Ziua şi dovada că au ajuns „ciumaţii” UE: Viorel Ştefan, respins de Parlamentul European pentru Curtea Europeană de Conturi. Motivul: atacul la justiţie

3
1215

Europarlamentarul Cristian Preda, membru PLUS, a dezvăluit pe pagina de Facebook faptul că vicepremierul Viorel Ştefan a fost respins de Parlamentul European pentru postul de membru în Curtea Europeană de Conturi.

”Plenul PE a respins candidatura vicepremierului Viorel Ștefan la Curtea Europeană de Conturi. Încă un succes al guvernului Dăncilă…”, a scris europarlamentarul.

Pe 8 aprilie, candidatura vicepremierului Viorel Ștefan a fost respinsă și de Comisia de control bugetar (CONT) a Parlamentului European. Potrivit unui comunicat al Parlamentului Europeanmai mulți eurodeputați au ridicat în timpul audierii chestiunea contribuției lui Ștefan la slăbirea luptei anticorupție.

Votul secret în cazul lui Viorel Ștefan în Comisia de control bugetar (CONT) a Parlamentului European a fost 8 ”pentru” și 12 ”împotrivă”.

„Votul a fost secret, dar numărul de voturi de fiecare parte confirmă că au votat împotriva sa colegi din mai multe grupuri politice, inclusiv din ALDE. Menționez că am fost în sală la momentul votului, am urmărit sesiunea de vot, dar nu am votat de vreme ce au fost prezenți suficienți membri plini și membri supleanți din Comisia CONT, eu nefiind membru în comisia respectivă”, a scris Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL, pe Facebook.

Curtea Europeană de Conturi are 28 de membri, câte unul din fiecare țară. Viorel Ștefan nu a avut contracandidat din România, fiind singura propunere a guvernului. Membrii sunt numiți pentru un mandat de 6 ani

CITIŢI ŞI:

* Dragnea a dus-o în Brazilia, mai întâi, pe Cătălina Ştefănescu, apoi pe Irina Tănase! Dovada fişelor de călătorie, plus noi dezvăluiri Rise Project despre desantul Tel Drum peste Ocean

* Răfuială între „fetițele” lui Dragnea: Irina a „ras-o” pe Cătălina de pe lista PSD pentru europarlamentare!

* Preot-erou şi la Bataclan, şi la Notre-Dame. A salvat Coroana de Spini a lui Iisus din catedrala cuprinsă de flăcări

Arde Catedrala Notre-Dame, ard opt secole de istorie a Franței!

Notre-Dame, primele ipoteze. Cum ar fi acţionat pompierii americani. A apărut şi prima donaţie pentru reconstrucţie: 100 de milioane de euro

VIDEO. Senzaţionala „mamaie”! A intrat în mijlocul PSD-iştilor, la Craiova, şi le-a bătut obrazul: „E şi oraşul meu, nu al vostru! Distrugeţi tineretul”

3 COMENTARII

  1. Guvernul DANCILA este format doar din analfabeți , jefuitori de păduri , in complicitate cu marile companii care be prăduiești in fiecare zi cea mai mare bogăție : pădurea!!! Un guvern de iresponsabili ( ce cauta in politica ? Care duc România in prăpastie!!!! Sa plece neisprăviți ăștia care ne-au mâncat viața !!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here