VIDEO. Nu mai pot ieşi în lume! Ce-a păţit Nicolicea, pe stradă, pentru eliberarea infractorilor „lui Tudorel Toader”. „Bolşevicule, Ciumă Roşie ce eşti!”

3
1723

Tudorel Toader a devenit cel mai detestat politician din România, după intervenţiile sale în favoarea infractorilor, dar nu e singurul care nu mai poate ieşi liniştit în public. Dragnea, Tăriceanu şi Gâdea au păţit-o în aeroporturi, când s-a dus lumea peste ei, Iordache a fost urmărit de protestatari şi acasă, şi la un chef al PSD, iar acum a venit rândul lui Eugen Nicolicea. Aflat în oraşul său de baştină, Drobeta Turnu Severin, Nicolicea a fost abordat pe stradă de un cetăţean revoltat pentru teroarea infracţională pe care au produs-o PSD, ALDE şi UDMR.

  • „Băi, bolşevicul Nicolicea, asta-i pentru că le-ai dat drumul la criminali şi la violatori. Eşti un escroc, ne furi banii. Eşti revoluţionar cu rol determinat! Ce-ai făcut tu, mă, la Revoluţie? De ce-ai modificat, mă, Codurile penale şi legile justiţiei? În numele cui? Pe cine reprezinţi tu în parlament? Ţi-a trasat condamnatul ăla ordine? Eşti sluga lui Dragnea? Mă faci prost, ai! Tu eşti, escrocule, că eu te plătesc! Bolşevicule! Ciumă Roşie ce eşti! Toată viaţa ai fost aşa. Un bolşevic.”

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Florin Iordache, fugărit de un protestatar: „Ciordache, infractorule!”

Mircea Badea către Ciordache: „Mi-a plăcut cum le-ați arătat degetul, sunt fan! Data viitoare vin şi eu, să le arătăm degetul împreună!”

Ospătarul Gușă vinde gogoși despre întâlnirea de la Belgrad. Prins în ofsaid, contraatacă prin diversiunea favorită a PSD: „statul paralel”

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here