VIDEO. Un dansator de la Teatrul Bolșoi a murit în timpul spectacolului, strivit de un decor, sub ochii colegilor de scenă și ai spectatorilor

0
770

Evgheni Kuleș (37 de ani), un dansator rus de la faimosul Teatru Bolșoi din Moscova, a murit la doi pași de numeroșii săi colegi de scenă, sub ochii spectatorilor, strivit de un panou masiv care l-a prins ca într-o menghină, în timpul unei schimbări de decor, relatează BBC.

Teatrul a anunțat că Evgheni Kuleș a murit într-un accident, sâmbătă, în timpul unei schimbări de decor în spectacolul de operă „Sadko”, o operă din secolul al XIX-lea, compusă de rusul Nikolai Rîmski-Korsakov.

Grav rănit, dansatorul a murit înainte de sosirea ambulanţei.

Comitetul de anchetă din Moscova a transmis, printr-un comunicat, că anchetează moartea artistului.

Într-o declarație transmisă sâmbătă seară, Bolșoi precizează: „Spectacolul a fost oprit imediat, iar publicul a fost rugat să părăsească sala”.

„Stop! Stop! Stop! Chemați ambulanța, este sânge!”

Spectatorii șocați au relatat pe rețelele sociale că au crezut inițial că accidentul a fost o punere în scenă, dar au realizat că este un fapt real atunci când i-au văzut pe artiști reacționând îngroziți. Unii dintre cei de pe scenă strigau: „Stop! Stop! Stop! Chemați ambulanța, este sânge!”. Cumplitul moment poate fi văzut AICI.

Imaginile care au apărut pe rețelele sociale arată artiști panicați, care imploră personalul tehnic să ridice recuzita.

Se pare că Evgheni Kuleș a mers în direcția greșită în timpul coborârii decorului masiv și a fost prins sub el.

Inclusiv spectatorii au încercat să-l resusciteze pe artist, dar nu au reușit.

Evgheni Kuleș lucra în Teatrul Bolșoi de 19 ani, din 2002. Când s-a angajat la celebrul teatru din Moscova, el avea 18 ani.

Nenorociri în serie

Acesta nu este primul incident tragic care lovește faimosul teatru rusesc.

În iulie 2013, violonistul Viktor Sedov a murit după ce a căzut în loja orchestrei. Artistul era un veteran al teatrului de operă, pentru care cânta de patru decenii.

În 2011, într-un caz răsunător, un tribunal din Moscova l-a condamnat la 6 ani de închisoare pe balerinul Pavel Dmitricenko, pentru că a pus la cale un atac cu acid asupra directorului artistic al companiei, Serghei Filin. Atacul a avut loc chiar în fața apartamentului din Moscova al lui Filin, a cărui vedere a fost grav afectată.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* CTP: „Cîțu nu mai poate fi numit premier, e compromis moral și profesional. Un tarabagiu ordinar”. Comparație cu Dragnea

* PNL s-a răzgândit: nu-l mai propune pe Cîțu pentru funcția de prim-ministru, luni, la Cotroceni

* Orban invocă suspendarea lui Iohannis: „A distrus PNL, a afectat pe termen lung interesele fundamentale ale României”

* Răzbunarea lui Cîțu: localitățile cu primari USR n-au primit bani din miliardul împărțit de premier. Sunt finanțate 86,7% din primăriile din România, însă doar 12,2% dintre cele conduse de USR!

* Tudor Chirilă despre Cîțu și Iohannis: „Superman și Terminator au aruncat țara în criză” / „Păpușa de la Grivco a devenit păpușar”

EDITORIAL. Marea înfrângere a unui politician mărunt: Klaus Iohannis

Premierul Cîțu l-a numit la Justiție pe sinecuristul perfect: membru în 17 Consilii de Administrație, toate la stat, în toate guvernările! Bonus: masterand al Academiei SRI

* Se surpă mitul lui Iohannis și în Occident. Frankfurter Allgemeine Zeitung: „USR urmărește o reformă hotărâtă. Liberalii, susținuți de președinte, încearcă s-o blocheze“

* VIDEO. Nemții sunt uluiți de golul lui Ianis Hagi: „O acțiune extraordinară! Un gol de colecție!”. Hansi Flick: „Și-a folosit ambele picioare și a gândit foarte bine faza”

* China amenință să „înghită” Taiwanul ca pe Hong Kong. Armata insulei e pregătită în secret de militari americani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here