10 indicii după care polițistul Godină îi recunoaște pe români la plajă în Grecia: “se miră gălăgios, sunt proaspăt tunși, târăsc sacoșe mari, termoizolante…“

4
8752
Marian Godină a plecat la mare, în Grecia, și a dat pe plajă de compatrioți care nu se duc la toaletă, vorbesc tare și târăsc după ei sacoși uriașe, termoizolante

Plecat în vacanță în străinătate – după peisajele postate pe Facebook, foarte probabil în Grecia –, polițistul Marian Godină a făcut, pe blogul său, un decalog al semnelor după care își dă seama că persoanele de pe plajă sunt compatrioți. Textul este amuzant, o ironie de bună calitate, dar care surpinde, de fapt, proasta creștere și a celor mai mulți dintre români.

Într-o singură zi, postarea lui Godină a strâns peste 10.000 de aprecieri și 1.500 de comentarii pe Facebook. Cu doar două zile mai devreme (vineri la prânz), un alt comentariu sarcastic al polițistului, care pornise în epopeea sa auto către litoralul grecesc, strânsese de asemenea un număr uriaș de reacții. Vineri, la ora 11.37, pe când se afla în coloana de mașini pe Valea Prahovei, Godină remarca: „Am plecat la 10 din Brașov și la 11.30 sunt deja în Bușteni“, plus emoticoane care simbolizează înjurăturile.

Decalogul lui Godină: cum să depistezi românii pe plajele din străinătate

„Am făcut o listă curtă cu câteva semne care îți arată care oameni de pe o plajă din afara României îți sunt compatrioți.

 1. Sunt gălăgioși.

 2. Se miră des, ușor și, din nou, gălagios.
  Exemple: „Aute pești!! Aute ce de îs!” (ca și când ar fi ceva anormal să vezi pești în apă)

 3. Au vezica urinară foarte rezistentă și pot sta doar pe plajă și în apă de dimineața până seara, fără să aibă nevoie la toaletă, asta deși consumă 3-4 beri la halbă.

 4. Românii poartă conversații de la distanțe de peste zece metri, uneori discuții ample, nu doar simple întrebări și răspunsuri. Uneori discuțiile pot fi auzite în franceză sau spaniolă. Nu vă lăsați păcăliți, tot români sunt.

 5. Dacă o doamnă din Germania e în apă, vede niște scoici deosebite, iar soțul ei e pe șezlong, aceasta se va duce la el și îi va spune că a găsit niște scoici frumoase. Românul va economisi timp și energie și va exclama: băăă, hai băă, să vezi ce scoici am găsit!

 6. Folosesc des cuvintele „dreacu’, naiba, mânca-ți-aș“.

 7. Stând pe șezlong, românilor le iese spiritul antreprenor și exclamă: „bă, ce le merge ălora cu parapanta aia.” „Face aia ceva bani cu masajul ei.” „Îți iei trei ski-jeturi d-alea și le dai la închiriat, te-ai scos.

 8. În general, bărbații români sunt proaspăt tunși, iar șlapii sunt noi.

 9. Târăsc sacoșe mari termoizolante.

 10. Românii vor citi și vor spune în comentarii că nu-i așa, când ei știu de fapt că e fix așa.“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Vasile Blaga și Emil Boc intervin în războiul Orban – Cîțu. Blaga: „Te rog, Ludovic, te rog, Florine, țineți partidul unit! Struniți-i pe nărăvași!”. Boc: „Războaiele interne din PNL trebuie să se încheie!”

* Filiera din justiție care l-a scos pe Dragnea din pușcărie. Rolul judecătoarei anti-#Rezist de la Giurgiu, anchetată de DNA după ce l-a eliberat din arest pe Sile Cămătaru

* VIDEO. Avocata lui Dragnea a aprobat afirmația toxică a acestuia! Fostul ministru Cătălin Predoiu: E o minciună!

* VIDEO. Un lider AUR l-a vizitat acasă pe Dragnea – „cel mai mare patriot al României, pe care toți vor să-l omoare!”

* Ministrul Ghinea despre iubita lui Dragnea: „Era un fel de împărăteasă a Parlamentului. Iordache îi ținea liftul!”

* Un extremist AUR face lista „trădătorilor nenorociți” care o susțin pe Clotilde Armand. Sunt amenințați și „cei din justiție și structurile de stat”

* Demența unui colonel de poliție, consilier AUR în Senat: „Nu mai recunosc autoritatea dictatorială a UE! Pregătesc rezistența în munți!“

Ion Rădoi și concubina sa – 60 de zile sub control judiciar. Nu au voie să iasă din țară sau să poarte arme. Una dintre acuzații: șantajul

EDITORIAL GRIGORE CARTIANU. Tavarăș Cozmin, am găsit noile construcții ilegale de pe plaja din Mamaia! E și mai grav: sunt castele, nu hoteluri!

* Cum au fost capturați mercenarii columbieni care l-au asasinat pe președintele din Haiti. Unii au încercat să se ascundă în mocirla unui canal, alții într-un magazin părăsit. Ultimul adăpost: ambasada Taiwanului

4 COMENTARII

  • În atenția „IACOBINILOR” obsedați de „corectitudinea-politică” și de „discriminarea-pozitivă”: cuvântul „țiganii” are, BINEÎNȚELES, sensul pe care-l vedem folosit, de exemplu, în toată literatura română, clasică și contemporană, adică acela FIGURAT, care se referă NU la etnia-propriu-zisă, ci la anumite caracteristici de comportament pe care și etnicii-români le au!

   • Bineee…, în literatura română, este uzitat și sensul PROPRIU…, căăă… acu’ ce să facem…, să interzicem. de pildă,… „Țiganiada” lui Ioan Budai-Deleanu sau s-o rebotezăm… „Rroman(es)iada”???????!!!

 1. Cât despreee… faptul că deși toarnă multă bere-n ei, „romulanii” nu se duc la toaletă, ați priceput despre ce este vorba: intră-n mare pân’la brâu șiii… se ușurează acolo, „pe șest”!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here