Flavia Groșan o adoră pe Șoșoacă și o urăște pe Simona Halep. Doctorița anarhistă nu-i iartă tenismenei faptul că s-a vaccinat anti-Covid

1
3032
Flavia Groșan - Simona Halep

Înainte de a deveni vedetă națională, eroină a conspiraționiștilor în pandemia Covid, doctorița Flavia Groșan și-a etalat umorile la adresa tenismenei Simona Halep. Nu rezultatele sportivei au enervat-o pe anarhista de la Oradea, ci faptul că Halep s-a vaccinat. Inacceptabil, în viziunea impostoarei care și-a certat inclusiv tatăl pentru că a îndrăznit să se vaccineze.

Flavia Groșan are în palmares mai multe postări pe Facebook în care o jignește pe Simona Halep pe motiv de Covid-19 și vaccinare. Doctorița anarhistă a mers până acolo încât s-a bucurat – perfect agramat – că tenismena română a fost învinsă de Serena Williams.

Pagina de Facebook a Flaviei Groșan arată ce-i poate capul doctoriței anarhiste: o adoră pe Șoșoacă, promovează cele mai idioate teorii ale conspirației, își îndeamnă pacienții să nu meargă la spital (pentru că vor fi omorâți cu oxigen), urăște masca de protecție și vaccinurile anti-Covid. Dar, mai grav, îi urăște pe purtătorii de mască, pe cei ce se vaccinează sau măcar declară că au Covid.

Pe 1 noiembrie 2020, pe când își rumega anonimatul, Flavia Groșan scria pe Facebook, grosolan-mitocănește și extrem de agramat:

„Cine esti tu, Halep, sa mă anunți oficial că ai făcut Covid? După ce m-ai înnebunit cu purtatul măștilor, na, că ai ratat o lovitură și l-ai prins. Mă lași?

P. S. Doamne, iartă-mă, dar cred că în scurt timp voi fi prietena totală a micuțului virus. Trec de partea lui. :))))”

Iată și varianta necorectată, ca să vedeți gradul de agramatism care o chinuiește pe anarhista de la Oradea:

Pe 5 noiembrie, Flavia Groșan a „altoit-o” din zbor și pe fosta atletă Gabriela Szabo: „Altă speriată de Covid pozitiv: Gabriela Szabo. Bravo!”.

Pe 9 noiembrie, Flavia Groșan a revenit la marea ei pasiune: Simona Halep. A preluat o poză cu tenismena aflată atunci pe locul 2 în lume (acum e pe 3), alături de echipa medicală care a tratat-o de Covid, și a scris următorul comentariu:

„Hai sa fim penibili până la capăt! Am o rugăminte. Ce-ar fi să nu ne mai amenințați cu lipsa locurilor din spitale?

Pe 16 februarie, Flavia Groșan jubila: Simona Halep a fost eliminată de la Australian Open! Uraaaaa!

„Serena, o senioră a tenisului mondial, a făcut-o praf pe Halep. Dar nimeni nu spune nimic, nimic”, a mințit doctorița Groșan pe Facebook. Minciuna e conținută de propoziția „nimeni nu spune nimic, nimic”.

Flavia Groșan folosește în mod repetat, în postările sale, cuvântul „senioră”, care nu există în limba română. Varianta corectă este „senioară”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ministrul Drulă, după acțiunea în forță de la metrou: „Un cartel se destructurează cu ranga. E ultima zvâcnire a Mafiei”

* Călin Georgescu-AUR, rusofil pe față la Pandele TV, promovat de Sputnik: „Șansa României este înțelepciunea rusească. Complexul militar industrial american este interesat să împingă către un conflict”

* VOCILE MOSCOVEI. Șoșoacă: „Îmi cer scuze Ambasadei Rusiei”. Cerva: „O să bat la Ambasada Rusiei, cu flori, și o să-mi cer scuze”

* Epuizată de lupta cu Oculta, soția lui Cataramă le cere bani românilor, ar ajuta-o să-și revină

* Avertismentul medicului Gabriel Diaconu: Fără vaccinare masivă, vor muri peste 500.000 de români din cauza Covid-19

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here