miercuri, februarie 28, 2024
AcasăInfracțiuniPatru familii din Maramureș au petrecut la un hotel de lux, apoi...

Patru familii din Maramureș au petrecut la un hotel de lux, apoi au plecat pe furiș, pe ușa din spate, să nu plătească!

-

Țeapă de cea mai joasă speță: patru familii din Maramureș au plecat dintr-un hotel de 4 stele din Băile Felix fără să plătească factura petrecerii lor: 12.000 de lei. Unul dintre ei și-a serbat și ziua de naștere. Fuga lor din hotel a fost de un penibil absolut: noaptea, pe ușa de serviciu, să nu-i vadă recepționerul. I-au „văzut” camerele de luat vederi!

Au venit, s-au cazat în apartamente de lux, au chefuit și au plecat fără să plătească. Un grup de turiști din Maramureș a lăsat o pagubă consistentă unui hotel de 4 stele din Băile Felix. Camerele de supraveghere i-au surprins pe turiști în momentul în care plecau pe furiș din hotel, pentru a scăpa de nota de plată de 12.000 de lei. Poliția a deschis o anchetă în acest caz și a pornit pe urma petrecăreților.

Totul a început când cele patru familii din Maramureș s-au cazat pentru două zile în hotelul de patru stele din Băile Felix. Seara au dat o petrecere, pentru că era ziua unuia dintre ei, eveniment care s-a încheiat la ora 6.00 dimineața, în piscina hotelului.

„În cursul zilei de sâmbătă au petrecut și au făcut comenzi la restaurant și la bar într-o sumă consistentă. În mod normal, trebuia să plece duminică la prânz, când au venit la recepție și au cerut prelungirea camerelor până a doua zi, pe motiv că sunt mahmuri și nu pot să plece, ceea ce era adevărat”, a povestit Dumitru Fechete, directorul complexului hotelier.

- Advertisement -

Unul dintre turiști a cerut să i se facă o factură pe firmă, pe care a promis că o va plăti a doua zi cu ordin de plată. Duminică seara însă, după ora 22.00, toate cele patru familii au părăsit hotelul, pe ușa de serviciu.

„Pe cale civilă se pot recupera banii, o să facem și un denunț penal. Din ce am aflat noi despre ei, nu sunt în cea mai bună relație cu legea”, a spus mâhnit Dumitru Fechete.

Au astupat gura de evacuare a piscinei cu halate și prosoape

Pe lângă faptul că nu au plătit factura de cazare și consumația din restaurant, turiștii au produs și pagube însemnate. Nemulțumiți că angajații hotelului le-au cerut să iasă din piscină pentru a o putea goli și curăța, aceștia au umplut gura de evacuare a bazinului cu halate și prosoape. Canalizarea s-a înfundat și a fost nevoie de intervenția instalatorilor pentru ca piscina să mai poată fi folosită.

- Advertisement -

Cele patru familii din Maramureș nu au mai putut fi contactate de reprezentanții hotelului, care încearcă acum să-și recupereze banii prin intermediul justiției.

„În cursul acestei dimineți, la Poliția stațiunii Băile Felix a fost depusă o plângere penală împotriva a patru familii din jud. Maramureș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de abuz de încredere și distrugere”, a confirmat Ioana Lascău, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -