miercuri, mai 22, 2024
AcasăMainVIDEO. Sfaturile interlope ale lui Mirel Curea (EVZ) pentru eliminarea lui Mălin...

VIDEO. Sfaturile interlope ale lui Mirel Curea (EVZ) pentru eliminarea lui Mălin Bot: „Îl provoci și îl bați de se cacă pe el”. Dan Andronic și Robert Turcescu se hlizesc

-

O emisiune făcută joi pe Evz.ro a atins cotele grotescului absolut în mass-media. Site-ul unui fost ziar-reper al României, devenit acum o zonă promiscuă, a găzduit o discuție la care au participat inclusiv patronul publicației, Dan Andronic, și redactorul-șef adjunct, Mirel Curea, alături de Robert Turcescu.

Invitat prin Skype: Horațiu Șerb, patronul restaurantului La Copac din centrul Capitalei (cârciuma favorită a grupului anarhisto-rusofil care gravitează în jurul AUR, la care sâmbătă a fost agresat vicepremierul Dan Barna de către videochatista Oana Lovin, cu complicitatea patronului).

Tonul abjecției l-a dat Mirel Curea, prietenul Antenei 3. Acesta l-a sfătuit pe Horațiu Șerb să-l „rezolve” pe jurnalistul Mălin Bot prin metode de tip mafiot.

„Vă învăț eu, băiat care am crescut în Gara de Nord, cum să rezolvați legal situații de genul ăsta. Vă învăț eu ce să faceți, cum se face cu idioți dintr-ăștia, care se provoacă elegant, ca să facă ei primul gest de agresiune și după aia bătuți măr, în legitimă apărare. Așa se procedează”, a explicat – perfect interlop – Mirel Curea.

Sinistrul personaj a insistat: „Te duci zâmbind către el – că poate să mai aibă și pe alții care filmează – și îi spui și îi faci niște chestii care să n-apară pe filmare, care-l scot din minți pe respectivul, îl enervează, te pocnește, ești în legitimă apărare și îl bați de se cacă pe el. Așa se procedează”.

- Advertisement -

Mirel Curea se laudă cu propriile antecedente, descriind metodele horror prin care conduce el o ședință de redacție. „În fiecare ședință îi spuneam că dacă nu tace din gură, îi rup un scaun în cap! Regretul meu cel mare este că, cât de priceput sunt eu la chestii dintr-ăstea – repet, din Gara de Nord, din gura Pieței Matache -, domn’e, n-am reușit niciodată, totuși, să-l scot din fire într-atât încât să facă un gest necugetat… Regretul meu, și în ziua de azi, este că nu l-am bătut și nu l-am aruncat pe fereastră, domn’e! În legitimă apărare, repet”.

Mirel Curea spune că a „rezolvat” prin metode interlope și „o situație care strica viața unui membru al familiei lui Dan Andronic”. Curea i s-a adresat patronului său: „Rezolv (cu Mălin Bot – n. red.) așa cum am rezolvat, la un moment dat, o situație de genul ăsta care strica viața unui membru al familiei tale. Am rezolvat elegant? Și eficient? Am dat un telefon cui trebuia și s-a rezolvat”.

Curea s-a declarat oripilat de ziariștii pro-justiție pe care i-a găsit în redacția EVZ: „Eu am găsit în redacție niște animale, niște idioți – nu toți, atenție! Niște cimpanzei. Niște decerebrați. Șeful decerebraților – Mălin Bot. Se uitau la televizor și aplaudau când îl vedeau pe vreunul arestat, cu cătușe”.

- Advertisement -

Dan Andronic a susținut discursul interlop al lui Mirel Curea, iar Robert Turcescu s-a hlizit în câteva momente-cheie.

VIDEO: Secvența interlopă, de la minutul 39:55

Discuția dintre Mirel Curea, Dan Andronic, Robert Turcescu și Horațiu Șerb

Mirel Curea: … Și dacă doriți, vă învăț eu, băiat care am crescut în Gara de Nord, cum să rezolvați legal situații de genul ăsta. Vă învăț eu ce să faceți, cum se face cu idioți dintr-ăștia, care se provoacă elegant, ca să facă ei primul gest de agresiune și după aia bătuți măr, în legitimă apărare. Așa se procedează.

