Băsescu: „Trump se comportă ca Dodon. Este o umilire a Americii”

1
892
Băsescu - Trump - Dodon

Un fost președinte, Traian Băsescu, e necruțător cu doi viitori foști președinți: Donald Trump și Igor Dodon. Face chiar o paralelă între cei doi, privind modul urât în care aceștia ies din scenă, acuzând fraudarea unor alegeri pe care chiar ei le-au organizat.

Traian Băsescu a scris un text scurt, dar tăios pe pagina sa de Facebook. El spune că atât Trump, cât și Dodon „acuză fraude imaginare”.

Spre deosebire de Trump și de Dodon, actualul europarlamentar PMP a câștigat și al doilea mandat de președinte.

Postarea lui Traian Băsescu

„Dodon şi Trump sau Trump şi Dodon”

„Preşedintele SUA, Donald Trump, şi preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, sunt doi preşedinţi în funcţie, incapabili să-şi accepte înfrângerea electorală, acuzând fraude imaginare în condiţiile în care, ca preşedinţi în funcţie, au avut obligaţia organizării unor alegeri corecte.
Pentru comunistul Igor Dodon, faptul că se comportă la fel ca Donald Trump se constituie într-o scuză.
Pentru republicanul Donald Trump, faptul că se comportă la fel ca Igor Dodon este o umilire a Americii.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Ce mai mare rușine pentru noi: un președinte marinar, care a înșelat așteptările a milioane de români trecând de partea mafiei transpartinice (Udrea/Bica/Cocoș/Ponta…), prieten bun cu un (vice)președinte american senil (marioneta democraților), îl compară pe antiromânul Dodon cu un președinte american care a făcut atâtea pentru România. Acum ce să spunem despre un astfel de ex-președinte de pe malurile Dânboviței? O fi dublicitar? O fi senil și el (la numai 68 de ani)? Vrea să ajungă Președintele ONU și se dă bine cu chinezii și rușii, dușmani lui Trump? La Băsescu orice e posibil în politică, dar nu în interesul României, ci în interesul lui, al „fetelor lui” (Elena Udrea, Alina Bica şi şi Elena Băsescu) şi poate în interesul PMP pe care vrea să-l ridice la rangul de CEL MAI MARE PARTID din CELE MICI. Poate se opreşte aici, ar fi mult mai rezonabil pentru posibilităţile actuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here