miercuri, februarie 21, 2024
AcasăOpiniiÎn 2010 ne-au ars pruncii. În 2015 ne-au ars tinerii. În 2020...

În 2010 ne-au ars pruncii. În 2015 ne-au ars tinerii. În 2020 ne-au ars și bunicii! Ce mai vor de la noi „ciumații roșii”?

-

Cât tupeu grosolan pot avea cei din PSD să se mai desfete cu reclama aia îngrozitoare, care îl bagă la înaintare pe bunic și o reduce la tăcere pe bunică!

Bunicul o ia la „stânga” (spre PSD), sătul de nazurile bunicii, adică a consoartei sale de-o viață, fiindcă ea a mers continuu pe cărarea din „dreapta”.

Până și nepotul a ajuns să cadă în brațele acelui bunic coafat de PSD-iști. Ale falsului bunic, rămas cu mustață din perioada nostalgică a „Tătucului” Dragnea.

La nivelul gândirii, puștiul a primit o infuzie roșie: i-au tăiat și lui alocația, și tocmai de aceea nu-și mai poate lua o nouă bicicletă. Iar bunicul, ce să vezi, a rămas și el cu pensia tăiată, întrucât a ascultat de ceea ce spune bunica! Dar, de-acum încolo, vom face numai ce spune bunicul.

- Advertisement -

Ce-i spune el nepotului său? Că se va echipa cu tricoul roșu și că-i va plasa bunicii spre împăcare cei trei trandafiri roșii, sigla PSD-ului. Și, de-aici înainte, se vor scălda într-o fericire continuă.

Acel roșu PSD-ist a căpătat însă nuanțe macabre. E tocmai focul care i-a ars de vii pe bunicii de la Spitalul din Piatra Neamț. Un spital dirijat, din nefericire, de un reprezentant de stânga (preferatul bunicului fals din reclamă), în persoana lui Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț: ales pentru un nou mandat de 4 ani la scrutinul recent, din 27 septembrie.

Ce-a făcut Arsene în tot timpul ăsta? Prin escrocheriile sale (să nu uităm că a fost arestat la un moment dat de DNA pentru 30 de zile într-un dosar de trafic de influență), prin nepăsare, și-a dus propriii alegători spre sacrificiul suprem, în loc să le ofere condiții decente de tratament în spital. Căci Spitalul din Piatra Neamț se află în administrarea lui, nu în cea a Ministerului Sănătății, diriguit de Tătaru, nici în cea a Guvernului Orban.

- Advertisement -

Cei 10 bunici arși de vii la Terapia Intensivă a Spitalului din Piatra Neamț încheie un cerc roșu abominabil.

În 2010, ne-au ars pruncii la Maternitatea din Giulești, aflată la acea vreme sub oblăduirea chirurgului pușcăriaș Sorin Oprescu (tot o creație a PSD).

În 2015, ne-au ars tinerii la Colectiv, club aflat exact pe moșia sinistrului Cristian Popescu Piedone (și el trecut prin PSD, ajuns ulterior în UNPR-ul generalului Gabriel „Izmană” Oprea și apoi în PPU-ul securistului Dan „Varan” Voiculescu).).

În 2020, ne-au ars și bunicii la Spitalul din Piatra Neamț.

Dumnezeu să-i odihnească în pace pe toți!

Dar ce mai vor de la noi „ciumații roșii”?

Să refacem instalațiile electrice în spitalele pe care le păstoresc încă, în loc să se fi ocupat ei de asta? Să le aducem dezinfectanți nediluați, că ei au diluat tot ce-au avut la îndemână în epoca Dragnea? (Era să dilueze și legile justiției. Noroc că am ieșit în stradă.)

Ce-ar mai fi vrut? Să fi mers noi să verificăm dacă toate cluburile și toate instituțiile statului au autorizație pentru incendiu, că ei erau plecați prin cine știe ce țări exotice pe banii noștri?

Să-l oprim noi pe Piedone? Să dăm cu el de toți pereții pentru autorizația de funcționare dată Clubului Colectiv, deși aceasta nu era validată de ISU?

P. S. Cei trei muschetari ai groazei: Sorin Oprescu (condamnat la 4 ani și 4 luni de închisoare, în primă instanță), Cristian Popescu Piedone (condamnat la 8 ani și 6 luni de închisoare, tot în primă instanță) și Ionel Arsene (arestat preventiv pentru 30 de zile). Ca să nu mai avem de-a face cu alți monștri de acest gen, trebuie să decolorăm total PSD-ul în decembrie! Să-l diluăm definitiv!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -