VIDEO. Florin Iordache, fugărit de un protestatar: „Ciordache, infractorule!”

0
703
"Ciordache" este originalul, Bădulescu este "copia" obscenităţii PSD-iste lansate în Parlament de "Altă Întrebare"

Marian Ceauşescu, unul dintre cei mai activi protestatari care a fost implicat şi în manifestaţiile anticomuniste din decembrie 89 şi la mineriade, i-a „luat urma” lui Florin Iordache, poreclit „Ciordache”, la o petrecere organizată de PSD în avans de Moş Nicolae.

La petrecere, susţine „Adevărul”, a ajuns şi Liviu Dragnea (pe care îl cheamă şi Nicolae), deşi acesta anunţase că este bolnav şi că nu poate ieşi din casă.

„Să vă stea în gât mâncarea, domnu’ Ciordache. Ce să vă gândiţi voi la copiii care mor de foame acum! Apăraţi infractorii?? Nu vă e ruşine, ca să daţi aceste legi? Ciordache, infractorule!”, i-a strigat protestatarul în timp ce-l urmărea pe fostul ministru al Justiţiei, autor al celebrei OUG 13 şi şef al comisiei parlamentare care a aprobat legile anti-justiţie condamnate de UE.

Florin Iordache s-a speriat şi a luat-o la fugă spre intrarea în restaurantul unde era pregătită chermeza PSD. Este al doilea incident în care este implicat acesta, după cel privind vopsirea gardului casei sale de către protestatarii #Rezist.

Cauza supărării celor care i-au vandalizat gardurile viloiului său a fost gestul obscen, din parlament, arătat de „Ciordache” opoziţiei, românilor din stradă şi Europei – tuturor celor care se opun atacului PSD-ALDE la justiţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here