Începe calvarul pentru „bietul” Tudorache! Pus sub control judiciar, după câteva ore de audieri. DNA îl cercetează în două dosare

2
2549
Daniel Tudorache

S-a prăbușit castelul de minciuni al lui Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, actualmente candidat pe un loc eligibil pe lista PSD pentru Camera Deputaților! Poza în victimă electorală a USR-iștilor cu rucsaci, dar zarva făcută de el încerca să ascundă propria hoție.

Cu o lună, două în urmă, Daniel Tudorache făcea pe victima electorală, alimentând Antena 3 și RTV cu imagini banale, pentru a fi prezentate de pagandiștii Gâdea și Ciutacu drept „dovezi irefutabile” ale „fraudei comise de USR-PLUS”. Campania mincinoasă a fost expediată la gunoi de judecătorul care a decis respingerea acuzațiilor mincinoase și validarea primăriței Clotilde Armand.

Acum, Armand este coșmarul lui Tudorache. Sesizările făcute la DNA de noul edil se convertesc în dosare penale, pentru că ex-primarul PSD a făcut jaf total la Primăria Sectorului 1, profitând inclusiv de pandemie.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, Daniel Tudorache a fost pus sub control judiciar sub cauţiune, după ce a fost audiat timp de mai multe ore de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Acuzaţiile vizează infracţiuni asimilate corupţiei şi spălare de bani, transmite News.ro.

Tudorache a fost audiat la DNA timp ce mai multe ore, fiind vorba de două dosare. Unul se referă la fapte din perioada 2006-2007, a declarat sâmbătă dimineaţa avocatul care-l apără pe fostul primar.

Avocatul a spus că acuzaţiile vizează infracţiuni asimilate corupţiei şi spălare de bani, iar procurorii au dispus măsura controlului judiciar sub cauţiune faţă de Tudorache. Măsura va fi contestată, a adăugat avocatul.

Potrivit sursei citate, la DNA au mai fost audiate fosta soţie a lui Tudorache şi încă o persoană.

Cel de-al doilea dosar se referă la achiziția frauduloasă (la prețuri exorbitante) de tablete și termoscannere în primăvara acestui an, în plină pandemie de Covid-19.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here