VIDEO. Grobianism în prime-time la TVR: „Sărmăluță” îi spune lui Clotilde Armand „doamna Clătită”

6
9822

Rămase nesancționate de conducerea postului și de CNA, porcăriile emise cu debit de vidanjă de către Ionuț Cristache în prime-time, la TVR, devin insuportabile și cresc în intensitate. Omul “parașutat” de oligarhul Dan Voiculescu la principala emisiune de analiză politică de la postul public își bate joc de primărița Sectorului 1, Clotilde Armand, căreia îi spune, în direct și în mod repetat, “doamna Clătită”.

În acest timp, Cristache îl lingușește pe fostul primar, penalul Daniel Tudorache – un prieten și finanțator (pe bani publici) al Antenei 3.

În mod absolut incredibil, Cristache – al cărui discurs seamănă ca două picături de apă cu cele de la Antena 3, de unde a și fost detașat la TVR – susține, fără să prezinte nicio dovadă, că Tudorache este nevinovat, iar acuzațiile formulate de DNA nu sunt reale.

Adrian Halpert, stupefiat în fața televizorului: „Am crezut că nu aud bine. Am dat înapoi și am mai ascultat o dată. Nu. Chiar așa a zis. Și a repetat…”

Adrian Halpert, fost redactor-șef la „Libertatea” și director editorial la trustul Adevărul, a scris stupefiat, pe contul său de Facebook, cum a asistat la scena de necrezut pentru un post public de televiziune:

„Hal de televiziune publică: la TVR, la principala emisiune de dezbateri a postului național, realizatorul se referă la primarul sectorului 1 cu apelativul «doamna Clătită». Am crezut că nu aud bine. Am dat înapoi și am mai ascultat o dată. Nu. Chiar așa a zis. Și a repetat…

Își închipuie cineva așa ceva la BBC, la TF1 sau la alte televiziuni «surori» din țări ceva mai serioase decât a noastră?!

Acum, să nu mă înțelegeți greșit, poate să-ți placă sau nu Clotilde Armand sau să-ți fie indiferentă, nu asta e important, dar n-ai voie tu, televiziune publică, plătită din bani publici, din taxele atât ale susținătorilor, cât și ale adversarilor lui C.A., să te comporți ca la bodega din colț.

E vorba despre respect, atât față de telespectatori, cât și față de sine până la urmă, despre etică, despre profesionalism… Bleah!“.

Cristache spune că a fost o glumă și o întâmplare, dar acum câteva luni făcea exact același fel de remarcă la adresa președintelui american Joe Biden, pe care-l poreclea „Bidon”

Speriat, probabil, de valul reacțiilor negative după acest derapaj pentru care, la un post privat cât de cât decent, ar fi fost dat afară în secunda 2, Cristache a încercat să se explice câteva ore mai târziu, pe Facebook.

“În această seară, la emisiunea Romania9, seară de miercuri, care s-a consacrat ca o seară de analiză ceva mai relaxată în compania domnului Cristoiu, m-am adresat doamnei Clotilde Armand cu apelativul «doamna Clătită»! Nu a fost cu rea-intenție, a fost în spiritul relaxat al emisiunii, gluma din campania electorală asumată ca atare inclusiv de d-na Clotilde Armand când cineva i-a urat «succes, doamna Clatită», dânsa replicându-i «mulțumesc, mi-ați făcut poftă», asta dacă îmi aduc aminte exact! Nu sunt adeptul jignirilor, de niciun fel, mai ales cu referire la numele cuiva. Îi cer scuze public doamnei Armand dacă s-a considerat lezată de atitudinea mea!” .

VIDEO: Emisiunea-rușine de la TVR 1

https://www.facebook.com/tvromania9/videos/519425022401552/

Personajul pus de Doina Gradea să execute treburile murdate în prime-time la TVR este recunoscut pentru lipsa de cultură și de bun-simț de care dă dovadă seară de seară. Într-o emisiune, acum câteva luni, a râs penibil, împreună cu Mircea Dinescu, de numele președintelui american Joe Biden, repetând ca un copil de grădiniță, printre hohote: “Hă-hă-hă, scrie Bidon! Robinet!”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Revolta unui medic, după coșmarul din India: „Mai are tupeu Adina Alberts să spună ceva despre Covid, India, ivermectină, tratamente inventate? Se ia în continuare de vaccinuri?”

VIDEO. Teolog fanatic, anarhist: „Ne-au terfelit sfinții, ni L-au terfelit pe Hristos! Ordinarul ăla de vaccin nu mă interesează!”

România sparge celula GRU de la Ambasada Rusiei! Adjunctul atașatului militar, expulzat pentru spionaj și declarat persona non grata

„Cervele” rusofile s-au ales cu dosar penal pentru „lovire sau alte violențe”! Anarhistele PSD-isto-AUR-iste riscă pușcăria

* Cîțu și Barna intervin la Primăria Capitalei. Îi cheamă la mediere pe Nicușor Dan + reprezentanții PNL și USR-PLUS. „Trebuie să avem un buget rapid”

* Dragnea rămâne la închisoare pentru că se consideră „deținut politic”. Judecătorii au constatat că infractorul PSD nu dă dovezi de îndreptare

* Alexe și Chirica, încolțiți de DNA și DIICOT: puși sub acuzare pentru corupție, cu restricții judiciare

Iată Mafia din Sănătate! În 10 ani, 7 mari infractori, susținuți de PSD sau PDL, au primit 25 de ani de pușcărie

Adrian Năstase, Petre Roman, Gabriel Oprea, Gheorghe Funar – printre foștii parlamentari care își vor pensiile speciale înapoi! Numărul celor care dau în judecată statul, ca să-și recupereze privilegiul, este de ordinul sutelor

Reglare de conturi între „locotenenții” lui Ion Iliescu: Mironov îl alungă pe Gelu Voican Voiculescu de la șefia Institutului Revoluției!

6 COMENTARII

  1. NESIMȚITUL de Turcescu are același… LIMBAJ-BIRJĂRESC (!) ori de câte ori vorbește despre Clotilde Armand sau despre U.S.R.-P.L.U.S. în general!)!

    Darrr… CE SĂ CERI DE LA UNUL PRECUM TURCESCU?!!!!!
    (Ăsta a foszt și este un… CERȘETOR (!): a CERȘIT la Băsescu…, acum CERȘEȘTE laaa… P.N.L., că-i… LA-PUTERE! JALNIIIIC personaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

    Un… (FOST?!!!) COLABORATOR al „NOII-SECURITĂȚI” (!), acest Turcescu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.