sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăMainVIDEO. Credincioși împărtășiți cu aceeași linguriță, în centrul Clujului, în plină pandemie....

VIDEO. Credincioși împărtășiți cu aceeași linguriță, în centrul Clujului, în plină pandemie. Părinte, roagă-te să nu se îmbolnăvească nimeni, că Gherla te mănâncă!

-

Vreți să veți cum arată un idiot? Priviți-l pe acest preot, care n-a înțeles nimic din lumea în care trăiește! Un ignorant periculos, care pune umărul la răspândirea virusului mortal. Pandemia e hrănită de prea mulți iresponsabili!

Ordinele militare ale autorităților sunt nesocotite pe față de un preot de la Catedrala Mitropolitană Ortodoxă din Cluj-Napoca, ignorându-se regulile de igienă impuse recent, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Dar nici credincioșii nu sunt mai responsabili! Stau distanțați la rând, la peste un metru unul de altul (ura!, bravo!), dar acceptă candizi să fie împrtășiți cu aceeași linguriță.

Cât de prost trebuie să fii ca să nu înțelegi că împărtășania cu aceeași linguriță este o invitație la răspândirea virușilor, inclusiv a înspăimântătorului COVID-19?

- Advertisement -

Preotul cu pricina a săvârșit infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, pedepsită de art. 352, alin. 1 Cod Penal.

O echipă de reporteri de la Cluj24.ro a surprins duminică scene incredibile la Catedrala Ortodoxă din „capitala” Ardealului. În timpul oficierii Sfintei Liturghii, călugării și preoții îi împărtășeau pe credincioși cu aceeași linguriță, fără ca aceasta să fie nici măcar ștearsă înainte de refolosire. Ca și când nu ar fi aflat de epidemia de coronavirus, credincioșii nu aveau nicio obiecție; ba mai mult, stăteau cuminți la coadă.

VIDEO: Imaginile ignoranței ucigașe

- Advertisement -

Până sâmbătă, în Italia au murit 17 preoți din cauza infecției cu COVID-19. Ei s-au infectat în timpul slujbei sau al împărtășaniei.

Înalt Prea Sfinţitul Andrei, mitropolitul Clujului, a declarat pentru Cluj24.ro: „Aveţi dreptate. Până acum nu a fost necazul ăsta. Nu sunt cazuri de oameni infectaţi cu coronavirus care să se fi împărtăşit. Noi trebuie să avem grijă de părinţii şi bunicii noştri. Suntem primii chemaţi să le spunem că trebuie să se ferească. Găsim soluţii”.

La un moment dat, unul dintre credincioși (Bogdan Florea) s-a arătat indignat că reporterii Cluj24.ro au filmat scenele teribile și a încercat să-i împiedice pe jurnaliști să-și facă meseria. „Pot să stau unde vreau eu”, spunea habotnicul.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. de ce va mirati ???…asta-i educatia din rumania!!!…la asa un popor idiot asa conducatori..laici si spirituali..acum sa-i vad pe subalternii lui velea cum se umfla orzul in ei…au probe ce mai stau, inchisoarea urgent…se confirma inca odata prostia populimii indobitocite neoase…!!!stiti ce ,pe undeva gripa asta a facut curat prin west,au scapat de toti hoti,curvele,cersetorii…vestea rea e ca dupa ce va trece perioada asta, nu vor mai intra in veci in tarile respective!!…se vor reactiva granitele ,nimeni va va mai trece dintr-o tara intr-alta fara fisa medicala la zi,nimeni nu va mai sta mai mult de 90 de zile ,fara asigurare medicala europeana,liber profesionismul va disparea,vor trece numai cei cu contracte si cei care prezinta garantia firmelor contractante….nu spun povesti,deja in germania in special landul bavaria va adopta cat de curand restrictii de circulatie si sedere in land!!!!…

  2. Maestre ziarist, mă tem că idiotul ești chiar matale. Împărtășania o dă preotul, dar această taină este săvârșită chiar de Iisus Cristos prin intermediul preotului. Fiul lui Dumnezeu o face prin harul Său divin și în mod sigur cine se împărtășește de la Iisus, chiar și cu lingurița „comună”, nu se va îmbolnăvi de nimic din acest motiv. E posibil însă să te contaminezi din alte cauze, având contacte în mulțime, dar Iisus este prezent acolo, la Împărtășanie și n-ar lăsa ca cineva să fie primejduit din cauza asta. Fii absolut sigur de asta. Nu-L vezi, dar este acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -