Cîțu: “Suntem în ultima etapă pentru a elimina PSD-ul de la butoane. I-am scos de la Primăria Generală, îi scoatem şi din Parlament“

5
1728

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor și probabil cel mai detestat liberal de către PSD-iști, a declarat joi că momentul în care România va scăpa de sistemul mafiot al regimului oligarhic este foarte aproape. În timpul inaugurării sediului de campanie PNL în București, Cîțu a spus că, după 6 decembrie, când vor avea loc alegerile parlamentare, reforma țării și drumul spre dezvoltare vor putea fi puse în aplicare fără obstrucții.

Parlamentarul și ministrul liberal a adăugat că, în ultimul an, s-a demonstrat că România poate merge înainte și fără numeroase taxe impuse arbitrar de PSD, așa cum a fost supraacciza pentru benzină și motorină.

“Vom putea să implementăm cu adevărat soluția liberală de dezvoltare a României

Florin Cîțu: “Am intrat în politică pentru a arăta că soluţia liberală, soluţia cu taxe mici şi puţine pe care le plătim toţi este singura soluţie de dezvoltare a României. (…) Am arătat că economia funcţionează foarte bine atunci când elimini taxe şi când statul îşi plăteşte datoriile. Urmează o perioadă dificilă şi am arătat că nu dăm înapoi atunci când este greu. Ne-am asumat guvernarea anul trecut într-o periodă dificilă, ştiam că este foarte greu, ştiam că s-ar putea să ne coste, dar ne-am asumat-o, pentru că acesta a fost, de fapt, pactul pe care l-am făcut cu bucureştenii când am intrat în politică: mergem să-i reprezentăm indiferent de situaţie. Acum suntem în ultima etapă pentru a elimina PSD-ul de la butoane din România. I-am scos de la butoane de la Primăria Generală, îi scoatem şi din Parlament şi vom putea să implementăm cu adevărat soluţia liberală de dezvoltare a României şi a Bucureştiului“.

De ce-l urăsc PSD-iștii pe Cîțu: timp de 3 ani, a descris exact, de la tribuna Parlamentului, toate erorile în gestionarea finanțelor țării

Pentru PSD, liberalul Cîțu a fost permanent, în regimul Dragnea, un cui în pantof. Parlamentarul, expert în economie și finanțe, a informat publicul larg asupra tuturor legilor cu dedicație și a explicat prostiile nemăsurate făcute de social-democrați în gestionarea bugetului.

Florin Cîțu nu era decât unul dintre zecile de analiști și economiști, din țară și din străinătate, care avertizau că România, în ciuda creșterii economice, merge pe marginea prăpastiei, forțând un deficit mereu la limită (2,99% pe an) când alte țări din jurul nostru se foloseau de perioada favorabilă să facă excedent. Dar, venind de la o voce autorizată din interiorul Parlamentului, care anunța cu câteva zile înainte planurile social-democraților, aceste avertismente aveau o greutate mult mai mare.

Toate greșelile comise de regimul Dragnea au fost explicate și devoalate de Cîțu. PSD îndatora România într-un moment de mare creștere economică, în timp ce alte state profitau să-și plătească și să-și micșoreze deficitul. Miliardele de euro au fost pompate de PSD în consum, adică în creșterea deficitului din balanța de plăți, pentru că România importă majoritatea produselor, inclusiv pe cele alimentare.

Perioada fastă a fost irosită și în urmă n-a rămas nicio autostradă, niciun spital, niciun aeroport, niciun metru de cale ferată reabilitat sau nou, nicio școală și nicio grădință. Neașteptata criză provocată de pandemie a găsit România fără stocuri de medicamente și materiale sanitare, în ciuda faptului că Raed Arafat, secretar de stat și în guvernele PSD, atrăsese atenția în repetate rânduri că o eventuală situație neașteptată ne-ar găsi fără rezerve.

Interesant este că PSD, după tot acest timp, a venit în fața publicului cu aceleași propuneri ca și în 2016, oferta electorală pentru România reducându-se la doar câteva cuvinte: măriri de salarii și de pensii.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

  1. hooooooooo!!..sa va vad pe voi pe unde scoateti camasa dupa alegeri !!,,,sau o imbracati p-aia vargata !!..va asteapta dragnea la hotel..!!..n-o sa puteti face guvern !!..dar nici psd -ul n-o sa poate face…atunci sa va vad!!..pnl-30%+12%uer+6pmp=48%!!!!…psd -27%+10%pro+5,5%udmr=42,5%!!!!..sa tineti minte calculele astea!!!..

    • Iar te-ai trezit greu dupa betie,dobitocule?UDMRul INTOTDEAUNA a fost cu cei ce castiga cele mai multe voturi,asa ca socoteala asta ori ai facut-o la betie,ori ti-a trimis-o prin videochat seful tau de la sputnik!!! Iar chestia cu asteptatul la „hotel”?VISE DE BETIV!!! Pesedistii tai or sa umple „hotelul” ala unde ii asteapta dragnea,sa tii minte lucrurile astea!!!

  2. Pesedimea este turbata. deja face ca alte alea…. Hardaie de minciuni si prostie se revarsa din gurile mizerabile ale pesedimii.

    Catu este cel mai bun ministru de finante de dupa revolutie. Cel mai bun pentru romani. Și nu-l uit pe Ionut Popescu. Care inainte de Catu a fost cel mai bun ministru de finante. Pacat ca a fost ministru doar 9 luni.

    • Total de acord!!Sa-i ajute mintea de pe urma pe romani sa nu mai aleaga hoti,ca de 30 ani au fost aburiti doar cu minciuni de criptocomunistii rusofili,sa poata fura tara prin legi facute de ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.