Mircea Badea a ratat startul emisiunii de divertisment „din cauza evenimentelor” de la PSD. Nici formatul nu era pregătit!

6
3376

Deși a anunțat că începând de marți seara nu va mai face o emisiune politică la Antena 3, ci una de „hăhăială / umor / divertisment”, Mircea Badea a ratat startul noii producții.

Și marți, emisiunea s-a numit tot „În gura presei”. Și tot despre politică a fost. „Se întâmplă evenimente, nu le putem ignora”, a justificat el. „Evenimentele” erau răfuielile de la PSD, cu decapitarea Vioricăi Dăncilă și înscăunarea tandemului Marcel Ciolacu – Paul Stănescu.

Emisiunea a însemnat, în proporție de 90%, transmisiuni de la sediul PSD, unde tocmai se încheiase ședința CEx și se făceau declarații. Vorbeau Dăncilă, Ciolacu, Stănescu. La telefon comenta Adrian Ursu, colegul lui Mircea Badea de la Antena 3.

Dincolo de „evenimente”, a mai fost o cauză care a dus la amânarea startului emisiunii de divertisment. Aceasta pur și simplu nu era pregătită. Fusese anunțată de Mircea Badea pe Facebook cu câteva ore înainte, dar nici măcar nu avusese un spot de promovare pe Antena 3 și pe alte televiziuni din trustul lui Dan Voiculescu.

Anunțul făcut marți de Mircea Badea

„Am început emisiunea de la măsuță pe 13 septembrie 2004. Sunt 15 ani. Suficient. Emisiunea pe care o știați nu mai există începând de azi. Considerați că și eu, cel din contextul obișnuit, am crăpat/am emigrat/oateva.

Începând de azi voi presta la aceeași oră, LA ACELAȘI POST, o emisiune de hăhăială/ divertisment. Am convingerea că s-ar putea să mă pricep la ceea ce unii numesc, de multe ori impropriu, umor.

Motivele sunt multiple, articulate, dar nu am de dat socoteală nimănui. Ca idee generală, am un profund sentiment de scârbă și de zădărnicie. Acum vreau doar să râd la teveu.

Vă mulțumesc pentru cei 15 ani și vă doresc multă la revedere.

P. S. Pe pagina asta, deocamdată nu se schimbă nimic, sunt niște prieteni care ar avea de pierdut dacă aș închide-o.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

6 COMENTARII

  1. Tot felul de dejectii revărsați,așa ca niște intelectuali adevărați ce sunteți,dar văd ca muriți de grija lui.In fiecare zi urmăriți ce face.Daca-i așa de prost si neînsemnat pentru o așa elita de ce vorbiți despre un asemenea subiect?

  2. Badita,o emisiune de ras este potrivita pentru tine,fiindca oricum ai fost de rasul lumii si pana acum !!Te-ai zbatut ca pestele pe uscat sa-l bagi pe BASESCU in puscarie,dar ti-a iesit pe dos si a trebuit sa-i duci tigari varanului la Rahova!! Te-ai strofocat sa-i prostesti pe romani cu mizeriile tale,dar cei care se mai uita in gura ta spurcata scad pe zi ce trece si devi tot mai inutil!! Daca ai avea ceva urme de creier te-ai retrage cu totul de pe sticla si te-ai face pescar,sau „cioban la porci”,fiindca doar atat te mai ajuta „mecla”!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here