Medicul lui Trump: “Președintele NU este în afara oricărui pericol!”. Liderul SUA, bolnav de Covid, e internat și trecut pe Remdesivir: “Nu mă simțeam prea bine”

1
1133
În filmul postat pe Twitter din spital, Donad Trump apare la un birou, cu steagul SUA în spate, într-un costum fără cravată

Infectat cu Sars-Cov-2, președintele SUA, Doland Trump (74 de ani) este în continuare internat în spital, iar medicii rămân “prudent optimiști”, recunoscând că momentul critic încă n-a fost depășit. Sean Conley, medicul lui Trump, a declarat sâmbătă noaptea că starea președintelui s-a îmbunătățit vizibil, dar acesta “nu e în afara oricărui pericol”.

Potrivit doctorului, Trump nu are febră și nici nevoie de oxigen suplimentar. Președintele SUA a fost trecut pe Remdesivir, medicamentul antiviral care s-a dovedit până acum cel mai eficient în tratarea bolnavilor de Covid-19. „Deşi nu este în afara oricărui pericol, echipa rămâne prudent optimistă“, a declarat Sean Conley.

Trump întrunește mai mulți din factorii de risc în fața Covid-19: este în vârstă, supraponderal și are diverse afecțiuni. El a declarat sâmbătă seara că, atunci când s-a decis transportarea sa la spital, se simțea rău, dar între timp starea i s-a ameliorat simțitor. “Am venit aici, nu eram prea bine. Dar încep să mă simt mai bine”, a spus Trump într-un mesaj video pe Twitter.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here