VIDEO. Dementa care a bătut 9 persoane, între care 4 polițiști: “Mama mea e procuror! O să muriți!”. Fata venise să se bată cu o chelneriță pentru un băiat

1
4280

Tânăra protagonistă a bătăii de pomină din seara zilei de vineri, 11 septembrie, când a reușit să lovească 9 persoane, între care 4 polițiști și 3 agenți de pază, într-un bar constănțean, i-a amenințat pe cei care au imobilizat-o, avertizându-i că mama sa e procuror.

Un martor al incidentului a trimis imagini filmate cu telefonul mobil la postul de televiziune Antena 1. Secvențele confirmă raportul inițial al Poliției, care a înșirat sec incidentele și persoanele lovite.

Ce nu a scris în comunicat este că, în tot intervalul în care se zbătea să nu fie încătușată, fata i-a amenințat non-stop pe polițiști: “Mama mea e procuror! O să plătiți! O să muriți!”.

La un moment dat, tânăra îi trage un picior în cap unuia dintre polițiști.

Comportamentul fetei, foarte agitată și agresivă, strigând și țipând încontinuu aceleași cuvinte, poate duce la bănuiala că aceasta nu era în totalitate conștientă de ce face. Anchetatorii au dispus, dealtfel, prelevarea de probe, pentru a vedea dacă nu cumva era sub influența unor substanțe halucinogene sau a băuturilor alcoolice.

Tânăra venise să se bată pentru un băiat cu o angajată a barului. În treacăt, i-a spart un pahar în cap alte femei. Apoi au venit la rând paznicii și polițiștii

Când s-a văzut imobilizată la pământ, aceasta a schimbat tactica și a folosit o propoziție devenită celebră: “Nu pot să respir! Nu pot să respir!”.

Expresia a fost folosită astă-primăvară de un infractor de culoare prins și întins la pământ, pe care un polițist american îl apăsa cu genunchiul pe gât. Deși a spus de numeroase ori “I can’t breathe” (“Nu pot să respir”), omul a fost în continuare presat pe gât până a murit. Filmul a ajuns pe Internet, iar incidentul a generat ample tulburări sociale în America și nu numai, sub deviza “Black lives matter” (“Viețile negre contează”).

În cazul de la Constanța a fost vorba despre o impostură, deoarece polițiștii n-au folosit forța decât atât cât a fost nevoie ca s-o imobilizeze și nici n-au apăsat-o pe gât pe agresoare. Cei care au încătușat-o i-au strigat de mai multe ori „Potolește-te! Liniștește-te!“. Amenințările nu i-au impresionat, unul spunându-i chiar, atunci când fata îl avertiza că maică-sa e procuroare: „Și așa te învață să te porți?”.

Tribunalul Constanța a dispus arestarea pentru 30 de zile a fetei care a lovit vinerea trecută 3 agenți de pază, 3 polițiști locali, un polițist național și două angajate ale unui bar.

Ziaristii.com a relatat pe larg incidentul AICI.

Bătaia a pornit, spun unele surse, când tânăra a dat năvală în bar și s-a luat la bătaie cu o angajată a localului cu care își disputa favorurile unui băiat.

În încăierare, agresoarea a pus mâna pe un pahar pe care l-a aruncat în capul altei angajate din bar. Aceasta din urmă s-a speriat și a apăsat butonul de panică.

Au apărut cei trei paznici, care și-au luat și ei pumni, picioare, mușcături și zgârieturi. A fost chemată întâi poliția locală, echipajul sosit la fața locului încasând de asemenea o serie de lovituri. Apoi a venit și un echipaj al poliției naționale, unul din membrii acestuia fiind, de asemenea, lovit.

Bătaia a continuat în stradă, apoi la sediul Poliției locale și, în final, la sediul Poliției naționale, unde a fost dusă tânăra năbădăioasă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

O nouă escrocherie marca Radu Moraru: 300 de candidați-fantomă! „Nașul” vinde funcții publice de 200.000 de euro, instituind oficial „taxa de protecție” în politică

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.