Adevărații țărăniști susțin candidatura lui Klaus Iohannis. Doar impostorul Pavelescu face blat cu PSD și Dăncilă

5
2141
Liviu Petrina

După capturarea Partidului Național Țărănesc Creștin-Democrat (PNȚCD) de către impostorul comunistoid-rusofil Aurelian Pavelescu, mulți fruntași țărăniști s-au regrupat, înființând Partidul Corectei Guvernări (PCG).

Pactul PSD-PNȚCD (o blasfemie istorică), prin care Pavelescu a anunțat că susține lista PSD la europarlamentare și, ulterior, pe Viorica Dăncilă la prezidențiale, a determinat conducerea PCG („adevărații țărăniști”) să reacționeze.

Vineri, 6 septembrie, PCG a anunțat, printr-un comunicat, că va susține candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din această toamnă.

Printre fruntașii PCG se numără președintele Ion Varlam (fost deținut politic) și președintele executiv Liviu Petrina (secretar general al PNȚCD în 1990, când partidul era condus de Corneliu Coposu).

Comunicatul PCG

Conducerea Partidului Corectei Guvernări (PCG) a hotărât să sprijine candidatura domnului Klaus Werner IOHANNIS în alegerile prezidenţiale din noiembrie 2019.

PCG exprimă convingerea că în noul mandat se vor realiza paşi hotărâtori în câteva direcţii fundamentale pentru România:

 1. Încurajarea credinţei creştine, a ataşamentului faţă de Biserică, Familie şi Ţară.
 2. Re-Unirea Teritoriilor din Răsărit, prin eliminarea urmărilor Pactului Ribbentrop-Molotov.
 3. Oprirea exodului tineretului şi îmbunătăţirea situaţiei demografice.
 4. Eliminarea mentalităţilor marxiste, refacerea caracterului şi a demnităţii naţionale a românilor.

Liviu Petrina a renunțat la pensia specială de diplomat

Liviu Petrina a introdus în Programul Politic al noului său partid (PCG) o prevedere privind eliminarea pensiilor speciale.

Pentru a fi convingător, domnul Petrina a început cu exemplul personal: în februarie 2019 a renunțat, oficial, la pensia specială de diplomat, care în acel moment se ridica la 6.213 lei.

Ca să nu rămână doar o intenție, Liviu Petrina a făcut o declarație notarială în acest sens, pe care a depus-o la Casa de Pensii.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

* Barometrul IMAS e necruțător cu PSD: Iohannis 44,6%, Dăncilă 8,4%! Se profilează o finală Iohannis-Barna. Sau Iohannis-Diaconu?!

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

Cumpănașu a înhățat apartamentul de la RAAPS pe mână cu directorul corupt al lui Tăriceanu. Plus: și-a luat o halcă grasă din cele 17 contracte cu statul, însumând peste 30 de milioane de euro!

INML confirmă moartea Alexandrei, Cumpănașu continuă „s-o țină în viață”, ca s-o folosească electoral

Se fuge de Cumpănașu ca de ciumă! A treia organizație importantă părăsește „Coaliția” impostorului

Caracatița care-l susține pe Cumpănașu: sindicaliști, polițiști, masoni, foști șefi ai Guvernului, ai Armatei și ai SRI

Dan Tăpălagă: „Primul candidat călare pe un cadavru”. Încă un text devastator la adresa „necrofagului” Cumpănașu

„Te-ai cățărat, indecent și oportunist, pe curajul și drama Alexandrei”. Text devastator al unui fost ministru la adresa lui Cumpănașu

VIDEO. Așa arată o jigodie PSD-istă! E consilier al deputatei Laura Moagher, conduce beat, parchează pe interzis, îi înjură și amenință pe polițiști, sună la 112 ca să se dea victimă

Liviu Dragnea şi cei doi copii ai săi au primit interdicţie de a intra pe teritoriul SUA, din cauza corupției

5 COMENTARII

 1. Cu ma-sa de-a ajuns Pavelescu sa „dezmosteneasca” niste taranisti autentici si cum de taranistii au acceptat asa ceva? Bunicu meu se intoarce in mormant! (fost sef de filiala judeteana – Muscel) care in vremea comunista se imbraca in fiecare duminca in costumul lui popular/oltenesc. S-a nascut in Runcu, judetul Gorj si a ajuns in Muscel ca ofiter. La 36 de ani s-a pensionat ca urmare a pierderii unor degete de la o mana in timpul primului razboi mondial. A fost declarant chiabur de catre comunisti, I s-a confiscate toata averea agonisita prin munca si impreuna cu tatal meu/fiul lui, aruncati in inchisoarea Pitesti. V-am imaprtasit asta nu din vreo pornire aroganta, (n-am arogante, n-am pt ce sa am) ci din revolta, din repulsie pentru acest impostor care se da nu doar taranist ci chiar lider al lor.

 2. Si ambii nostri bunici barbati (care au facut puscarie politica, in anii ’50, pentru ca au fost lideri locali ai P.N.T.) se rasucesc in morminte ! (Dumnezeu sa-i odihneasca !)

  La fel si tatal nostru (Dumnezeu sa-l odihneasca si pe el !), care a fost sef-pe-an-de-studiu al organizatiei studentesti P.N.T. de la A.S.E. Bucuresti, retinut la Politia Capitalei, impreuna cu ai sai colegi, dupa manifestatia pro-Regala si anti-comunista din ziua de Sf. Mihail-si-Gavril a anului 1947, la organizarea careia contribuise !

  Ce-a ajuns partidul MARTIRILOR Maniu si Mihalache…, dupa ce a fost confiscat de catre acest GOLAN de Pavelescu, PLATIT (GRAS !) DE P.S.D. !!!

  • Inca ceva, foarte IMPORTANT: acest NENOROCIT de Aurelian Pavelescu este nu „doar” (Sic !) un (SCARBOS !) IMPOSTOR, ci chiar mai… GRAV (inclusiv din punct de vedere… PENAL !!!), e (SI !) un… (ODIOS) UZURPATOR (!!!!!!), care a pus mana… IN MOD FRAUDULOS/INFRACTIONAL (!!!) pe acest partid-MARTIR !!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here