Dan Andronic: Cum?

Mirel Curea: Cum se provoacă?

Dan Andronic: Păi, hai, zi…

Mirel Curea: Păi, bă, nu pot să spun așa ceva la televizor, dar îl învăț…

Dan Andronic: De ce? Zi, mă!

Mirel Curea: Te duci zâmbind către el – că poate să mai aibă și pe alții care filmează – și îi spui și îi faci niște chestii care să n-apară pe filmare, care-l scot din minți pe respectivul, îl enervează, te pocnește, ești în legitimă apărare și îl bați de se cacă pe el. Așa se procedează.

Robert Turcescu:(neinteligibil)

Horațiu Șerb: Îl stropesc cu furtunul de apă.

Dan Andronic: Eeeee… da, bun… puteți încerca cu vopsea, cu cerneală…

Mirel Curea: Hai, mă frate, îl scoți din minți! Îl scoți din minți…

Robert Turcescu: Sunt tot soiul de chestii, da’ poți…

Mirel Curea: El pe asta mizează. Domn’e, eu îl cunosc pe ăsta. Eu îl cunosc pă… pă… pă Bot.

Dan Andronic: Da, ăsta e provocator de meserie, nu e…

Mirel Curea: E provocator de meserie…

Dan Andronic: Tu n-ai văzut cum îi tremura glasul când suna la 112? Fusese agresat de o femeie…

Robert Turcescu: Hă-hă-hă-hă-hă!

Mirel Curea: El a lucrat în redacția asta până când am venit eu și încă o scurtă vreme după ce am venit eu. Și în fiecare ședință îi spuneam că dacă nu tace din gură, îi rup un scaun în cap! Merita să-i vedeți fața când îi spuneam așa… Regretul meu cel mare este că, cât de priceput sunt eu la chestii dintr-ăstea – repet, din Gara de Nord, din gura Pieței Matache -, domn’e, n-am reușit niciodată, totuși, să-l scot din fire într-atât încât să facă un gest necugetat… Regretul meu, și în ziua de azi, este că nu l-am bătut și nu l-am aruncat pe fereastră, domn’e! În legitimă apărare, repet.

Robert Turcescu: Uauuuuu… Îți dai seama, acuma, cum vei fi pus pe canalul lui de YouTube! „Curea mă amenință… regretă că nu m-a…”

Mirel Curea: Nu e nimic nou!

Robert Turcescu: Bă, ce victimizare i-ai dat! Ăăăăăăăăăăă! I-ai dat ocazia să se victimizeze.

Dan Andronic: Robert, era o metaforă jurnalistică.

Mirel Curea: Am povestit și am declarat chestia asta de atâtea ori, încât într-o bună zi m-a sunat o fetiță de la… „Domnu’ Mălin Bot spune că l-ați amenințat în repetate rânduri”… nu… „că l-ați amenințat o dată că-i rupeți un scaun în cap, într-o ședință”. Zic: „Nu, drăguțo, în fiecare ședință!”. Fata a fost convinsă că fac mișto, n-a dat știrea.

Robert Turcescu: Hă-hă-hă-hă-hă!

Mirel Curea: Și m-a sunat patronul ăla: „Bă, Mirele, hai, nu mai face mișto de copiii ăia!”. Zic: „Pe cuvântu’ meu de onoare, în fiecare ședință îi spuneam că-i rup un scaun cap și abia aștept să-l arunc pe fereastră”. Nu m-a crezut nici patronu’, mă!

Robert Turcescu: Bun. Mulțumin, domnu’ Horațiu Șerb! Gata, hai…

Mirel Curea: Mălin Bot, dacă-i șmecher, să vină în fața casei mele, să facă chestii de-astea!

