S-a răzgândit Oculta! Țările Europei elimină una după alta toate restricțiile și revin la normal, deși Șoșoacă și Simion anunțaseră că începe dictatura mondială!

0
1845
Șoșoacă și copiii anti-5G

S-ar părea că se alege praful de planul Ocultei Mondiale: țările occidentale ridică una după alta restricțiile și revin la viața normală, pe măsură ce populația s-a vaccinat, reducând la minimum efectele valului 5 al pandemiei de Covid. Trâmbițata instaurare a dictaturii mondiale, propovăduită de doi ani de Șoșoacă, Simion și AUR, dă semne că se amână.

Începând de marți, 1 februarie 2022, Danemarca a eliminat absolut toate restricțiile pe care le-a aplicat de la izbucnirea pandemiei, în primăvara lui 2020. Țara are în continuare un număr mare de infectări pe zi cu varianta Omicron (între 33.000 și 47.000 în ultima săptămână), dar gradul foarte mare de vaccinare a populației și agresivitatea mai scăzută a noii tulpini Covid au dus la reducerea numărului de cazuri grave.

De marți, evenimentele cu public se pot desfășura fără restricții, masca nu mai este obligatorie, limita de capacitate în restaurante, baruri și săli de concerte a fost anulată. Autoritățile nu mai consideră Covid, din acest moment, „critic pentru societate”.

Singura măsură rămasă în vigoare îi vizează pe cetățenii străini care vor să intre în Danemarca. Aceștia trebuie să fie vaccinați.

De asemenea, se recomandă – fără a fi obligatoriu – ca în spitale și căminele de bătrâni să se folosească, totuși, masca de protecție, iar cei care intră să prezinte o dovadă că nu sunt bolnavi.

Finlanda anunță că va lua aceeași decizie luna aceasta. Restricțiile vor fi ridicate în totalitate. Anunțul a fost făcut chiar de premierul Sanna Marin. Aceasta a informat că unele măsuri vor fi deja eliminate în perioada următoare. Ea a adăugat că vaccinurile și-au demonstrat eficacitatea, prevenind spitalizarea deși varianta Omicron a lovit puternic Finlanda.

Marea Britanie a renunțat deja din 26 ianuarie la certificatul verde, iar în perioada următoare va continua să elimine gradual toate restricțiile până când, în martie, se va reveni la o viață complet normală. În această țară, peste 70% din totalul locuitorilor sunt vaccinați cu schemă completă. În Danemarca e vorba de peste 83%, iar în Finlanda – de 75%.

Sunt semne că și în celelalte țări occidentale cu rată mare de vaccinare viața revine la normal, deși numărul cazurilor este încă foarte mare.

Asta, deși din 2020 încoace, propaganda rusă a răspândit masiv teroii conspiraționiste: pandemia e o invenție, virusul nu există, totul face parte dintr-un plan al Ocultei Mondiale pentru a instaura dictatura etc. În România, acest discurs a prins de minune, o mare parte din populație refuzând să se vaccineze la sfatul unor personaje ca Diana Șoșoacă și George Simion. Acest lucru a făcut ca țara noastră să fie pe primele locuri în lume la mortalitate în valul patru al pandemiei (septembrie-octombrie anul trecut).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Bestia PNL de la Mogoșoaia, către o consilieră USR: „Chiar dacă fac 7-8-10 ani de pușcărie, vă las în căruț cu rotile!”

* Încă un PNL-ist amenință cu bătaia o USR-istă. „Să facem și la Brașov ca la Mogoșoaia!”, îl îndeamnă un dezvoltator imobiliar

* Minciuna unui ministru PSD, spulberată de premier. Budăi: „E de acord cu renegocierea”. Ciucă: „Este exclusă orice renegociere a PNRR până în 2023”

* Milionarul fugar Ioan Neculaie a fost prins în Grecia! El se ascundea, deghizat, cu părul și barba vopsite, întinerit prin operații faciale

* Cum s-a prăbușit Klaus Iohannis în sondajele privind încrederea românilor. Ce s-a întâmplat de la ultimele alegeri prezidențiale

* PNL plătește 100.000 de euro pe lună, pentru „propagandă”, firmei unui PSD-ist din rețeaua Ghiță-Vîntu, anti-european, anti-vaccinist și anti-iohannist

* Cadoul UE pentru România: 47 de miliarde de euro în 15 ani. Am primit 71 de miliarde și am contribuit cu 24

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (77) / Pâinea neagră din cazarmă

* Fotografia care le dă fiori rușilor. Multe tancuri nu pot fi aruncate în luptă, fiindcă necesită reparații capitale. Iar cele aflate în uz au mari probleme la acoperișul turnului

* Rafael Nadal încheie glorios Australian Open, întorcând fantastic de la 0-2 la 3-2. O mare lecție dată lui Novak Djokovici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here