marți, martie 5, 2024
AcasăFără categorieCiordache îi ia apărarea lui Nicolicea, urmărit în trafic de un protestatar...

Ciordache îi ia apărarea lui Nicolicea, urmărit în trafic de un protestatar #Rezist. Spune că legile „sunt prea uşoare”

-

Florin Iordache reacţionează după incidentul dintre colegul său de partid Eugen Nicolicea şi protestatarul Marian Ceauşescu, care l-a urmărit în trafic pe Nicolicea.

„E un comportament normal? Dacă cineva are ceva de spus, eu zic să spună potrivit normelor legale. Vom analiza ca să vedem dacă legile sunt prea uşoare, în ideea că îţi dă posibilitatea să ai un comportament anormal, pentru că până la urmă cine are ceva de spus se poate comporta totuşi civizilat şi fără astfel de ieşiri. Dacă cineva are ceva de comentat vis a vis de o atitudine politică a unui politician, are ocazia, atunci când sunt alegeri, să aibă o altă opţiune. Sau se poate, dacă consideră că a încălcat o lege respectivul, atunci se poate adresa organelor, dar modul în care se jigneşte şi s-a depăşit o anumită barieră cred că este inadmisibil”, a afirmat Florin Iordache, duminică pentru MEDIAFAX.

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Nicolicea, urmărit cu maşina de protestatarul Marian Ceauşescu

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. GUNOIU NICOLICEA, VOMA DE BALEGA ROSIE NICOLICEA, VA PUTREZI LA JILAVA IMPREUNA CU BESTIILE PSD-ALDE. DACA PSD si ALDE PARTIDE FILO-RUSE NU VOR FI SCOASE IN AFARA LEGII – ART. 40, ALIN 2, CONSTITUTIA ROMANIEI –- SUNTEM O NATIE DE CRETINI. DACA „JURNALISTII” FINANTATI SI LAUDATI DE SPUTNIK NU VOR INFUNDA PUSCARIA PT COMPLICITATE CU GIO PSD-ALDE – ART. 40, ALIN 2, CONSTITUTIA ROMANIEI –- INSEAMNA CA NE MERITAM SOARTA. SUNT ROMAN DE ETNIE CROATA SI TARA MEA ESTE ROMANIA!

  2. Domnule Iordache noi suntem zilnic jigniți de voi , politruci fără scrupule ,ați transformat parlamentul într-o adunătură jalnică de corupți penali cu averi facute peste noapte din salariul de bugetar ! Vreți să scăpați de dosare și insinuați că ar fi facute la comandă, de statul paralel sau cine mai stie ce aberații ! Să vă fie rușine si să vă duceți dracului că ne-am săturat de voi și de miciunile voastre de 30 ani , ne vindeți gogoși si faceți mascaradă ieftină in parlament ,nemernicilor ! Votați legile după bunul plac si emiteți OUG pentru interesele voastre, nu a poporului ! Profitați că aveți majoritate in parlament , invocând respectarea constitutiei, pe care voi , de fapt o incălcati zilnic ! Rușine, rușine, rușine să vă fie ! Va-ți votat salarii si pensii uriașe , fără să aduceți vreun aport la bunăstarea si propășirea neamului, mergem in pagubă cu voi , dar nu vedeți , sau nu vă pasă ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -