VIDEO. Nicolicea, urmărit cu maşina de protestatarul Marian Ceauşescu

0
7321

Protestatarul Marian Ceauşescu l-a abordat, duminică, pe deputatul PSD Eugen Nicolicea în faţa unui imobil în Bucureşti, în timp ce deputatul urca în maşină, după cum se vede în transmisia video de pe pagina de Facebook a protestatarului. Ulterior, acesta l-a urmărit în trafic pe deputat, potrivit Mediafax. „Nicolicea, escrocul! Nesimţitule, nu scapi de noi!”, i-a strigat protestatarul celui care face parte din grupul-cheie al lui Liviu Dragnea pentru atacul la statul de drept şi punerea justiţiei sub controlul politic al PSD-ALDE.

Marian Ceauşescu este unul dintre cei mai înverşunaţi protestari faţă de „greii” PSD-ALDE care au declanşat atacul la statul de drept. El a procedat cam în aceeaşi manieră dură şi cu Florin Iordache. A fost împreună cu alţi manifestanţi #Rezist la casa lui Iordache din Ilfov şi i-au scris pe poarta de la intrare mesaje obscene, ca replică la gestul obscen făcut de Florin Iordache în parlament la adresa opoziţiei şi a UE.

De asemenea, protestatarii au lipit pe uşile garajului din locuinţa fostului ministru al Justiţiei imagini care reproduc gestul lui Iordache din Parlament şi erau prezentate ca mesaje din partea românilor din diverse zone ale ţării sau din diaspora. Apoi, Ceauşescu la urmărit pe cel poreclit „Ciordache” la o petrecere cu Liviu Dragnea şi alţi lideri PSD. Click pe linkul de mai jos:

VIDEO. Florin Iordache, fugărit de un protestatar: „Ciordache, infractorule!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here