Curea zice că-l „rezolvă” pe Mălin Bot prin metode mafiote. I-a făcut un serviciu de acest fel și patronului său Dan Andronic: „Am dat un telefon cui trebuia și s-a rezolvat. Am rezolvat elegant? Și eficient?”

Dan Andronic: Dacă Vine Mălin Bot și-și pune camera în fața casei… ce faci?

Mirel Curea: Dau un telefon și rezolv. Bă, crede-mă!

Dan Andronic: Adică ce faci, apelezi la chestii de tip mafiot?

Robert Turcescu: Nu-l inviți la o cafea, să stai de vorbă cu el?

Mirel Curea: Rezolv așa cum am rezolvat, la un moment dat, o situație de genul ăsta care strica viața unui membru al familiei tale. Am rezolvat elegant? Și eficient?

Dan Andronic: Nu mai știu… la ce te referi? Ai rezolvat-o tu, în primul rând.

Mirel Curea: Păi nu, da’ am dat un telefon cui trebuia și s-a rezolvat.

Dan Andronic: Nu mai țin minte.

Mirel Curea: E mai bine dacă ai uitat. Și se rezolvă așa ceva.

(…)

Mirel Curea: Eu am găsit în redacție niște animale, niște idioți – nu toți, atenție! Niște cimpanzei. Niște decerebrați. Șeful decerebraților – Mălin Bot. Se uitau la televizor și aplaudau când îl vedeau pe vreunul arestat, cu cătușe.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* RUSOFILIE ȘI PROSTIE. Oana Lovin a fost chemată de patronul restaurantului La Copac să-l hărțuiască pe Dan Barna! „Horațiu mi-a spus: «Ți-am zis să-l aștepți să iasă afară, să nu faci asta înăuntru!»”

* Patronul cârciumii favorite a anarhiștilor rusofili „se alătură” oficial partidului AUR. A mai fost în PRM (Vadim) și PRU (Ghiță)

* Un sportiv de 42 de ani, sănătos tun, a murit de Covid după ce a refuzat să se vaccineze. La Terapie Intensivă regreta că nu s-a imunizat

* VIDEO. Șoșoacă, scelerată: „Dacă îndrăznește cineva să pună mâna pe noi, să ne vaccineze, va muri!”

* VIDEO. Mircea Geoană își conduce mașina după ce a tras zdravăn la măsea. Secretarul general adjunct al NATO este cercetat de Poliție

* Tata era lider sindical al polițiștilor, fiica presta dansuri orientale și fura curent! Beizadeaua a fost parașutată în Poliție și la Transelectrica

* AUR mai pierde un parlamentar. „Oastea lui Simion” a ajuns la „minus 3” în 8 luni. Surse: Anamaria Gavrilă va trece la PSD

* Cele 4 pensii speciale ale lui Valer Dorneanu: 9.180 de euro pe lună, dintr-un venit total de 17.200 de euro

* Greșeala fatală a lui Bin Laden: nu le-a luat un uscător de rufe celor trei neveste ale sale! Indiciul prin care a fost localizat de CIA

* Scandal uriaș la Olimpiadă: două chinezoaice, medaliate cu aur, îi aduc un omagiu pe podium marelui criminal Mao

- Advertisement -

12 COMENTARII

 1. Ce pretenții să ai de la acel PENIBIL de Mirel CURea???!

  E de ajuns să-i vezi moaca aia de NETERMINAT…, ca să-ți dai seama cu ceee… „RAPANDULĂ”-JEGOASĂ ai de-a face: un caracter MIZERABIL, o JIGODIE!!!

