Firea e martiră: Ponta și câțiva PSD-iști „i-au înfipt cuțitul în spate”, Orban a lucrat-o cu agentul termic!

0
1908

Gabriela Firea și-a recunoscut înfrângerea abia după 19 de ore de la închiderea urnelor, deși victoria lui Nicușor Dan era certă de azi-noapte. „Primărița Antenei 3” s-a tot codit, iar finalmente a făcut un live video pe Facebook, în care a găsit vinovații pentru eșecul său. Ea a fost impecabilă în mandat și în campanie, dar PSD-iștii și ex-PSD-iștii din jur au sabotat-o, ba chiar i-au înfipt „cuțitul în spate”.

Potrivit datelor parţiale ale Biroului Electoral Central (BEC), centralizate până luni la ora 14.00, după numărarea a aproximativ 95,29% dintre voturi, situația era următoarea:

  • Nicuşor Dan (PNL & USR-PLUS) ….. 42,78%
  • Gabriela Firea (PSD) ……………….. 37,99%
  • Traian Băsescu (PMP) ……………… 10,98%

Principalele mesaje transmise de Gabriela Firea

  • Majoritatea în CGMB va fi a partidelor de dreapta. Cred că, cu toată suferința de moment, este mai bine că s-a întâmplat așa. Pentru că nu aș fi avut susținere în Consiliul General.
  • Nu am ce să-mi reproșez decât că am vrut să fac prea multe dintr-odată. Las aici la Primăria Capitalei proiecte în valoare de un miliard de euro. Totul este asigurat. Este munca echipei mele și a mea.
  • Cei din Guvern au ținut în revizie aceste CET-uri și au au livrat la presiune mică apa caldă doar pentru a-i întoarce pe bucureșteni împotriva mea.
  • Așa cum știți, avem trei partide care au susținut un singur candidat. În zona cealaltă, nu s-a reușit. Am fost dezbinați, și nu din vina mea. Tocmai de aceea oameni care ar fi putut să pună umărul au făcut tot ceea ce a ținut de ei astfel încât să mă lovească, alături de adversarii mei. Atunci când cei din familia ta te lovesc pe la spate și îți înfig cuțitul în spate, devine mai dureros. Toate aceste lucruri vor fi la un moment dat reglate și cred că românii îi vor sancționa. În loc să renunțe la orgoliile lor, au preferat să stea separați sau să-mi aducă contracandidați sau chiar să facă declarații neadevărate împotriva mea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here