseudo-ziariști”

* Cîțu pare să fi lansat o minciună îngrozitoare: „Acea noapte în care am fost acolo”, adică în clubul Colectiv, în momentul tragediei. După toate indiciile, n-a fost

* De ce n-a venit Iohannis să comemoreze 6 ani de la tragedia „Colectiv“: juca golf la Pianu de Jos

* Orban: „Mă voi implica cu toată forţa într-un referendum de demitere a lui Iohannis. Cred că nu-și termină mandatul“

* VIDEO. CTP: „Klaus Iohannis a dezertat din funcția de președinte” / „PNL probează costume de nuntă și are de mers la o înmormântare” / „PNL nu-și va mai reveni niciodată din lovitura de leucă aplicată în ceafă de Klaus Iohannis la Congres”

* „Nu vreau să știu cât de nervos va fi Rareș Bogdan!” Ironii de la USR după ce problema pensiilor speciale a dispărut din programul de guvernare al „echipei câștigătoare”

3 COMENTARII

  1. Foarte adevarata si trista constatarea ,un partid care reusise cat de cat sa supravietuiasca 31 de ani de politica tulbure neocomunista,singurul partid istoric ramas in viata,datorita unui grup de patrioti ce vroiau sa duca mai departe actiunile vechilor liberali,sub sloganul „prin noi insine”!Sper sa se formeze un nou partid liberal,de data asta curatat total de impostori infiltrati de noua securitate!

    • Mai lasă securitatea și vezi ce face trădătorul orban, dacă era el ales ceialalți trebuiau să plece, sau după ce a dat toate ministerele importante usr ăștia tot au dat jos propriul guvern, dar ideea era și este a usr și psd distrugerea pnl, iar acum se va reuși cu ajutorul televiziunilor și din interior conduși de trădătorul orban, mai gândeștete la realitate, și la urmă orban este în stare să-și vândă și părinții numai să rămână la conducere !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here