VIDEO. Scene năucitoare pe Olteț: râul complet blocat de gunoaie era să inunde orașul Balș

2
4416

Autoritățile locale au fost nevoite să intervină cu escavatoare și tractoare, în orașul Balș, pentru a evacua o cantitate gigantică de gunoaie aduse luni, din amonte, de râul Olteț.

O ploaie puternică a mărit debitul râului, care le-a returnat oamenilor gunoaiele aruncate în albie și pe mal de-a lungul timpului.

Ploile abundente au adus în orașul Balș, pe râul Olteț, o cantitate copleșitoare de gunoaie. A fost nevoie de intervenția escavatoarelor

Scenele, postate inițial pe contul de Facebook al Primăriei Balș și site-ul publicației realitateaoltului.ro, sunt realmente compleșitoare.

Din amonte a venit adusă de apă o cantitate atât de mare de deșeuri, încât s-a format un baraj în dreptul unui pod. Pentru a deloca albia, autoritățile au adus utilaje și au intervenit de urgență.

În lipsa acestei operațiuni, exista pericolul ca apa să se reverse în oraș.

Țara noastră este în procedură de infringement la Uniunea Europeană din cauză că, în ciuda tuturor presiunilor făcute de la Bruxelles, a banilor alocați și a termenelor acordate, nu a făcut aproape nimic pentru asanarea mediului.

Așa arată râul Olteț în mod normal, când nu se hotărăște natura să ne aducă înapoi gunoaiele deversate în apă

Albia râului Olteț a adus gunoaiele în urma unei viituri provocate de ploile abundente, dar cauza principală o reprezintă modul în care oamenii înțeleg să-și arunge resturile menajere.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Fostul șef al trupelor americane în Europa: „Rusia ar putea lansa o invazie în România sau în statele baltice“, pentru a testa reacția NATO

Cele 17 țări europene pentru care, din 15 iunie, se redeschid cursele aeriene, fără izolare sau carantină

2 COMENTARII

  1. Dai țăranului mintea prostului…cea de pe urmă!!!..nu numai în Oltenia se întâmplă așa ceva,în toată țara. .de ce..?..pentru că pe lângă toate râurile se fac grătare!! .. toți țiganii, interlopii, țărani ce fac în weekend??.. grătare… milioane de peturi de bere, cutii de bere,pungi rămân în locurile de campare .. plus lipsa de educație a românilor,…cea mai mizerabilă țară din Europa!!.. reprezintă coșul de gunoi al Europei…ia întrebați-i pe țigani, cretini dacă în Germania pot face așa ceva prin păduri,sau se linga vreo apă??…dar de ce sa mergi tocmai acolo,uite in Ungaria, că e lîngă noi… pușcăria te mănâncă….!!. nenorocită nație de barbari… rușinea Europei , asta suntem…mizeria Europei….

    • Pleaca bai jigodie ordinara de pe aici.
      A venit Ramuienstein de la moskwa sa ne spuna noua cum sa traim.
      Vezi acolo la voi bai jigodie. Mai aveti iarba pe sant? Va mai da voie Pulefrici sa pasteti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here