VIDEO. Greta Thunberg, întreruptă când a deturnat o manifestație pentru mediu din Olanda pentru a face propagandă palestiniană

2
343
Bărbatul care a încercat să oprească deturnarea manifestației de mediu în una pro-palestiniană și anti-Israel a fost atacat de activiștii Gretei Thunberg și scos pe sus de pe scenă

Folosirea tuturor mișcărilor de protest, de către simpatizanții teroriștilor Hamas, pentru a genera propagandă antisemită a atins proporții de masă în Occident. Duminică, la Amsterdam, activista de mediu suedeză Greta Thunberg s-a folosit de un miting care vizează schimbările climatice ca să promoveze agenda pro-palestiniană și să atace Israelul. Momentul a stârnit reacții negative, un bărbat întrerupând-o pe activistă și încercând să-i ia microfonul.

Greta Thunberg a realizat deturnarea manifestației când la marș participau deja 70.000 de oameni. Aceștia cereau măsuri imediate împotriva schimbărilor climatice, în contextul în care peste doar zece zile vor avea loc alegeri anticipate în Olanda.

Suedeza se afla pe scenă având la gât o eșarfă cu alb și negru, simbolul palestinienilor care-și ascund fața când comit acte de terorism sau de vandalism. În jurul ei se aflau numeroși alți activiști echipați la fel.

Greta Thunberg a invitat pe scenă o palestiniană și o afgană care să vorbească mulțimii, spunându-le oamenilor că ar trebui „să asculte vocile acelor care sunt oprimați și ale acelora care luptă pentru libertate și justiție. Altfel, nu poate fi justiție climatică fără solidaritate internațională”. Femeile invitate pe scenă au acuzat Israelul de genocid.

Mare parte dintre oamenii strânși în piața centrală din Amsterdam au reacționat cu indignare. Un bărbat îmbrăcat în verde a venit din public și a încercat să-i ia microfonul, spunându-i: „Am venit aici pentru o demonstrație climatică, nu pentru păreri politice!”.

Greta Thunberg a început să tragă de microfon, în timp ce bărbatul a fost înconjurat de alți tineri din grupul activistei, fiind îmbrâncit, lovit și scos de pe scenă în grabă.

După ce omul a fost scos pe sus, Greta Thunberg și-a aranjat părul și, susținută de activiștii din jur, și-a continuat propaganda scandând: „Nu există justiție climatică în teritoriile ocupate!”.

Manifestația a fost organizată cu scopul de a cere măsuri grabnice ca să fie stopată încălzirea planetei. Coaliția care a convocat evenimentul conține diverse ONG-uri ecologiste, precum Extinction Rebellion, Fridays for Futuere, Oxfam și Greenpeace, dar la miting a participat și Frans Timmermans, fostul responsabil pentru Pactul Verde european, care conduce o coaliție a laburiștilor olandezi ci ecologiștii (Verzii).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Realitatea Plus – amendată de CNA cu 10.000 de euro pentru asocierea sulfuroasă cu AUR. Propagandă mincinoasă: „E bine. Ce s-a gândit să facă aicea cu AUR-u’ e bine”

* Al doilea derapaj grav al PSD-istului Romașcanu, cumătrul lui Ciolacu: i-a numit pe liberali „schizofrenici”. În 2020 vorbea obscen despre jurnaliști: „O să primească o p…ă în c…r toți!”

* Socrii primarului Cherecheș, de la Baia Mare, au fost prinși în flagrant de DNA când intermediau o șpagă în justiție. Banii urmau să ajungă la judecătoarea care va da sentința într-un proces de corupție al ginerelui și care e nepoata mituitoarei!

* Apocalipsa după Ciolacu. Finanțele: „Este necesară o nouă creștere a taxării mediului de afaceri și a populației pentru a acoperi impactul. Nu au fost identificate surse suplimentare de bani”

* „Ciordache” e premiat cu o nouă pensie specială! PSD și PNL au votat privilegii nesimțite și pentru angajații Consiliului Legislativ, condus de odiosul PSD-ist

Veniturile secretizate ale șefilor ASF: 180.000 de euro pe an + decontarea cheltuielilor (încă 26.000 €/an). Toți angajații iau 16 salarii pe an! „Cel mai prost angajat primește minimum 7.000 de lei net de Ziua ASF”

Firea revine în toate funcțiile din PSD la 3 luni după cumplita afacere a „azilelor groazei”. Se merge cu tupeu pe ideea că românii au uitat deja

SUA ne avertizează: Rusia va încerca să deturneze alegerile din România, de anul viitor! Planul diabolic al Moscovei de a „otrăvi” democrația din aproape 100 de țări

* Minciună gravă a unui deputat AUR: „Franța, acum, e mai mult un stat musulman decât creștin. Nu e departe nici Germania, nu e nici Belgia”

* Scandal uriaș la nivel mondial: corespondenți arabi ai CNN, Reuters, AP și „New York Times” ar fi însoțit Hamas în raidul din 7 octombrie! Israelul amenință că-i va lichida

2 COMENTARII

 1. Astia se bat intre ei. Ca sunt ramuri diferite ale aceluiasi curent woke, progresism etc.
  Citeva milioane de olandezi isi distrug zootehnia ca sa salveze planeta de basinile vacilor, in timp ce chinezii fac 50 de centrale noi pe carbune intr-un an. Fara sa se gindeasca la mafia africana ce controloaza tara lor. Printesa Amalia, mostenitoarea coroanei, a ajuns sa nu poata iesi din casa din cauza amenintarilor mafiei.
  Femei feministe sustin Hamas fara sa se gindeasca ce ar pati acolo cu ideile lor.
  LGBTQ+ deasemenea sustin Hamas in timp ce acolo cei ca ei sunt atirnati cu strangul in macara.
  Nici nu sti daca toti astia sunt sinucigasi, spalati pe creier, cretini din nastere sau mercenari.

  Apropo, din cite am auzit acum LGBTQ+ se scrie LGBTQ+H. H vine de la Hamas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here