Scandal uriaș la nivel mondial: corespondenți arabi ai CNN, Reuters, AP și „New York Times” ar fi însoțit Hamas în raidul din 7 octombrie! Israelul amenință că-i va lichida

6
1180
Au apărut imagini clare cu corespondenți ai marilor agenții și instituții de presă alături de teroriștii Hamas în raidul din 7 octombrie

Un scandal de proporții nemaivăzute zguduie în acest moment cele mai importante agenții și instituții mass-media din lume: s-a descoperit că jurnaliști corespondenți ai televiziunii CNN, ai agențiilor de presă Reuters și Associated Press (AP) și ai cotidianului „New York Times” ar fi însoțit teroriștii Hamas în criminalul raid din 7 octombrie! Cazul este literalmente șocant, există o imagine în care fotograful CNN pare să țină în mână chiar o grenadă! Acum, instituțiile de presă încearcă să se disocieze de corespondenții lor, iar Israelul, furios, amenință că-i va lichida pe respectivii jurnaliști laolaltă cu ceilalți teroriști participanți la masacru.

Informația despre participarea corespondenților de presă la raid a fost furnizată de site-ul Honest Reporting, un ONG pro-israelian din Ierusalim care monitorizează presa. Aceasta a identificat cel puțin 6 fotografi freelanceri, corespondenți ai unora dintre cele mai mari instituții media din lume. Aceștia ar fi fost prezenți printre teroriștii Hamas, ar fi asistat la atac, apoi și-ar fi trimis informațiile și fotografiile către publicații și agențiile de presă.

E vorba de freelanceri (jurnaliști independenți) palestinieni din Fâșia Gaza care furnizează corespondențe și fotografii pentru instituțiile de presă amintite mai sus.

În cazul fotografului freelancer Hassan Eslaiah, corespondent CNN, a ieșit la iveală și o fotografie în care acesta e îmbrățișat și pupat de Yahya Sinwar, liderul Hamas din Fâșia Gaza și creierul atacului terorist din 7 octombrie. Într-o altă imagine, captură chiar de pe contul său de Twitter, pare că Hassan Eslaiah, aflat pe motocicletă în drum spre Israel, flutură în mână o grenadă!

După izbucnirea scandalului, CNN l-a concediat pe acest corespondent.

„New York Times”, Associated Press (AP) și Reuters au întrerupt brusc, de asemenea, cooperarea cu corespondenții lor din Fâșia Gaza.

Marea problemă din spatele acestor întâmplări e însă alta: dacă au fost, într-adevăr, de față la atacul Hamas, este clar că acești jurnaliști ar fi trebuit să știe din timp că urmează masacrul.

Mai mult decât atât, toate relatările din Fâșia Gaza venite după 7 octombrie și publicate de agențiile de presă internaționale, de CNN și „New York Times” sunt puse sub semnul întrebării. Corespondenții acestora au fost acuzați și până acum că ar fi pro-palestinieni, dar în acest moment există o dovadă în plus a complicității lor cu teroriștii.

Cancelaria premierului israelian Benjamin Netanyahu a emis joi o declarație, menționând că privește „cu maximă gravitate faptul că fotoreporterii care lucrează în presa internațională au participat la difuzarea actelor brutale de crimă comise de teroriștii Hamas sâmbătă, 7 septembrie, în comunitățile adiacente Fâșiei Gaza. Acești jurnaliști au fost complici la crime împotriva umanității, acțiunile lor au fost contrare eticii profesionale”.

Mesajul lui Benny Gantz, fost general și lider al unui partid de centru-dreapta intrat în Guvernul de uniune națională de după atacul terorist, a fost de-a dreptul amenințător: „Dacă au existat jurnaliști care au știut de masacru, care au tăcut și au făcut fotografii în timp ce copiii erau masacrați, ei nu sunt diferiți de teroriști și pedeapsa lor este severă”.

Danny Danon, parlamentar israelian și fost ambasador al acestei țări la ONU, a fost și mai clar: „Agenția de securitate internă a Israelului a anunțat că-i va elimina pe toți participanții la masacrul din 7 octombrie. La această listă vor fi adăugați fotoreporterii care au luat parte la înregistrarea asaltului”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Socrii primarului Cherecheș, de la Baia Mare, au fost prinși în flagrant de DNA când intermediau o șpagă în justiție. Banii urmau să ajungă la judecătoarea care va da sentința într-un proces de corupție al ginerelui și care e nepoata mituitoarei!

* „Ciordache” e premiat cu o nouă pensiespecială! PSD și PNL au votat privilegii nesimțite și pentru angajații Con siliului Legislativ, condus de odiosul PSD-ist

Veniturile secretizate ale șefilor ASF: 180.000 de euro pe an + decontarea cheltuielilor (încă 26.000 €/an). Toți angajații iau 16 salarii pe an! „Cel mai prost angajat primește minimum 7.000 de lei net de Ziua ASF”

* Realitatea Plus – amendată de CNA cu 10.000 de euro pentru asocierea sulfuroasă cu AUR. Propagandă mincinoasă: „E bine. Ce s-a gândit să facă aicea cu AUR-u’ e bine”

* Minciună gravă a unui deputat AUR: „Franța, acum, e mai mult un stat musulman decât creștin. Nu e departe nici Germania, nu e nici Belgia”

Firea revine în toate funcțiile din PSD la 3 luni după cumplita afacere a „azilelor groazei”. Se merge cu tupeu pe ideea că românii au uitat deja

VIDEO. Cine e Oana Lasconi, cea care a frânt aripile politice ale mamei sale: „anti-capitalistă”, deși trăiește la Paris și lucrează în gaming. A început trei facultăți, dar n-a terminat niciuna

VIDEO. Nicușor Dan, lovitură devastatoare pentru distrugătorii Parcului IOR: amendă de 35 de milioane de euro! Robert Negoiță a încercat o diversiune

PNL alege sinuciderea politică: pensionarul special Ciucă va candida la prezidențiale! „Are șansele lui Dăncilă în 2019”, estimează politologul Cristian Preda

SUA ne avertizează: Rusia va încerca să deturneze alegerile din România, de anul viitor! Planul diabolic al Moscovei de a „otrăvi” democrația din aproape 100 de țări

6 COMENTARII

 1. In afară de Mossad, mai e cineva care nu știa de atac ? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • CiA si Pentagonul stiau de atacul terorustilor Al-Khaida din 11 septembrie 2001? HA,HA,HA,doar niste minti diabolice puteau face asa ceva,nu niste oameni normali…in MOSSAD,CIA ,FBI,lucreaza totusi oameni obisnuiti,care sunt supusi greselilor,ca orice om ohisnuit de pe aceasta planeta.Si-au asumat greseala..Li s-a amortit vigilenta de catre guvernul din gaza ca au investit banii primiti de la statul evreu in dezvoltarea zonei,nu in arme de ucidere in masa si tuneluri construite sub cladiri civile pentru a invada Israelul.

   • Văd că pană si tu ești mai bine informată 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    • Cei mai bine informati au fost prietenii sefului Hamas angajati de presa americana ca fotoreporteri..presa care acum se spala frumos pe maini,dar s-a folosit de filmele de la fata locului trimise de acesti nemernici! Ce mai este etica profesionala? O vorba in vant,ipocrizie!

 2. […] Un scandal de proporții nemaivăzute zguduie în acest moment cele mai importante agenții și instituții mass-media din lume: s-a descoperit că jurnaliști corespondenți CNN, Reuters, Associated Press și The New York Times au însoțit teroriștii Hamas în criminalul raid din 7 octombrie! Cazul este literalmente șocant, există o imagine cu fotograful CNN pe motocicletă, ținând în mână chiar o grenadă! Acum, instituțiile de presă încearcă să se disocieze de corespondenții lor, iar Israelul, furios, amenință că-i va lichida pe respectivii jurnaliști laolaltă cu ceilalți teroriști participanți la masacru, scrieziaristii.com . […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here