Când tribul penalilor predă la Facultatea de Drept. Afară cu Jean Andrei și Gheorghe Iancu!

1
3389
Gheorghe Iancu își învață studenții cum să lupte împotriva Justiției, de partea infractorilor

Aurel Jean Andrei și Gheorghe Iancu sunt profesori la Facultatea de Drept a Universității București. Ei se află în prima linie a campaniei pro-penali și anti-justiție. Andrei face propagandă pe rețelele sociale, Iancu pe la posturile penalilor (Antena 3 și RTV).

Mai grav: cei doi încearcă să le bage în cap și studenților lor teoriile bolnave cu statul paralel și cu victimele inocente care gem prin pușcăriile patriei.

Explicația opțiunii lor e simplă: amândoi au pușcăria la ușă. Jean Andrei (soțul judecătoarei Laura Andrei, de la Curtea de Apel București) e un mai vechi penal, judecat de vreo 10 ani și condamnat recent pentru infracțiuni comise ca notar în dosarul plajelor furate de Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu, Cristian Borcea, Dragoș Săvulescu.

Jean Andrei a luat doi ani de închisoare cu suspendare, deci este un infractor dovedit.

Gheorghe Iancu are soția în situație dificilă: soția sa, Mihaela Udrea, a fost săltată de procurorii DNA chiar din biroul său de director în Ministerul Sănătății. Doamna Udrea a fost prinsă în flagrant, luând șpagă pentru a aviza puncte de lucru farmaceutice. Soția lui Gheorghe Iancu a fost condamnată, în primă instanță, la 5 ani și 4 luni de închisoare cu executare.

Judecătorului Cristi Danileț, fost membru al CSM, a publicat vineri, 8 februarie, un text în care dezvăluie mai multe despre notarul Jean Andrei, cel care predă la Facultatea de Drept.

Postarea lui Cristi Danileț

„Din condamnările de ieri rețin una referitoare la un cadru didactic la Facultatea de Drept de la Universitatea București: Jean Andrei.
Acest personaj a purtat un război personal cu Justiția română încă de când a început ancheta. Studenții săi au fost nevoiți la cursuri să îi asculte supărările, frustrările, jignirile la adresa magistraților. Unii magistrați, pe Facebook, am fost agresați în mod constant de acest personaj. Noi știam că a fost cercetat în cel puțin două dosare, știam de legăturile lui politice, dar am tăcut. Nu i-am răspuns niciodată la agresiunile publice, cel puțin nu în public și nu la același nivel.
Deși notar, deși cadru didactic de Drept, deși soț de judecătoare, etica lui profesională nu a avut vreo legătură cu minimul bun-simț cerut cuiva ce are aceste calități.
Acum justiția a triumfat. Hotărârea lui de condamnare este definitivă și spune adevărul. Sunt convins că respectul lui față de justiție nu va crește, chit că i s-au prescris o seamă de fapte (din cauză că procesul a durat prea mult, peste 10 ani), chit că a primit pedeapsă cu suspendare. Personajul este un infractor și probabil va poza în «victimă» a «statului paralel».
Dar s-a dovedit prin condamnarea sa că ceea ce a elucubrat în spațiul public a fost o minciună. Însă imaginea justiției, batjocorită ani de-a rândul de el, a avut de suferit.
Și nu este singurul cadru didactic care face asta. Mai sunt astfel de personaje care otrăvesc spațiul academic cu lupta lor personală cu sistemul în care an de an ajung oameni școliți chiar de ei.
Reforma învățământului juridic lipsește cu desăvârșire.”

CITIȚI ȘI:

„Aceasta nu mai e democrație! Sunteți în afara cadrului UE! În România se schimbă legislația cu dedicație pentru protecția unor politicieni corupți”

Austria o susține pe Kovesi ca procuror-șef al Europei. „Nu există niciun dubiu că merită această poziție”

Liberalii austrieci sunt cu dinții în jugulara lui Tăriceanu: afară din ALDE european!

Dan Puric, slăvit de propaganda rusă. Puric: „Şandramaua asta de Comunitate Europeană o să se facă praf şi pulbere”

Sondaj IMAS: PSD continuă să scadă, PNL îi suflă în ceafă, USR-PLUS la peste 20%

Ponta: „PSD a adus la guvernare proşti şi analfabeţi”. Așa e, dar și Ponta a făcut la fel ca Dragnea!

Cel mai tare pamflet la adresa diplomei de mediocru a lui Tudorel Toader. Dar și a agramaților din guvern

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here