VIDEO. „Ciolacu a terminat «senzațional» liceul la Buzău, cu o corigență la Franceză. Era un elev slab spre foarte slab, deci «promițător» din start. Dar tatăl domniei sale era un om important în Armată“ – Valeriu Nicolae despre noul premier al României

4
6868
Marcel Ciolacu, noul premier al României, s-a angajat prima oară la 37 de ani. Acum pregătește măriri de taxe și impozite pentru cei care muncesc

Marcel Ciolacu, noul premier al României, președintele PSD și potențial candidat la președinția țării anul viitor, a fost un elev slab spre foarte slab, care a încheiat clasa a XII-a la un liceu din Buzău cu corigență la Limba Franceză, a dezvăluit activistul Valeriu Nicolae vineri, în emisiunea „România în Direct“, de la postul de radio Europa FM.

Tot CV-ul lui Ciolacu este extrem de tulbure, cu diplome bizare, studii post-universitare făcute înainte să-și ia licența la o facultate neacreditată și alte asemenea ciudățenii. Mai presus de toate, trecutul noului premier e unul ținut la secret, Ciolacu ascunzând numeroase informații din traiectoria sa până la 37 de ani, mai spune Valeriu Nicolae.

Activistul a scris, pe pagina sa, o cercetare de 40.000 de cuvinte despre Marcel Ciolacu. Noul premier are în jurul său o vastă rețea de influență, în care sunt prinși inclusiv apropiați ai unor lideri PNL actuali, această gașcă de peste 100 de persoane fiind „mufată“ la contracte cu statul de peste 6 miliarde de lei, a relatat Valeriu Nicolae.

Dincolo de asta, până la 37 de ani Ciolacu a fost băgat în niște afaceri ciudate pe care le ascunde de ochii publicului. A deținut o benzinărie care lua carburant de la Petrom înainte de privatizarea acesteia, a fost implicat în privatizările dubioase din Buzău, a avut o televiziune și o firmă cu baronul local PSD, povestește Valeriu Nicolae.

Apoi a fost parașutat direct la vârful administrației locale, ca director la compania URBIS, aparținând de primăria Buzău, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să subcontracteze o lucrare, supraevaluată cu 1.000.000 de euro, către firma unui consilier local PSD.

Mai jos, povestea neromanțată a trecutului lui Marcel Ciolacu, așa cum nu o veți putea afla la Antena 3 „CNN“, România TV ori Realitatea Plus.

„Gândește-te cât de dură e chestia asta –, noi avem un premier despre care habar nu avem ce a făcut până la 37 de ani, în afara faptului că știm sigur că a mințit despre terminarea unei facultăți pe care nu avea cum s-o termine“

„(…) Fiecare dintre oamenii ăștia (din caracatița Ciolacu – n. red.) a făcut în foarte puțini ani cam 2.000 de salarii ale unui profesor bun. E o rețea de oameni foarte șantajabili. Marea lor majoritate sunt oameni care au avut probleme uriașe cu justiția și oameni care au reușit să-și pună alți oameni în poziții strategice, în așa fel încât să rămână la putere și să nu intre în pușcărie.

Marcel Ciolacu – gândește-te cât de dură e chestia asta –, noi avem un premier despre care habar nu avem ce a făcut până la 37 de ani, în afara faptului că știm sigur că a mințit despre terminarea unei facultăți pe care nu avea cum s-o termine pentru că facultatea aia nu era acreditată.

Deci, el nu și-a luat licența (e vorba de Facultatea de Drept a Univesității Ecologice din București – n. red.). Facultatea aia nu era acreditată în momentul în care Marcelică zice că a terminat-o. Și, în plus, Marcelică a făcut, pe baza facultății ăleia, un master! Deci, tu nu ai licența, dar faci master! A terminat facultatea în 1995, iar licența și-a luat-o, cel mai probabil, în 2004. Nu avea cum să și-o ia înainte de 2003 pentru că facultatea nu obținuse licența pentru funcționare. Dar are studii postuniversitare făcute înainte să-și ia licența! Și n-a lămurit-o niciodată! Deci el nu știm ce a făcut până la 37 de ani. (…)

Bine, sunt multe firme în jurul domnului Ciolacu. Domnul Ciolacu a avut firmă cu un tartor, baronul local PSD care i-a fost naș. A avut și o televiziune… Dar el nu scrie nicăieri acolo (în CV – n. red.) despre treaba asta. A avut și o benzinărie – care, culmea, benzinăria aia era Petrom – după aceea a ajuns la nepotul lui. Sunt acolo niște chestii de te doare capul. Dar, din nou, până la 37 de ani Marcel Ciolacu nu are nimic în CV-ul lui public.

