VIDEO. Deși se certau între ei, sătenii din Petea s-au unit și au atacat cu drujba polițiștii veniți să-i potolească. Unui polițist i-a fost retezată o ureche

4
1115
A fost nevoie de intervenția mascaților în satul de romi Petea, unde poliția a fost atacată cu drujba. FOTO: presasm.ro

Lupte ca-n filme, duminică seara, în satul Petea, din județul Satu Mare, unde zeci de băștinași au atacat forțele de ordine cu diverse arme, inclusiv cu o drujbă, relatează PresaSM.ro. Unui polițist i s-a retezat o ureche, iar alți câțiva au suferit diverse răni mai ușoare.

Polițiștii au anunțați, la 112, că în satul Petea există un scandal între localnicii din cartierul de romi. Au mers acolo mai multe echipaje, atât de poliție, cât și de jandarmi, dar forțele de ordine venite să aplaneze conflictul dintre săteni s-au trezit la rându-le atacate violent.

Au urmat lupte de stradă în care circa 50 de localnici au folosit diverse arme albe, cataroaie și chiar o drujbă, în timp ce polițiștii și jandarmii au folosit pistoale cu bile de cauciuc.

Trei oameni au ajuns la spital – un polițist cu urechea tăiată și doi localnici. Polițistul s-a ales cu urechea tăiată încercând să-și ajute un coleg să imobilizeze unul dintre agresori. Acum, victima urmează să fie operată.

Incidente extrem de grave se întâmplă din ce în ce mai des în România – rezultat al disoluției autorității, al corupției și al enclavizării sărăciei.

Nu mai departe de zilele trecute, un copil de 13 ani a atacat cu cuțitul o fată de 17 ani în Mallul din Cluj, iar în județul Neamț, hoții de lemne dintr-un clan periculos au atacat cu topoarele un echipaj de poliție care îi prinsese asupra faptului. În Brăila, două clanuri de interlopi s-au luptat în stradă timp îndelungat fără ca poliția să intervină.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Un interlop, vedetă a protestelor CapVid, a fost ridicat din sala de forță. „Diseară nu plecăm până nu mutilăm un jandarm”, amenințase el

* Mitingiștii CapVid s-au făcut din nou de râs. Câteva sute de participanți la „protestul de 100.000 de români”

* Catanga a murit pentru că n-a vrut să stea în spital, s-a tratat singură acasă cu Ivermectină! „Soțul ei spunea mereu că el nu crede în Covid”

4 COMENTARII

  1. Tara in care politia se sperie de romi si arata o vulnerabilitate alarmanta in fata lor este din cauza ca aici chiar conducatorii vizibili sunt niste papusi fara putere si tara e condusa din umbra de mafii monstruos de indiferente la soarta populatiei.

  2. La asta se ajunge cu ministrii de interne slabi si fricosi si care duc o politica prietenoasa fata de mafiile de tot felul, in loc sa le stirpeasca. Iar premierul nici nu se gindeste sa puna un ministru de interne competent cu scoala de politie, nu un civil ce nu are habar despre munca de politie.
    Insa sunt duri, ce sa zic, cu babele care vind patrunjel. Ca asta deranjeaza la noi, ”mafia patrunjelului”.

  3. Legi slabe și contradictorii și care apără hoții, dacă un tâlhar este împușcat în cel mai bun caz polițistul e dat afară iar tâlharul e pus pe liber de judecători, atunci la ce să te mai aștepți ??

  4. Daca un rrom taie cu drujba un politist roman atunci legea, ministrul, politia sunt slabe.
    Daca cineva comenteaza sau mazgaleste ceva despre mafia etnica atunci e rasist… iar rromii spun ca sunt in pragul exterminarii ca in Rwanda.

    De ce nu se spune despre cat de rasisti sunt rromii si ca in realitate sunt in plin razboi (de joasa intensitate) impotriva romanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here