Acasă Lumea Europa VIDEO. Momentul în care avionul Air Canada face aterizarea de urgenţă la...

VIDEO. Momentul în care avionul Air Canada face aterizarea de urgenţă la Madrid

Aeronava Boeing 767 pe ruta Madrid-Toronto, care a fost nevoită să se întoarcă din cauza unei defecţiuni şi a zburat ore bune deasupra capitalei Spaniei pentru a consuma combustibil, a aterizat în cele din urmă fără incidente grave.

Avionul Air Canada a zburat fără cel puțin o roată de aterizare, cu un motor neutilizat și 128 de pasageri la bord, inclusiv doi bebeluși, şi a aterizat pe aeroportul din Madrid- Barajas- Adolfo Suarez, în jurul orei 19.00, ora Spaniei.

Este vorba despre zborul AC837, care a plecat în direcția Toronto la ora 14.33, ora Spaniei, și al cărui pilot a raportat în jumătate de oră de la decolare că ar trebui să se întoarcă la destinație, din cauza unor „probleme tehnice”, potrivit El Mundo.

Avionul s-a întors spre Madrid şi a trebui să zboare deasupra capitalei Spaniei şi a regiunii Castilla la Mancha mai bine de 4 ore, pentru a consuma combustibil astfel încât aterizarea să aibă loc în mai multă siguranţă.

Compania aeriană a confirmat printr-o declarație că avionul a suferit o problemă la un motor după decolare, în același timp în care una dintre cele zece anvelope folosite de acest model la trenul de aterizare s-a spart, devenind inutilizabilă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO LIVE. Pilotul către pasageri: „Calm şi răbdare!”. Avionul care zboară în cerc deasupra Madridului va ateriza la 20.15, ora României. Imagini filmate de pasageri în zbor

* VIDEO live. Criză deasupra Madridului! Un avion cere aterizarea de urgenţă, dar dă roată de 3 ore în zbor pentru a consuma combustibil

* Sri Lanka din casa lui Rareş Bogdan. „Bona noastră are o piele extrem de neagră. Copiii sunt foarte fericiţi”

* VIDEO. A apărut echipamentul de scufundare care permite respiraţia sub apă pe durată nelimitată

* De ce un „blat” PNL-PSD ar fi bun pentru România

* Descoperirea despre marele scriitor Gabriel García Márquez, laureat Nobel, devenit scenarist de film în „Castelul lui Dracula”

* De ce se goleşte România. „Acasă suntem străini în propria noastră ţară”. Aviz şi „orbilor” din cazul Ditrău-Sri Lanka!

* SONDAJ. Liberalii, de neoprit: PNL se apropie de 50%! Ascensiune şi pentru USR-PLUS. Partidele lui Ponta şi Tăriceanu se duc la vale

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările