luni, aprilie 15, 2024
AcasăNewsVIDEO. Imagini de necrezut pentru România: 3 firme trag tare, zi și...

VIDEO. Imagini de necrezut pentru România: 3 firme trag tare, zi și noapte, să termine lotul 1 al Autostrăzii Sebeș – Turda înainte de sfârșitul anului

-

Imagini neverosimile pentru România pot fi văzute, zilele acestea, pe lotul 1 al Autostăzii A10 Sebeș – Turda: oameni și utilaje de la 3 firme trag tare, zi și noapte, să termine lucrările înainte de sfârșitul anului ! Este a doua oară în ultimele săptămâni când astfel de vești vin de pe un șantier de infrastructură, după ce s-a constatat că japonezii și italienii lucrează 24 de ore din 24 la ridicarea podului peste Dunăre de la Brăila.

Aceste momente par să indice o schimbare de mentalitate și abordare la nivel macrostructural, după 30 de ani în care totul a mers cu încetinitorul, iar publicul a aflat doar despre șantiere părăsite și lucrări întârziate.

Pe lotul 1 al Autostrăzii A10, antreprenorul Pizzarotti s-a angajat că finalizează lucrările până la sfârșitul anului, iar acum forțează pentru a respecta termenul. Au fost angajate 3 firme (Euroexpress, Elis Pavaje și Strabag) care au misiunea să toarne asfaltul. Pe șantier este furnicar, toate cele 3 firme sunt prezente și asfaltează simultan diverse porțiuni.

- Advertisement -

Progresul este atât de spectaculos, încât sunt șanse mari ca traficul să fie deschis de la Sebeș până la Alba Iulia Nord pe ambele sensuri, deși inițial se plănuia deschiderea pe un singur sens.

Observatori de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri sunt permanent pe șantier și monitorizează progresul lucrărilor. În acest moment, lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeș – Turda este gata în proporție de 97%. Loturile 3 și 4 au fost deja date în circulație în 2018, iar lotul 2, între Alba Iulia și Aiud, ar trebui să fie gata în toamna anului viitor. Atunci se va putea circula în totalitate pe autostradă de la Sebeș la Alba Iulia.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Erata: Atunci se va putea circula în totalitate pe autostradă de la Sebeș la Alba Iulia. Se va citi: Atunci se va putea circula în totalitate pe autostradă de la Sebeș la Turda.

    • prostia românului și a Dvs. nimic nu e bun dacă faci ceva, mai bine nu faci nimic și lauzi psd pentru 10 lei la pensie, dacă nu se spunea că se lucrează din plin ce spuneai, păi na-am știut nu-i așa și o autstradă nu se face aplaudănd psd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -