Ciordache, sorcovit de #Rezist cu mătura și fărașul: „HOȚULE!”

1
9473

De Anul Nou, un grup de protestatari #Rezist l-a vizitat pe vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache (zis Ciordache) la vila acestuia din Bragadiru, județul Ilfov. Scopul vizitei: să-l sorcovească pe Ciordache!

Liderul grupului, Marian Ceaușescu, a filmat momentul, explicând ce se întâmplă. „Ne aflăm la vila lui Ciordache. Am venit să-l sorcovim. S-a aprins o lumină, iar când am fost văzuți, s-a stins lumina!”

Apoi, protestatarul strigă către gazde: „Primiți cu sorcova? Să vină domnu’ Ciordache, să-l sorcovim! Pentru legile justiției! Cu mătura și fărașul am venit, să-l aruncăm la gunoi, că e un gunoi! Nu vrem bani, vrem să-l sorcovim gratis”.

Cineva răspunde, în noapte: „Nu se poate, a adormit”. „Vă rugăm să-i transmiteți că vom reveni să-l sorcovim. Când să revenim?” „La anu’!” “Până atunci, să-i transmiteți din partea noastră <<La mulți ani cu executare!>>”.

Se face liniște. Marian Ceaușescu constată amar: „Ăstia anunță Poliția, în loc să-l cheme pe Ciordache”. Pe asfalt scrie mare, cu vopsea: „HOȚULE”.

1 COMENTARIU

  1. Dar cand il ia pe asta si toata clica lui, ca m-am saturat sa vad ciordaci si serbani si nicolici si valcovi si orlandisti si draknesti si tariceni,si codrini si toata clica cea corupta din PSD-ALDE -UDMR, cand ii salta mai????!!!??? Tara asta chiar nu se poate curata odata de toti ciordacii astia nenorociti ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.