Și a fost și la privatizare omul… N-a scris nimic despre asta. Unele dintre cele mai tari tunuri pe privatizare au fost în Buzău. Nu scrie de legături… Nu scrie de nimic, nimic.

Nu știm nimic până la 37 de ani, iar la 37 de ani, din senin, este angajat director la URBIS, o firmă a primăriei din Buzău, unde dă un contract unui vicepreședinte al PSD-ului și asociat de-ai săi, un contract care este dovedit de Curtea de Conturi ca supraevaluat cu 1.000.000 de euro! Omul ăla care a luat contractul, un consilier PSD, a luat un contract subcontractat de la Primărie. Firma URBIS ar fi trebuit să facă treaba aia și au umflat cheltuielile cu peste 1.000.000, lucru demonstrat de Curtea de Conturi.

(…)

Domnul Ciolacu a terminat liceul la Buzău și se pare că l-a terminat senzațional, cu corigență la franceză. Era un elev slab spre foarte slab. Am discutat cu unul dintre profesorii domniei sale. Deci era foarte «promițător» din start. Dar și domnul Ciolacu provine din… Tatăl domniei sale a fost un om important în Armata română, armată care desigur n-avea niciodată legături cu Securitatea sau cu Miliția…“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ciolacu, „mitraliat” în Parlament, la învestirea noului Guvern. Orban: „N-am cum să votez gonaciul lui Hayssam și vâslașul lui Dragnea“. Drulă: „Demagogie și minciuni. Dragnea vă dădea clasă la grafice colorate!”

* Caracatița din Buzău a lui Ciolacu: 104 rubedenii și prieteni care sug de la stat peste 6 miliarde de lei! Șeful PSD, viitor premier, n-a muncit până la 37 de ani

* Minciuna lui Iohannis: „Românilor li s-a promis stabilitate și au primit stabilitate”. În realitate, românilor li s-a promis „fără PSD” și „fără pensii speciale”, dar au primit PSD și super-pensii speciale! Iar stabilitatea a fost doar politică, nu și în privința prețurilor

* Prostie bubuitoare la Realitatea Plus. Fiica patronului: „Cei de la OMV-Petrom au găsit mai mulți țiței. Cei mai mulți țiței din ultimele decenii!”

* Un decret rușinos semnat de președintele Emil Constantinescu în 1999: grațierea lui Maricel Păcuraru, infractor cu vocație de recidivist. Acum e patronul Realitatea Plus, televiziune care face politică anti-europeană și rusofilă

* PSD-istul Mihai Tudose, acuzat de consiliera sa de la Bruxelles că a hărțuit-o sexual. „Îmi spunea să merg în fața lui ca să-mi vadă fundul. Vorbea vulgar, făcea aluzii: «Îmbracă-te mai mult în fustă, știi că ai craci frumoși!»”

* Prigojin anunță un viitor sumbru pentru banda lui Putin: „Suntem la 2-3 luni de plutoanele de execuție” / „Rusia va pierde teritorii”

* VIDEO+FOTO. Înregistrarea-cheie din TVR: cele 14 secunde în care Olaianos o „gâtuie” pe colega sa Nadine Vlădescu. O ridică în aer și o izbește de perete. Filmul agresiunii în 22 de fotografii

* Viața și moartea lui Silvio Berlusconi. I-a pupat mâna lui Gaddafi, îl admira pe Putin, l-a făcut „nazist” pe Martin Schulz, a triumfat de 5 ori cu AC Milan în Europa. De urmările Covidului n-a scăpat niciodată

* Furia tâmpă a lui Olăroiu: „Eu, când aud de UE, înnebunesc! Ce ne dă nouă Europa?! Ne pune tot felul de restricții, dar nu ne dă nimic în schimb”

4 COMENTARII

  1. Astea sunt informatii neconfidentiale ,putea orice jurnalist antifesenist sa le publice pe pagina sa de facebook.Asa ca,acest fost userist frustrat isi aroga merite de activist cam mari.E ceva ce orice cetatean anticomunist poate afla,in era internetului nimeni din cei ce nu au votat niciodata hotii fsn1 si 2 nu se mai uita la latrinele lor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here