Acasă News VIDEO. Codrin Ştefănescu, huiduit la Sibiu. "Criminalilor, aţi gazat copii şi oameni...

VIDEO. Codrin Ştefănescu, huiduit la Sibiu. „Criminalilor, aţi gazat copii şi oameni nevinovaţi! Hoţilor!”

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a avut viaţă grea la Sibiu, unde s-a aflat în vizită la organizaţia judeţeană a PSD. Protestatarii l-au urmărit pe stradă şi i-au strigat revoltaţi: „Afară din Sibiu, nu ai ce căuta aici! Criminalilor! Aţi gazat copii şi oameni nevinovaţi. Ruşine să vă fie! Partid de hoţi şi de mafioţi!”

Ştefănescu nu s-a sinchisit însă de revolta sibienilor, deşi unii dintre ei s-au aflat printre victimele represiunii din 10 august şi erau sincer afectaţi de atacul guvernului PSD-ALDE la populaţia paşnică.

Şi în weekend, la Drobeta Turnu Severin, Codrin Ştefănescu a fost admonestat pe stradă de un protestatar, alături de colegul său din PSD, Eugen Nicolicea.

A devenit practic o „modă” ca lumea revoltată să-i huiduie pe stradă pe principalii „artizani” ai atacului la statul de drept, la UE şi la democraţie.

La Consiliul Naţional al PSD de la finele anului trecut, liderul partidului Liviu Dragnea a dat semnalul luptei cu Europa, ceea ce i-a adus pe mulţi români pro-europeni în pragul disperării. Revolta lor e dată de faptul că puterea actuală continuă planul de sabotare din interior a democraţiei şi a economiei, ceea ce îi doare pe românii fără de putere.

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Nu mai pot ieşi în lume! Ce-a păţit Nicolicea, pe stradă, pentru eliberarea infractorilor „lui Tudorel Toader”. „Bolşevicule, Ciumă Roşie ce eşti!”

Ciordache îi ia apărarea lui Nicolicea, urmărit în trafic de un protestatar #Rezist. Spune că legile „sunt prea uşoare”

VIDEO. Nicolicea, urmărit cu maşina de protestatarul Marian Ceauşescu

Ciordache, sorcovit de #Rezist cu mătura și fărașul: „HOȚULE!”

VIDEO. Florin Iordache, fugărit de un protestatar: „Ciordache, infractorule!”

loading...

2 COMENTARII

  1. Gunoaiele putiniste confundă Ardealul cu teleordragnia. Două capuri seci de porcus ciumaticus țopăie prin tara pârjolită de mafia lor,cu tupeu, aroganță deșănțată,tipic stalinistă … marș, marțafoi roșii, în cușcă !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările