Milionarul fugar Ioan Neculaie a fost prins în Grecia! Se ascundea deghizat, cu părul și barba vopsite, „întinerit” prin operații faciale

0
10862
Neculaie - înainte și după "întinerire"

Milionarul Ioan Neculaie (64 de ani), fostul patron al echipei FC Brașov, a fost prins de polițiștii din Grecia sâmbătă, 29 ianuarie, după 8 zile de căutări. Vineri, 21 ianuarie, el a fost condamnat definitiv de judecătorii români la 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare (prin contopire cu o pedeapsă anterioară, neexecutată complet), însă a fugit din țară înainte ca polițiștii români să ajungă la locuința lui.

Ioan Neculaie a fost depistat de polițiști în Grecia, în zona Salonic. El se află în custodia autorităților elene și va ajunge în fața judecătorilor greci, care vor stabili dacă va fi extrădat sau nu.

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) anunță: „Având în vedere mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 21.01.2022 pe numele numitului Neculaie Ioan, condamnat definitiv la o pedeapsă cu închisoarea, de 2 ani şi 6 luni cu executare, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor, în urma activităţilor investigative efectuate de IPJ Braşov, cu sprijinul comenzii IGPR, în colaborare cu DOS, DIC, CCPI, Centrul SELEC, poliţiştii greci, coordonaţi de şeful ENFAST din nordul Greciei, astăzi, 29.01.2022, au depistat persoana urmărită, pe numele căreia fusese emis un mandat european de arestare, şi au condus-o la sediul organului competent, în vederea confirmării şi punerii în executare a mandatului”.

Wanted!

Operațiunea „Deghizarea”: fața „întinerită” cu bisturiul, părul și barba vopsite

Ion Neculaie și-a schimbat radical înfățișarea, în speranța că nu va mai putea fi recunoscut. El și-a schimbat fața prin operații estetice, și-a vopsit părul și barba, astfel că în prezent arată mult mai tânăr decât vârta pe care o are (64 de ani), scrie Digisport.ro.

Curtea de Apel Braşov l-a condamnat pe omul de afaceri la 2 ani şi 2 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, dar pedeapsa a crescut la 2 ani și 6 luni prin contopirea cu restul de pedeapsă rămasă neexecutată dintr-o condamnare anterioară (a fost eliberat condiționat în 2018).

Ioan Neculaie a tras cu arma în roțile propriei mașini de teren, înaintea unei partide de vânătoare, furios că făcuse pană la una dintre roți.

În urma acestui incident, procurorii au deschis dosar penal, iar judecătorii l-au condamnat la închisoare cu executare, pentru că e recidivist. În ziua condamnării, polițiștii nu l-au găsit însă la locuința sa din Brașov pentru a-l duce în arest. L-au dat în urmărire națională, apoi în urmărire internațională.

Ioan Neculaie a mai fost condamnat pentru infracțiuni asemănătoare, dar și pentru ucidere din culpă, însă a fost eliberat condiționat în 2018.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Bestia PNL de la Mogoșoaia, către o consilieră USR: „Chiar dacă fac 7-8-10 ani de pușcărie, vă las în căruț cu rotile!”

Fiul baronului Buzatu, numit secretar de stat de premierul Ciucă. Acum, toată familia de PSD-iști e „pe funcții” la vârful statului român

*13 noi mituri legate de vaccinarea anti-Covid

* Cum s-a prăbușit Klaus Iohannis în sondajele privind încrederea românilor! Ce s-a întâmplat de la ultimele alegeri prezidențiale

* PNL plătește 100.000 de euro pe lună, pentru „propagandă”, firmei unui PSD-ist din rețeaua Ghiță-Vîntu, anti-european, anti-vaccinist și anti-iohannist

Rusofilul Călin Georgescu, instalat președinte onorific al AUR. Vrea să ne scoată din NATO și din UE. A fost promovat intens de Sputnik și de Dan Puric

AUR face liste negre cu presa indezirabilă și își incită ultrașii să „se implice”. Un deputat AUR îi numește pe jurnaliști „cozi de topor”

Șoșoacă, trompeta Rusiei: „România ar trebui să joace cartea neutralității. Nu avem nevoie ca NATO să-și aducă toate mașinăriile și invențiile să le încerce pe români“

Răspunsul năprasnic al NATO către Putin: „Rusia să-și retragă trupele din Ucraina, Georgia și Moldova”, unde nu le-a chemat nimeni!

 * „Căcăcioasa stângă radicală europeană trădează din nou. În 1939, socialiștii francezi se întrebau: de ce să murim pentru Polonia? În anul următor, Hitler se plimba triumfător prin Paris“

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (76) / Surpriza Dinu de la Secu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here