luni, martie 4, 2024
AcasăRăzboi în Ucraina"Zeci de comisariate militare ard acum în toată Rusia! S-a pus litera...

„Zeci de comisariate militare ard acum în toată Rusia! S-a pus litera «L» peste tot, e frumos. Legiunea a început să lucreze”

-

În toată Rusia, oameni necunoscuți au început să dea foc clădirilor comisariatelor militare. Până în prezent, au fost raportate zeci de cazuri. Acest lucru a fost declarat de Aleksei Arestovici, consilierul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski.

Conform site-ului Obozrevatel.com, Arestovici a furnizat detaliile într-un interviu acordat lui Mark Feighin, activist rus pentru drepturile omului, în emisiunea acestuia de pe canalul YouTube, „Feighin Live”. Ar fi vorba de militarii recrutați în legiunea „Libertatea Rusiei”.

Duminică, 1 mai, Arestovici dezvăluia în cadrul aceleiași emisiuni că în Federația Rusă s-au constituit celule ale legiunii „Libertatea Rusiei”, care luptă pentru îndepărtarea de la putere a dictatorului criminal Vladimir Putin.

Aleksei Arestovici: „Știți că multe comisariate militare de înregistrare și înrolare sunt acum arse în toată Federația Rusă. În realitate, există deja zeci de cazuri”.

- Advertisement -

Potrivit oficialului de la Kiev, „binevoitori” anonimi lasă litera „L” pe clădirile distruse, însemnând că legiunea „Libertatea Rusiei” funcționează în comparație cu inițialele „Z” și „V” ale invadatorilor care și-au găsit sfârșitul în Ucraina.

Consilierul lui Volodimir Zelenski a asigurat că are numeroase dovezi în acest sens. I-au fost trimise astfel de poze din Federația Rusă.

Arestovici: „Au pus litera «L» peste tot, este frumos. Mi-au trimis zeci de fotografii din Rusia, unde este această litera «L». Legiunea a început să lucreze”.

- Advertisement -

Aceste acțiuni sunt puse la cale pentru a perturba mobilizarea generală în Federația Rusă, mobilizare care s-ar anunța la data de 9 mai, când Kremlinul serbează ziua victoriei împotriva nazismului, în cel de-al Doilea Război Mondial.

Arestovici: „Va fi un șoc teribil pentru armata rusă dacă oamenii care sunt reprezentanți ai legiunii «Libertatea Rusiei» vor fi chemați în rândurile lor. La urma-urmei, mulți dintre militarii săi luptă acum în Ucraina împotriva invadatorilor ruși”.

După cum Ziaristii.com a scris, „Libertatea Rusiei” este o unitate a Forțelor Armate ale Ucrainei, formată în martie 2022 pentru a proteja țara de agresiunea teroristă a Moscovei. Pe acest model a luat ființă și legiunea cu denumire similară în Federația Rusă. Acolo s-au adunat deja sute de mii de recruți dornici să anihileze regimul diabolic construit timp de peste 20 de ani de fostul șef al KGB, Vladimir Putin.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Balamucul Șoșoacă s-a mutat la Ambasada SUA, la 34 de zile după primirea prietenească de la Ambasada Rusiei. Acum, și cu Bahmuțeanca!

* Ioan Feher, trădătorul care i-a ajutat pe hackerii ruși să atace instituții ale statului român, e fan AUR și citește site-ul lui Buble. E adept al lui Putin și susține Rusia, dar trăiește la Londra!

* Disperare în tabăra rusă: cu câteva zile înaintea paradei de 9 Mai, „niciun succes” pe frontul din Donbass

* La Kremlin se înmulțesc informațiile despre o iminentă lovitură de stat. Generali și șefi ai FSB se pregătesc să-l înlăture pe Putin și să pună capăt războiului

* „Putin mai are două săptămâni să-și salveze armata. Apoi va pierde Donbass-ul și Crimeea, dar și sprijinul generalilor”

* Rusia a început o nouă campanie de propagandă: acuză și Suedia că e nazistă!

* Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

* Rusia a pierdut 90% dintre cei mai buni parașutiști ai săi. Mai are doar 30% din rachetele de înaltă precizie și numai 30-40 de oameni instruiți să le lanseze

* General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

* „ARDEREA RUSIEI”. Putiniștii sunt disperați: ucrainenii le-au aruncat în aer o baterie de lansatoare de rachete BM-27 Uragan și 5 unități din sistemul de focoase termobarice TOS-1 Buratino

* Sprijin fabulos al SUA și UE pentru Ucraina. Americanii dau 33 de miliarde de dolari, din care de 20 de miliarde armament, în timp ce europenii elimină toate taxele pentru comerțul cu această țară

Pravda: „România și Polonia, primele candidate pentru loviturile cu rachete Kalibr. Aceste țări care se poartă greșit nu vor supraviețui fizic și mental”

* Fiul apără Ucraina. Tatăl, decorat de Rusia pentru teroarea din Donbass. Povestea sfâșietoare a unei familii rupte de război

Serviciile secrete occidentale știu în ce buncăr se află Putin! Tiranul rus va fi distrus dacă va ordona un atac nuclear

Expert: „Această armată rusă din Ucraina va dispărea în două luni. Vor avea nevoie de una nouă, care va fi de recruți, mai slab instruiți”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Real Madrid mai produce o minune: marchează în minutele 90, 90+1 și 95 și va juca finala Ligii Campionilor, cu Liverpool!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -