Jandarmeria Română, câinele de pază al dictaturii PSD-iste

16
5108
Paul Palencsar este teolog, jurnalist şi realizator de film documentar

Pentru a-şi pune în practică viziunea hidoasă, regimurile totalitare au nevoie de braţe tari, gata oricând să-şi păteze mâinile cu sângele inocenţilor. Dacă pentru regimul comunist Securitatea întreţinea teroarea, pentru dictatura PSD-istă câinele de pază se numeşte Jandarmeria Română!

România ultimilor trei ani a cunoscut un profund regres al democraţiei şi statului de drept. Încă din primele zile, guvernarea PSD a debutat cu dorinţa vădită de a transforma legea în fărădelege şi adevărul în minciună. Prima grijă a noii puteri nu a fost fericirea plebei, ci scăparea de puşcărie a lui Liviu Dragnea, care folosise banul public în interesul partidului. Mesajul era clar: liber la furat!

600.000 de oameni au înfruntat gerul aprig de februarie 2017, simţind în nări pericolul, precum căprioara haita lupilor ce se apropie să sfâşie. O Românie întreagă încremenise, scandalizată de teatrul legislativ grotesc, în regia lui Liviu Dragnea. Actorul principal era Florin Iordache, un impostor analfabet, ajuns, nici el nu ştie cum, ministru al Justiţiei. Sala de spectacol era mare, cât o ţară, iar spectatori, un popor întreg.

Ordonanţa lui Iordache, supranumit Ciordache sau Altă întrebare, nu purta doar un număr cu presupus ghinion, 13, ci şi otrava infracţională a unei găşti mafiote, ce confiscase Parlamentul şi Guvernul. Statul român era prizonier, capturat de uriaşa caracatiţă a corupţiei. Puterea PSD-istă dădea semne că se transformă în regim, cu apucături totalitare.

Neamul românesc nu a dus vreodată lipsă de trădători. Istoria autohtonă confirmă tradiţia duplicităţii şi complicităţii. Şi de data aceasta, lacheul de serviciu sau sluga păcătoasă a mai marilor zilei nu a întârziat să apară. Încă din zorii revoltei populare, s-a făcut remarcat excesul de zel al Jandarmeriei Române, care s-a făcut preş în faţa faraonului din Teleorman.

Reprimarea libertăţii de exprimare a celor care îndrăzneau să conteste abuzul de putere al guvernanţilor, ridicarea de pe spaţiul public şi amendarea protestatarilor paşnici, privirile pline de ură ale jandarmilor înarmaţi ca pentru război, toate acestea s-au transformat din amintiri post-decembriste în realitate actuală.

Toţi cei care nu şi-au găsit locul în noua ordine PSD-istă, şi-au găsit un loc în dubele Jandarmeriei Române. La Bucureşti, Iaşi, Cluj, Topoloveni, Constanţa, dar şi alte locuri din ţară, recolta Jandarmeriei realiza depăşirea planului la hectarul de demonstranţi, stimabili, dar umflaţi pe sus, ca-n Caragiale. Democraţia devenea o amintire, iar dictatura o certitudine.

Totul a culminat la 10 august 2018, la Mitingul Diasporei, când Jandarmeria Română a dovedit că nu şi-a uitat originea de trupă de bătăuşi a Securităţii ceauşiste. Voinicii cu minte mică au transformat Piaţa Victoriei din Bucureşti într-un Tiananmen contemporan, lăsând Occidentul cu gura căscată.

Peste 300.000 de demonstranţi paşnici au fost bătuţi, fugăriţi de tunul cu apă, călcaţi de copitele cailor şi gazaţi cu butelia, de la centimetri distanţă. Mame cu copii în braţe, tineri şi bătrâni, jurnalişti români şi străini, turişti israelieni şi nu doar, deveneau victime. Liviu Dragnea şi camarila PSD-istă îşi răstigneau propriul popor, cu ajutorul Jandarmeriei Române, pusă în slujba hoţiei şi imposturii. Cinic, la 1 Decembrie, aceeaşi Jandarmerie Română defila pe sub Arcul de Triumf, cu mănuşi albe.

După 30 de ani de la căderea comunismului, România trăia, din nou, teroarea represiunii unei dictaturi. Bilanţul era tragic: 440 de răniţi, dintre care 65 au fost duşi de urgenţă la spital. Fundamental, cel mai grav, o ţară întreagă era în stare de şoc. Piaţa Victoriei devenise a înfrângerii, loc în care democraţia primise după ceafă scatoalca dictaturii de Teleorman.

A trecut un an de la episodul Pieţei Victoriei. Mai marii Jandarmeriei Române, care au dat ordine directe trupelor din Piaţă, nu privesc soarele printre gratiile Rahovei, ci din limuzine scumpe, plătite din bani publici. În loc să fie judecaţi şi condamnaţi pentru tentativă de genocid, au fost mutaţi, strategic, în alte funcţii, bine plătite.

Un exemplu, Fantoma Albă, colonelul Cătălin Paraschiv, ce smulgea telefoanele din mâinile jurnaliştilor şi ordona jandarmilor să bată civili inofensivi, nu doar că nu e condamnat la ani grei de temniţă, ci a primit o nouă misiune: va păzi Centrala de la Cernavodă. Aşadar,regimul are mereu grijă de uneltele sale fidele!

În continuare, Jandarmeria Română rămâne dulăul de pază al PSD-ului, aşezat la piciorul stăpânului, aşteptând să-şi primească osul cuvenit în schimbul prestaţiei prompte, sălbatice şi odioase împotriva oricui încearcă să scape din ţarcul dictaturii PSD-iste.

