sâmbătă, septembrie 28, 2024
AcasăOpiniiNeamțu pe vârful Omu

Neamțu pe vârful Omu

-

Nemulțumiți de scorul AUR, Vlad Țepeș, Mihai Viteazul și Ștefan cel Mare au convocat un congres excepțional, pentru a-l înlocui de la șefia partidului pe George Simion.

Iată și câteva reacții!

Mihail Neamțu a revenit la părerea inițială că Simion e o nulitate, s-a cățărat pe vârful Omu în uniforma naționalei de fotbal și a rostit următoarea predică de pe munte:

„Români, nu vă temeți! Sunt pregătit de orice sacrificiu (dacă sponsorizează și Becali). Cine ridică sabia dreptății nu piere! Voi candida la orice se ivește. Cum nu vii tu, Țepeș doamne?”

- Advertisement -

De pe scara avionului spre Bruxelles, fratele Târziu a avut un mesaj ambiguu:

„Fraților, sunt pregătit de sacrificiu. Mă arunc în fața miilor de euro îndreptate spre mine. Vă îmbrățișez cu inima. Trăiască Căpitanul!”

Mai iezuit de felul său, ex-reverendul ex-părinte încă Terheș a rostit doar atât:

- Advertisement -

„Facă-se voia Domnului! Eu voi continua să mă lupt cu pandemia care a trecut, dar cu măsură, căci pensia specială de la globaliștii din Bruxelles îmi e asigurată, cu ajutorul Tatălui și-al Fiului și-al Sfântului Spirit, amin!”

DE ACELAȘI AUTOR:

Naționalismul antinațional

Lui Klaus i-a mers: 9 ani de turism intens

Cum conciliezi România Mare cu Ungaria Mare?

Femeia aceasta rea și coruptă

România europeană e singura pentru care merită să mori. Cei care azi fac gargară suveranistă și naționalistă vorbesc pentru Rusia

3 COMENTARII

  1. Vai, vai … Coldea + AUR = LOVE 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    https://www.aktual24.ro/exclusiv-anatol-salaru-afirma-ca-george-simion-era-controlat-de-florian-coldea-tinand-cont-de-persoanele-cu-care-m-am-intalnit-eu-cred-ca-anumite-persoane-din-serviciile-secrete-romanesti/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -