VIDEO. Emil Boc, în direct la radio: „F…-i mama mă-sii!”

1
2767

Emil Boc, primarul orașului Cluj, a scăpat joi o înjurătură în direct, la radio, în timpul emisiunii “Napoca Live”, când a fost deschis subiectul așa-zișilor “dezvoltatori imobiliari” care obțin autorizație pentru garaje pe care apoi le transformă în apartamente, scrie Adevărul.

Discuția a plecat de la Florin Larionesi, afacerist care a transformat 56 de locuri de parcare în apartamente pe Calea Someșeni, nr. 18. Primăria Cluj a prins de veste după ce s-a produs această ilegalitate, l-a amendat cu 50.000 de lei, l-a dat în judecată, dar până a fost câștigat definitiv procesul au trecut 4 ani.

„Păi, nu îți este rușine, nemernicule, să îți bați joc de oameni?“

Boc e nemulțumit că nici locuitorii Clujului nu sunt implicați și nu sesizează astfel de ilegalități. Primăria află astfel mai greu ce se întâmplă. Uneori, răul e deja făcut și durează mult până poate fi remediat. În cazul de mai sus, sentința judecătorească a prevăzut desființarea construcțiilor ilegale, dar a fost nevoie, cum am scris deja, de 4 ani de lupte în instanță, când acestlucru putea fi stopat imediat dacă se afla din timp.

Emil Boc a afirmat că lucrările de acest fel se fac pe ascuns, dar că ar putea fi deconspirate mai ușor dacă intervin și cetățenii la primărie: “Nu ştiu de ce nu ne-au sesizat cei din bloc. Vă plângeţi că nu aveţi locuri de parcare şi ei fac apartamente, f… mama mă-sii. Când am fost sesizaţi deja erau lucrările făcute. Am dat cazul în instanţă şi am câştigat. Este hotărâre judecătorească”.

Primarul Clujului este în relații tensionate și cu alți bogătași care construiesc blocuri în oraș. Într-o altă intervenție, săptămâna trecută, la emisiunea radio “Ziua Live”, Boc a fost la fel de dur: “Cum să nu fiu nervos pe ăia care au făcut crima aia urbanistică în Mărăşti, după ce au avut 40 de locuri de parcare avizate, după recepţie, le-au transformat în apartamente. Şi-au bătut joc şi de oamenii ăia. Ca să mai bage nişte bani în buzunar? Păi, nu îţi este ruşine, nemernicule, să îţi baţi joc de oameni, de cei care locuiesc acolo, de cei care trec pe acolo? I-am dat în instanţă, am primit câştig de cauză, urmează să apară motivarea pe portal şi scrie foarte clar că are 45 de zile individul ăsta, ca să nu folosesc alt termen, să desfiinţeze lucrările. Dacă nu, o facem noi pe cheltuiala lui. Mi-au trebuit doi ani ca să câştig asta“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Totul despre consilierul PSD care a scris că, „în Franța”, Clotilde Armand „era răpită și violată zile în șir”! Beizadea de primar incompatibil și condamnat penal

* Clotilde Armand, atacată în trafic! „Un bărbat agresiv a lovit cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori”

* Amenzi grozave pentru Cerva, Tudy și încă doi „protestatari RTV”: 38.000 de lei costă gunoaiele aruncate lui Clotilde Armand!

* Judecătorul Danileț cere demisia a 7 din cei 9 membri ai CCR: „Aruncă România afară din Uniunea Europeană”!

* Mama premierului Florin Cîțu a murit la 7 zile după ce George Simion a târât-o într-un potop de minciuni

* Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* VIDEO. Demența starețului Zenovie: „După vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești” / „Vor fi zombi, ca drogații” / „Planul lor criminal, de genocid în lume…”

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* TVR nu-i va prelungi contractul lui „Sărmăluță”. Acesta amenință cu tribunalul: „Vă promit că o să ne distrăm!”

* Top 3 al moderatorilor TV, în viziunea lui Ion Cristoiu: 1. Gâdea (Antena 3); 2. Ciutacu (RTV); 3 Cristache (TVR)

1 COMENTARIU

  1. ÎL… ÎNȚELEGEM și, implicit, SCUZĂM: dacă până și Emil Boc, care-i de-un… CALM-ARDELENESC îndelung probat șiii… mai este și „pocăit” (neoprotestant) pe deasupra (!),… NU s-a mai putut abține să înjure, ne dăm seama ce înseamnă… MAFIA-IMOBILIARĂ (ȘI!) din Cluj-Napoca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here