VIDEO. Spectacol jalnic al lui Viorel Cataramă printre romii din Bărbulești. Joaca de-a infectarea cu Covid-19

5
4314

Omul de afaceri Viorel Cataramă, care tot încearcă (până acum fără succes) o intrare în politică, a produs un spectacol stupid, joi, într-o comunitate de romi din comuna Bărbulești, județul Ialomița.

Cataramă a mers la Bărbulești cu un scop precis: ca să se infecteze cu Covid-19! Cel puțin, așa spune el, dar populismul acțiunii sale ridică mari semne de întrebare privind adevăratele sale intenții.

Viorel Cataramă are toate șansele să nu se infecteze după desantul de la Bărbulești. El s-a filmat alături de câțiva localnici, dar nu i-a strănutat vreunul în față. Mai mult, n-a avut certitudinea că printre cei întâlniți de afaceristul bucureștean s-ar afla și vreun cetățean infectat cu coronavirus.

Cataramă a bravat: „Nu neg posibilitatea de a mă infecta. Nu neg posibilitatea ca în două-trei săptămâni să fiu în mormânt. Dar asta, totuși, ca o posibilitate teoretică”.

Omul de afaceri (care e și președinte de partiduleț invizibil) a făcut mai multe postări pe această temă, între 1 și 7 mai.

VIDEO: Cataramă la Bărbulești

Jurnal de infectare (Viorel Cataramă pe Facebook)

1 mai

„Cer să fiu lăsat să mă autoinfectez cu coronavirus, să demonstrez că nu pățesc nimic, distrugem țara degeaba!”

2 mai

„Mă adresez patrioților români: poate să-mi indice cineva una/mai multe persoane infectate cu Coronavirus, Covid-19, infectare certificată pe baza unor teste oficiale?”

6 mai

„Intenționez să mă infectez voluntar cu COVID-19 pentru a demonstra că:

1. Injectați cu frică, am acceptat mult prea ușor atât pierderea drepturilor noastre fundamentale, cât și prăbușirea economiei românești; experimentul funcționează, pe viitor nu va mai fi nicio problemă să ne pierdem libertățile atât de greu câștigate!

2. Metoda imunizării de grup, pe care am susținut-o încă de la început, are aceleași rezultate (vezi Suedia, Olanda…), dar nu a falimentat țara și nici nu anulează drepturile și libertățile fundamentale (vezi și declarațiile Directorului Executv OMS, dr. Michael Ryan).

3. La ridicarea stării de urgență, Coronavirus va continua să existe, însa vaccin nu; vom fi în aceeași situație ca la început, cu toții ne vom infecta, se va demonstra că sacrificiile au folosit exclusiv unor scopuri care nu au nicio legătură cu «grija» pentru populație!

4. Falimentarea României și anularea drepturilor și libertăților oamenilor fără o cauză obiectivă, trebuie sancționată, într-un fel sau altul.

Notă: nu neg existența COVID-19, spun numai că persoanele vulnerabile trebuie protejate, restul populației trebuie să beneficieze de sfaturi competente, dar să aibă deplina putere de decizie a propriilor acțiuni.”

7 mai

„Am fost în localitatea Bărbulești din judetul Ialomița, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus; m-am îmbrățișat cu mai mulți cetățeni de etnie romă, am socializat, dupa care m-am izolat acasă.

Am ferma convingere că nu voi păți nimic și voi putea demonstra că falimentarea României și suprimarea drepturilor și libertăților noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovați vor trebui să răspundă, mai devreme sau mai târziu!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

  1. De ce calitate sunt disperatii dupa notorietate! Sa-si bata joc se pricep, dar sa construiasca cu adevarat ceva important pentru evolutia Romaniei NU!
    Oricat de gresit sau exagerat s-ar fi actionat prin starea de urgenta, nu are nimeni dreptul sa-si bata joc, nestiind si neputand demonstra ce ar fi fost daca nu ar fi fost stare de urgenta !
    Sa te dai cocos dupa razboi, e usor. De ce nu s-a dus la tiganii aceia cand era toata lumea speriata si numarul de infectari crestea vertiginos??? Se duce acum cand a scazut sansa de contagiune???….

  2. Dar Crucea Rosie Romana,ce face in cazul asta?Il mai pastreaza in conducere,caci sa vedeti,stimati romani,e ditamai VICEPRESEDINTELE acolo!!! O reactie ar fi necesara urgent,sau nu mai respectam nimic,acum dupa ce casa ciumei rosii a declarat ca nu e pandemie si infractorii pot sa sfideze coronavirusul, cu gratare si dansuri din buric pe strada,in fata a milioane de fraieri ce respecta starea de urgenta?

  3. În toate țările sunt și bolnavi cu capul……..dacă crede că SUEDIA este un exemplu se înșală ….la o populație jumătate cât a României are mai mult de trei ori decese și infectări……..este și ăsta un mod „deștept „de abordare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here