Recent, la Constanţa, o mână de protestatari paşnici au îndrăznit să fluture pancarte cu mesaje împotriva PSD-ului şi a Vioricăi Dăncilă. Imediat au fost înconjuraţi de 40 de jandarmi, ostracizaţi şi amendaţi. Concluzia e că s-a schimbat doar stăpânul. Nu e Dragnea, e Dăncilă. Câinele de pază e acelaşi: Jandarmeria Română!

Se impune, dacă nu desfiinţarea, măcar reformarea din temelii a acestei instituţii, care, prin agresivitate faţă de cetăţeni şi slugărnicie faţă de putere, aduce aminte de fosta Securitate a lui Nicolae Ceauşescu. Românii şi siguranţa lor merită mai mult decât o bandă de tâlhari în uniforme, ce bat şi gazează oameni paşnici la drumul mare, în serviciul borfaşilor ajunşi la cârmă.

La 30 de ani după căderea regimului comunist din România, PSD demonstrează că a păstrat toate reflexele PCR-ului. Democraţia şi libertatea de exprimare, garantate de Constituţie, reprezintă pentru PSD-işti noţiuni abstracte, pe care aceştia le calcă sub copite de fiecare dată când au prilejul, prin unealta lor, Jandarmeria Română.

Politica pumnului în gură şi băgarea sub preş a gunoiului, dar şi furtul din banul public, sunt adevăratele vocaţii şi talente ale PSD-iştilor, singurele criterii după care aceştia îşi reglează busola, într-o Românie tot mai debusolată.

Ce trebuie să nu uite mai marii şi mai micii Jandarmeriei Române este că dictaturile trec şi vine ziua judecăţii, când faptele netrebnice se plătesc. Ce nu trebuie să uităm noi e că democraţia e ca floarea din glastră, ce trebuie udată zilnic, altfel moare sugrumată de mâna borfaşilor şi a slugilor lor!

Vă mulțumim că, printr-o donație AICI, susțineți ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Priviți aceste imagini! „Unchiul” Cumpănașu are privire de nebun și răcnește gutural. Gura lui lucrează ca o pompă de desfundat WC-uri

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

MEGA-HOȚ. Cumpănașu ne-a furat și de Centenar, în cârdășie cu PSD! Ministerul Culturii i-a plătit 1.000.000 de lei pe trei broșurele cu texte copiate de pe internet

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

VIDEO. Delirul lui Cumpănașu, după Țebea: „Vom câștiga alegerile prezidențiale! Întregul popor român este alături de noi!”

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

Triunghiul morții pentru Mario Iorgulescu: alcool – cocaină – viteză. Se drogase la poker și era în pragul comei alcoolice

CTP despre „cioporul de maimuțe” din politică. „Meleșcanu e o hârcă ceaușistă, vrea să putrezească în scaunul ăla”

VIDEO. Prima zi de școală a Sorinei la New York. Pasagerul din School Bus și cei doi prieteni lățoși

16 COMENTARII

 1. „JANDARMERIA” ASTA trebuie… DESFIINTATA (!), apoi, cu… multa atentie (!!!), trebuie formata o… (TOTAL !) NOUA STRUCTURĂ, in cadrul… M.Ap.N. (NU al… M.A.I. !), daaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

 2. Paul, esti idiot.
  La fel ca si autorul.
  600.000, 300 000…..umfla ala cifrele mai ceva ca Veorica.
  Un articol de kkt, scris de un idiot frustrat marca rezist.
  Dar ce nu admiteti voi gunoaielor, este ca restul, nu va accepta. Si sunt milioane.

  • Ai facut un sondaj de opinie si sari cu cifre? Care sunt aia „restul”? Amaratii aia pe care i-ati adunat cu arcanul pentru mitingul lui Dragnea? Doar de amenintari si jigniri sunteti in stare – pentru ca pe la scoala nu prea ati dat. Daca te zboara din Jandarmerie ce stii sa faci? Agent de paza sau sageata la interlopi.

 3. Foarte corect comentariul cu MAPN, in loc de MAI.
  Probabil la MAPN nu se mai poate așa mare corupție, iar în acest cadru angajările vor fi mai ” atente” cu oameni mai de calitate, nu doar retarzi cu bastoane și bocanci.

 4. Am si eu langa mine un jandarm, ceva coordonator, care ne hartuieste in numele jandarmeriei pe care o reprezinta. Pentruca l-am rugat sa dea muzica mai incet acum ne hartuieste zi de zi. Da muzica tare , o opreste , o prneste, da cand tare cand incet, cateva ore pe zi. Este este prieten la catarama cu un condamnat pentru tentativa de crima care isi bate nevasta chiar in curtea jandarmului. Nevasta-sa ne arata „caracterul” din spate daca avem tupeul sa-i rugam sa dea muzica mai incet si cred ca luceaza chiar in invatamant. Cam asa se comporta un jandarm si familia lui.

  • MACAR reclamati-l la el la serviciu, la unitatea de jandarmi in care-i incadrat ! Dar si la Politie…

   Daca nu primiti niciun raspuns si nu se iau niciun fel de masuri, faceti PUBLICA aceasta atitudine a lor !!!

     • A functionat cel putin pentru sfarsitul acesta de saptamana. Nu a mai pus muzica dar turbeaza de furie. Nu cred ca se va opri aici. Nu-l duce mintea si cred ca are pobleme grave. Ore ei nu trec pe la psiholog cand sunr angajati? Rar mi-a fost data sa vad un asa comportament. Asculta cateva ore pe zi 3 melodi , mereu aceleasi. Acum cred ca le asculta din casa. Melodile nu le-a schimbat de cateva luni. Ne urmareste tot timpul. Nu zice nimic dar este cu ochii pe noi pe fereastra sau de pe terasa de cate ori iesim din casa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.