 2. Andronic este o carpa frustrata pe care Malin Bot l-a umilit definitiv in instanta, executandu-l si silit, asa e cu carpele cand nu au curaj sa te confrunte in fata ,barfesc pe la spate. Colonelu` o alta carpa care in toata „cariera” s-a injosit in toate felurile pentru bani. Problema e cu individul cu coada care delireaza penal insultand locuitorii din zona Garii de Nord care nici nu iti dau cu scaunele in cap si nici nu te arunca pe ferestre! Probabil,el a fost boschetar prin Gara de Nord. Legitima aparare in Codul penal romanesc nu este aceeasi cu legitima aparare din filmele western de unde delireaza boschetarul. Este ceva suspect cu acest episod, e suspect cum spelunca unde nu se plateste cu cardul are autorizatie de functionare fix intre ambasade, e suspect cum dan barna a mers acolo si nu a depus plangere pentru hartuire, e suspect tupeul angajatilor si a patronului restaurantului stiind ca zona e monitorizata de camere si de paza ambasadelor, e suspect cum in Romania se poate minti si manipula la TV fara consecinte cand exista probe clare filmate, e suspect cum autoritatile statului nu s-au autosesizat. Malin Bot a cazut de fraier cu bune intentii in acest putregai cu multe panze de paianjen.

 3. Mirel Curea doar gura este de el. Se ia de mana cu Codrin Stefanescu pe care Vadim Tudor l-a urecheat rau de tot. Cat timp nu sunt in haita, cu interlopii pe care ii platesc, sunt praf. Curea l-a scuipat odata pe unul cu vreo 10 ani in urma si cand ala s-a dus la el a inceput sa-si ceara scuze ca un papagal ce este. Smardoiul facuse pe el de frica. Povestile lui sunt pentru copii mici, cum adica sa-l provici pe unul pana da ala primul? Se vede ca nu are scoala cartierului. Sunt cazuri cand tu dai primul si nu te opresti, nu intorci spatele, dai pana pica. Asta este prost de-a binelea habar nu are. Bot daca din doi pumni in fata il lasa jos pe aceasta caricatura. Mircea Badea a mirosit podeaua desi poza in Chuck Norris. Curea Curistul este o vuvuzea nespalata, care este platit sa faca circ atat la infractorul Dan Andronic cat si la Varanul Felix. Mereu vor exista scursuri din astea cata vreme lumea nu boicoteaza televiziunile si presa precum Latrina3 sau CocinaTV.

 4. Andronic e un frustrat interlop pe care l-a pus în kur Malin și justiția onestă,acum face manipulări odioase cerând public linșarea fizică a celui mai iubit și curajos ziarist !Autoritățile nu se autosesizeaza ?În ce țară trăim? Bode,ministrule de kkt,trimite poliția la zdrențele astea!

 5. Felicitari pentru poza articolului. Ala din stanga constipat fiind se screme din greu si trage una zgomotoasa tip trombon. Ala de la mijloc se fereste rapid si rade de zgomot. Si ce sa vezi? Basinuta se infige in nara aluia din drepta care face instant o mutra ofilita. La Evenimentul Zilei de multa vreme este o cufureala continua. Noroc cu Bot ca au facut si ei 2000 de vizualizari.

 6. Apropo, Mirel Curistule, nu dă Dumnezeu să mă întâlnesc cu tine față în față, să vezi kkciosule ce înseamnă legitimă aparare!Să mă șterg cu tine pe pantofi!?

 7. Turcescule te-ai stricat frate! Mi s-a parut suspecta angajarea la EVZ unde lucri cu Curuea asta, dar acum m-am lamurit. Dezamagire maxima…. Bine ca nu ai mai prins parlamentul ca altfel mai treceau 4 ani sa ma lamuresc in privinta ta.

 8. Aceste persoane au grave probleme de comportament. Unsurosi, violenti, ticalosi, extrem de siguri, ei creeaza impresia unui cuib de sobolani negri purtatori de ciuma bubonica-rosie.

  Daca CNA-ul nu intervine in fata acestor instigari la violenta, atunci ceva este foarte foarte rau.

 9. Instituții, instituții, instituții treziți-vă! Se duce o țară în hău. Cu voi cu tot se duce.
  Ce s-a întâmplat la EVZ e o pată groasă pe obrajii voștri. Ce rușine! Ce dezonoare! V-a făcut Iliescu oameni, dar v-ați înclinat exagerat de mult în fața bolșevicului notoriu. Hotărâți-vă! Vreți back in CCCP? Nesimțiților! Încolonați-ne și să pornim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -