Zeci de săteni pretind că ei sunt proprietarii unui portofel plin cu bani găsit pe stradă de un localnic și predat Poliției!

1
1921

Un portofel plin cu bani, pierdut de cineva, găsit de un localnic cinstit și predat Poliției a tulburat profund viața localității Mogoșești, din județul Iași, unde zeci de săteni pretind acum că ei ar fi păgubașii și revendică suma, scrie Adevărul. Cazul seamănă cu scenariul unei schițe de-a lui Ion Băieșu. Polițiștii țin secretă suma, iar locuitorii comunei sună unii după alții încercându-și norocul, ca la Loto.

Reprezentanții Poliției au relatat de unde a pornit toată nebunia care le-a tulburat somnul sătenilor: “Poliţiştii au fost sesizaţi de către un cetăţean în vârstă de 65 de ani că a găsit o sumă de bani în localitatea Mogoşeşti. Banii au fost lăsaţi în grija poliţiştilor şi se fac verificări pentru stabilirea identităţii persoanei care i-a pierdut. De asemenea, poliţiştii i-au transmis mulţumiri persoanei în cauză pentru simţul civic de care a dat dovadă“.

Deocamdată, proprietarul real nu a apărut. Polițiștii vor ca măcar suma corectă să fie indicată de cei care spun că ei sunt păgubașii. Dar, până acum, zecile de persoane care s-au prezentat la secție sau au dat telefon fie n-au nimerit suma exactă, fie au spus că nu-și mai amintesc câți bani erau în portofelul pierdut.

Primărița Rodica Popa spune că, dacă până sâmbătă nu se va găsi adevăratul proprietar, îi va ruga pe preoți să le ceară enoriașilor, la slujbă, să fie sinceri și să renunțe la tentativele de a pune mâna pe ceva ce nu-i al lor: “Este o sumă foarte mare de bani, care a fost găsită în centrul comunei Mogoşeşti. Până în momentul de faţă nu am găsit proprietarul banilor, însă mai mulţi localnici s-au prezentat sau au sunat pentru a recupera banii, dar nimeni nu dă detalii despre suma pierdută. Cei mai mulţi au sunat că au pierdut o sumă de bani în urmă cu mai mult timp, dar nu ştiu nici data şi nici suma, însă cred că e posibil să fie cei găsiţi luni. Nu putem înapoia banii oricui spune că i-a pierdut, trebuie să ştie măcar suma exactă şi din acest motiv nu divulgăm identitatea celui care i-a găsit, pentru a nu fi presat sau influenţat în vreun fel, deoarece este singurul care ştie suma exactă“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ministrul Drulă, după acțiunea în forță de la metrou: „Un cartel se destructurează cu ranga. E ultima zvâcnire a Mafiei”

* Călin Georgescu-AUR, rusofil pe față la Pandele TV, promovat de Sputnik: „Șansa României este înțelepciunea rusească. Complexul militar industrial american este interesat să împingă către un conflict”

* VOCILE MOSCOVEI. Șoșoacă: „Îmi cer scuze Ambasadei Rusiei”. Cerva: „O să bat la Ambasada Rusiei, cu flori, și o să-mi cer scuze”

* Epuizată de lupta cu Oculta, soția lui Cataramă le cere bani românilor, ar ajuta-o să-și revină

* Avertismentul medicului Gabriel Diaconu: Fără vaccinare masivă, vor muri peste 500.000 de români din cauza Covid-19

1 COMENTARIU

  1. Ce se ingramadesc soarecii la cascaval! Mentalitatea asta o vedem de zeci de ani peste tot in Romania, in relatiile sociale dintre noi, in institutii, in politica, in campanii: oportunismul ticalos, smechereala, minciuna, hotia. Oare cand o sa evoluam, sa ajungem si noi o natie „normala”? Hei, popilor, care sunteti influenti si va arogati rolul de „reformatori sociali si spirituali”, va „prindeti” la misiunea asta? Sau va „bagati” si voi cu „baietii”, la cascaval?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here