CTP: „Aud că tata Gino s-a oferit să crească copiii celui omorât. Cum? Ca pe Mario: cluburi, iahturi, alcool, cocaină”

2
5170
Cristian Tudor Popescu

Tragedia produsă de beizadeaua iresponsabilă Mario Iorgulescu (24 de ani), fiul fostului fotbalist Gino Iorgulescu, i-a inspirat un comentariu acid lui Cristian Tudor Popescu, pe republica.ro.

De fapt, pe CTP l-a intrigat cel mai mult oferta făcută de Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), tatăl lui Mario. Fostul fotbalist de echipa națională s-a oferit să crească el copiii lui Daniel Vicol (24 de ani), victima accidentului rutier produs de beizadeaua cu limuzină Aston Martin.

Analizele au confirmat că Mario Iorgulescu a urcat la volan cu o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și după ce consumase cocaină.

Comentariul lui Cristian Tudor Popescu

„Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a urcat noaptea la volanul unei mașini de 300.000 de euro, beat la limita comei alcoolice și ghiftuit cu cocaină.

A ucis un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, care conducea liniștit pe sensul lui de mers.

Acum, tânărul Iorgulescu e la Terapie Intensivă, medicii se luptă să-i salveze viața.

Dacă junele Mario va trăi, aș pune un pariu cu dumneavoastră, stimați cititori: nu va face nicio zi de pușcărie. Cocaina va deveni zahăr pudră, iar alcoolemia – nerecoltată în condiții legale, după cum va demonstra turma de avocați plătită de tata Gino. De ce cred că așa va fi?

Aud că tata Gino s-a oferit să crească copiii celui omorât. Să-i crească, deci, cum l-a crescut pe Mario, până îi aduce cu bine la stadiul «cluburi, iahturi, alcool plus cocaină».

Nu știu dacă o să le ia și câte un super-bolid. Pe Mario l-a dotat cu această armă pe roți de 300.000 de euro; prin urmare, nu e normal să-și mobilizeze mijloacele pentru a rezolva un… ce? Un accident de circulație.”

Vă mulțumim că, printr-o donație AICI, susțineți ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

Triunghiul morții pentru Mario Iorgulescu: alcool – cocaină – viteză. Se drogase la poker și era în pragul comei alcoolice

CTP despre „cioporul de maimuțe” din politică. „Meleșcanu e o hârcă ceaușistă, vrea să putrezească în scaunul ăla”

* VIDEO. Imaginile nebuniei. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

MEGA-HOȚ. Cumpănașu ne-a furat și de Centenar, în cârdășie cu PSD! Ministerul Culturii i-a plătit 1.000.000 de lei pe trei broșurele cu texte copiate de pe internet

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

VIDEO. Delirul lui Cumpănașu, după Țebea: „Vom câștiga alegerile prezidențiale! Întregul popor român este alături de noi!”

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

VIDEO. Prima zi de școală a Sorinei la New York. Pasagerul din School Bus și cei doi prieteni lățoși

2 COMENTARII

  1. IORGULESCU-Senior a fost si el un… (MARE !) GOLAN, dupa ce si-a incheiat cariera de jucator (poate… SI INAINTE ?!)…

    Cat despre CRIMINALUL de fiu, speram… SA CRAPE IN CHINURI: MOARTE-penru-MOARTE, daaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.