VIDEO. Roșca Stănescu către PSD-iști: “Hai, ieșiți la drumul mare!“. Eliberarea lui Dragnea le dă curaj borfașilor: se întorc vremurile haiduciei

2
5453
Liviu Dragnea a tras concluzia că Oculta a capturat și CEDO

Ciracii lui Liviu Dragnea sună goarna în PSD, eliberarea tartorelui din pușcărie dându-le speranțe multora că se întorc vremurile haiduciei. De pe iahtul său, cu care se plimbă prin Mediterana, Sorin Roșca Stănescu s-a grăbit să transmită un mesaj către liderii partidului să iasă la luptă „pentru drepturile și libertățile oamenilor”.

„De ce sunteți fătălăi?“, îi apostrofează fostul informator al Securității, trecut și prin pușcărie pentru constituire de grup infracțional organizat. Sorin Roșca Stănescu a fost membru al Parlamentului din partea PNL când partidul era condus de Crin Antonescu și făcea alianță cu PSD.

Poreclit în anii 1990 „Ciripoi“ pentru că s-a dovedit că fusese turnător la Securitate, Sorin Roșca Stănescu are o condamnare de 2 ani și 4 luni, din care a executat doar 9 luni, în dosarul „Rompetrol“.

Acum, simte și el că a venit momentul să încerce marea cu degetul. Primul pas ar fi revenirea lui Dragnea în fruntea PSD, apoi o nouă capturare a statului. El le cere social-democraților să iasă „la drumul mare“ acum, că șeful bandei a ieșit de la “temnița cu 3 capace”.

Apelul lui Sorin Roșca Stănescu spre bandele din PSD: „De ce sunteți fătălăi? De ce toate asigurările sunt doar telefonice?”

„Este adevărat, domnilor din PSD, că i-ați dat tot felul de asigurări lui Codrin Ștefănescu, din momentul în care Dragnea a ieșit din pușcărie, că veți fi curajoși, că vă veți lupta pentru drepturile și libertățile oamenilor și partidul va ieși din stagnarea în care se află? E adevărat? Și, dacă e adevărat, de ce sunteți fătălăi, de ce toate asigurările dumneavoastră sunt doar telefonice? Hai! Ieșiți la drumul mare!“

Nu e singurul apel de acest fel. Codrin Ștefănescu le-a transmis susținătorilor, în numele lui Dragnea, același îndemn, să iasă public și să răstoarne conducerea actuală a PSD.

Liviu Dragnea a fost eliberat anticipat din penitenciar, cu încălcarea prevederilor legale, de un tribunal din Giurgiu. Pentru a se putea realiza această mișcare a fost nevoie de mobilizare de forțe. Rețelele de influență din Justiție s-au pus în funcțiune și au mutat procesul prin care Dragnea cerea liberarea condiționată tocmai în Giurgiu, acolo unde era garanția că instanțele sunt sub control.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Vasile Blaga și Emil Boc intervin în războiul Orban – Cîțu. Blaga: „Te rog, Ludovic, te rog, Florine, țineți partidul unit! Struniți-i pe nărăvași!”. Boc: „Războaiele interne din PNL trebuie să se încheie!”

* Filiera din justiție care l-a scos pe Dragnea din pușcărie. Rolul judecătoarei anti-#Rezist de la Giurgiu, anchetată de DNA după ce l-a eliberat din arest pe Sile Cămătaru

* VIDEO. Avocata lui Dragnea a aprobat afirmația toxică a acestuia! Fostul ministru Cătălin Predoiu: E o minciună!

* VIDEO. Un lider AUR l-a vizitat acasă pe Dragnea – „cel mai mare patriot al României, pe care toți vor să-l omoare!”

* Ministrul Ghinea despre iubita lui Dragnea: „Era un fel de împărăteasă a Parlamentului. Iordache îi ținea liftul!”

* Un extremist AUR face lista „trădătorilor nenorociți” care o susțin pe Clotilde Armand. Sunt amenințați și „cei din justiție și structurile de stat”

* Demența unui colonel de poliție, consilier AUR în Senat: „Nu mai recunosc autoritatea dictatorială a UE! Pregătesc rezistența în munți!“

Ion Rădoi și concubina sa – 60 de zile sub control judiciar. Nu au voie să iasă din țară sau să poarte arme. Una dintre acuzații: șantajul

EDITORIAL GRIGORE CARTIANU. Tavarăș Cozmin, am găsit noile construcții ilegale de pe plaja din Mamaia! E și mai grav: sunt castele, nu hoteluri!

* Cum au fost capturați mercenarii columbieni care l-au asasinat pe președintele din Haiti. Unii au încercat să se ascundă în mocirla unui canal, alții într-un magazin părăsit. Ultimul adăpost: ambasada Taiwanului

2 COMENTARII

    • Acest S.R.S., fostul… COLABORATOR-al-SECURITĂȚII (DOVEDIT ca atare, OFICIAL, de către C.N.S.A.S.!) NU aaa… „AJUNS”, ci aaa… RĂMAS ceea ce a fost ÎNTOTDEAUNA: ooo… (MAREEEEEEE!!!!!!) LICHEA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here