VIDEO. Cine a ordonat încătuşarea lui „Ceauşescu”, la sediul PSD? Dăncilă, Fifore, aţi înnebunit?

6
6349

Protestatarul Marian Moroşanu, cunoscut sub numele de „Ceauşescu”, a fost încătuşat luni seară la sediul PSD din Kiseleff, acolo unde se desfăşoară şedinţa Comitetului Executiv.Acesta a fost dus la secţie pentru tulburarea liniştii publice.

Protestatarul obişnuit să protesteze în faţa sediului PSD în momentul în care au loc şedinţele a venit şi luni seară la sediul din Kiseleff unde se desfăşoară şedinţa CEx.

Poliţia l-a dus pe Marian Moroşanu cu maşina la secţie, fiind acuzat de tulburarea liniştii publice.

„Protestez împotriva unui guvern. Slugilor, slugilor!”, a strigat protestatarul la poliţiştii care au intervenit cu brutalitate, într-un mod inexplicabil. Omul nu făcea altceva decât ce face întotdeauna: protesta în felul lui.

„Ia, mă, genunchiul de pe inimă! Bă, mă doare inima! Aoleo, inima, ce mi-aţi făcut bă, slugilor!”, striga protestatarul la poliţişti, în văzul jurnaliştilor care îi întrebau nedumeriţi ce rău făcuse omul de a fost nevoie de o astfel de nebunie.

Cine a dat ordinul unei astfel de intervenţii aberante şi total inoportune?

Carmen Dan, nu, căci nu mai e la MAI. Dăncilă? Sau Fifor?

Nu ştim. Ce ştim este că omul a acuzat dureri de inimă şi asta nu i-a interesat deloc pe poliţişti. Încă o intervenţie de tipul Jandarmeriei, care arată că PSD n-a înţeles nimic din tot răul făcut în ultimii ani.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

* Ce şanse are pactul USR-PLUS pentru alegeri anticipate

* Boala USR: acuzațiile neprobate de fraudare a votului. Țintă: Dan Barna. De la Nicuşor Dan la Cosette Chichirău

* Se clatină „ţarul”? Partidul lui Putin pierde teren la Moscova, pe fondul protestelor Opoziţiei

* Rusia #Rezist. Cea mai mare manifestaţie a Opoziţiei din ultimii ani la Moscova

O paralelă dureroasă: Alexandra – Sorina. Poliția Română „și-a încheiat programul” pentru răpire+viol, Ambasada SUA și-a prelungit programul pentru o viză

Nu pe Sorina trebuia s-o salvați, „patrioților”, ci pe Alexandra!

Minciună oribilă a propagandei ruse din România: „Sorina a fost operată în America, tatăl vitreg i-a luat un rinichi”!

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Beizadeaua ucigașă. Fiul celui instalat de Ponta și Dragnea la șefia LPF conducea beat, drogat, după o noapte de poker, un bolid de 300.000 de euro cu 240 km/oră. A intrat pe contrasens și a omorât un om

6 COMENTARII

    • „Ceasuescu” asta a incasat gloante la revolutie si a ramas cu un handicap de vorbire ca astazi tu si ceilalti talibani ca tine s aputeti sa va dati cu parerea inclusive despre el. Putin decenta nu strica!

  1. Lingăul bolșevik Fifor (țiitorul de umbrele / bodyguardul / pupinkuristul … paragladinei Veorika) pentru a’i intra cât mai mult în grațiile analfabetei trădătoare bolșevice malefice de PH / TR, pe numele ei de scroafă – Veorika. Trădătorilor, derbedeilor, borfașilor, șuților, gunoaielor, interlopilor, limbricilor, analfabeților, agramaților, ticăloșilor malefici … funia a ajuns la par în ceea ce vă privește !
    Tic-tac, tic-tac, ați belit’o maleficilor, tic-tac, tic-tac !!!

  2. BESTIILE CRIMINALE din P.S.D., MILITIE (!) si JANDARMERIA-„GESTAPO” VOR PLATI, CU VARF SI INDESAT !!!!!!!!!

    ZIUA – JUDECATII, pentru AGRESIUNILE si CRIMELE lor ABOMINABILE, este (FOARTE !) APROAPE !!!

    Imediat ce va parasi Puterea „CIUMA – ROSIE”, TOTI CRIMINALII ASTIA vor fi JUDECATI (URGENT !) si (ASPRU !) CONDAMNATI !!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here