Al doilea derapaj grav al PSD-istului Romașcanu, cumătrul lui Ciolacu: i-a numit pe liberali „schizofrenici”. În 2020 vorbea obscen despre jurnaliști: „O să primească o p…ă în c…r toți!”

5
863
Lucian Romașcanu (stânga) este un apropiat al lui Marcel Ciolacu

Tensiuni tot mai mari între PSD și PNL, mai ales pe tema Legii pensiilor! Senatorul Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD și fost ministru al Culturii, a avut un derapaj inacceptabil, numindu-i „schizofrenici” pe partenerii de guvernare de la PNL. Romașcanu este recidivist.

Lucian Romașcanu (56 de ani) a făcut sâmbătă o declarație grosolană: „Nu poți să iei decizii, să ai ministrul de Finanțe, să vii acolo când lucrurile se discută și să decizi, și pe urmă spui: «Noi nu suntem de acord, la noi nu a venit…». Asta e un soi de schizofrenie, care nu are cum să funcționeze în politică”.

Romașcanu se referea la opoziția făcută de liberali în coaliție, mai ales de ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, cu privire la proiectul privind noua Lege a pensiilor. Liberalii au apreciat, în mod justificat, că nu există fonduri bugetare pentru creșterile enorme de pensii anunțate de premierul Marcel Ciolacu, iar o asemenea lege ar pune în pericol angajamentele asumate de România la nivelul Uniunii Europene, de a ține sub control deficitul bugetar.

În urma declarației jignitoare a lui Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Ionuț Stroe, a transmis că limbajul senatorului PSD „a mers cam departe”. Stroe consideră că eventualele nelămuriri trebuie discutate în coaliție, pentru că reacțiile în spațiul public „nu sunt o soluție”.

Romașcanu în 2020: „O să primească o p…ă în c…r toți”

Nu este prima dată când Lucian Romașcanu are un derapaj grav în spațiul public. Pe 21 august 2020, el a fost surprins de camerele de filmat când vorbea obscen la adresa jurnaliștilor, inclusiv a jurnalistelor.

Neștiind că microfoanele sunt pornite, Romașcanu a comentat gestul jurnaliștilor prezenți, care au decis să iasă din sală pentru declarațiile liderilor PSD, în condițiile în care Marcel Ciolacu, pe atunci președinte interimar al PSD, nu a venit să expună concluziile Comitetului Executiv Național al partidului.

Lucian Romașcanu în 2020: „E un pic jignitor… Ai purtător de cuvânt care vine să-ți dea niște informații. Dacă nu spune Ciolacu nimic, ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău, care vrea informații? Unde e omul nostru de la cameră, frate? Ăsta este sfârșitul unei frumoase prietenii. O să primească o p…ă în c…r toți”.

Scandalul declanșat de această gafă a dus la schimbarea lui Romașcanu din poziția de purtător de cuvânt al PSD, dar a fost o mutare de ochii lumii. Ulterior, Marcel Ciolacu – care este legat de Romașcanu prin diverse cumetrii – i-a redat acestuia rolul de comunicator al partidului.

„Băiatul de la pagina 5”

Lucian Romașcanu este senator PSD de Buzău din 2016, aflându-se la al doilea mandat. El a fost și ministru al Culturii în Guvernul condus de Mihai Tudose (iunie 2017 – ianuarie 2018).

Înainte de a intra în politică pe „filieră buzoiană” (Ciolacu), Romașcanu a lucrat în zona administrativă a unor ziare tabloide. A fost la Libertatea” pe vremea când cotidianul trustului elvețian Ringier era celebru pentru rubrica „Fata de la pagina 5”.

Prin ieșirile sale golănești, Romașcanu a devenit „Băiatul de la pagina 5”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Socrii primarului Cherecheș, de la Baia Mare, au fost prinși în flagrant de DNA când intermediau o șpagă în justiție. Banii urmau să ajungă la judecătoarea care va da sentința într-un proces de corupție al ginerelui și care e nepoata mituitoarei!

* Apocalipsa după Ciolacu. Finanțele: „Este necesară o nouă creștere a taxării mediului de afaceri și a populației pentru a acoperi impactul. Nu au fost identificate surse suplimentare de bani”

* „Ciordache” e premiat cu o nouă pensie specială! PSD și PNL au votat privilegii nesimțite și pentru angajații Consiliului Legislativ, condus de odiosul PSD-ist

Veniturile secretizate ale șefilor ASF: 180.000 de euro pe an + decontarea cheltuielilor (încă 26.000 €/an). Toți angajații iau 16 salarii pe an! „Cel mai prost angajat primește minimum 7.000 de lei net de Ziua ASF”

Firea revine în toate funcțiile din PSD la 3 luni după cumplita afacere a „azilelor groazei”. Se merge cu tupeu pe ideea că românii au uitat deja

PNL alege sinuciderea politică: pensionarul special Ciucă va candida la prezidențiale! „Are șansele lui Dăncilă în 2019”, estimează politologul Cristian Preda

SUA ne avertizează: Rusia va încerca să deturneze alegerile din România, de anul viitor! Planul diabolic al Moscovei de a „otrăvi” democrația din aproape 100 de țări

* Realitatea Plus – amendată de CNA cu 10.000 de euro pentru asocierea sulfuroasă cu AUR. Propagandă mincinoasă: „E bine. Ce s-a gândit să facă aicea cu AUR-u’ e bine”

* Minciună gravă a unui deputat AUR: „Franța, acum, e mai mult un stat musulman decât creștin. Nu e departe nici Germania, nu e nici Belgia”

* Scandal uriaș la nivel mondial: corespondenți arabi ai CNN, Reuters, AP și „New York Times” ar fi însoțit Hamas în raidul din 7 octombrie! Israelul amenință că-i va lichida

5 COMENTARII

  1. Trucaje bolșevice 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    După alegeri, bandiții bolșevici de stânga și bandiții bolșevici de dreapta vor fi iar ca frații 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.