VIDEO. Ăsta se poate numi om?! A aruncat pisica în mijlocul haitei, iar câinii au sfâşiat-o pe loc!

3
1976

România ţine morţiş să arate că e hotărâtă să rămână la marginea Europei. Se întâmplă la tot pasul: pe linia de tramvai, pe şosele unde colcăie accidentele, în spaţiul public, pe scara de bloc, pe stradă, la şcoală, în spitale sau alte instituţii publice. Dar nu doar în relaţia om-om, ci şi în privinţa relelor tratamente faţă de animale.

Este şi cazul unei filmări făcute de o femeie din Capitală, care susţine în înregistrare că l-a surprins pe un individ în timp ce a aruncat o pisică în mijlocul unei haite de câini flămânzi.

Scena s-a petrecut  în cartierul Pantelimon, unde un şofer ar fi aruncat din maşină animăluţul nevinovat devenit imediat hrană pentru câinii înfometaţi, şi ei victime la rândul lor tot ale oamenilor lipsiţi de omenie, care i-au abandonat pe câmp, transformându-i în „maidanezi”.

În momentul în care a văzut ce face şoferul din faţa ei, femeia a oprit autoturismul personal, încercând fără şanse să oprească acel carnagiu oribil.

„Ai aruncat pisica din mașină, în ochii mei, ai scos-o din cutia de transport și ai aruncat-o la câini. M-ai văzut și ai aruncat-o direct în ochii mei, între ei, de n-am avut cum să mă bag între 15 câini, să o scot din gura lor, în 30 de secunde au rupt-o”, spune disperată femeia pe pagina ei de socializare.

Altă scenă groaznică, în Bistriţa, cu un cioban de o cruzime rară 

Zilele trecute, o altă scenă de cruzime animală s-a petrecut în satul Zoreni, comuna Sânmihaiu de Câmpie, județul Bistrița-Năsăud, unde localnicii au fost sunt oripilați de apucăturile barbare ale unui tânăr cioban din localitate. Bogdan Bența (22 de ani) își asmute cei patru câini, din rasa Ciobănesc carpatin, asupra altor câini, care sunt sfâșiați de vii și mor în chinuri groaznice.

Totul a pornit de la un mesaj trimis redacției publicației Bistrițeanul.ro de un sătean îngrozit de cruzimea ciobanului.

„Vă rog frumos să distribuiți pe toate rețelele de socializare acest criminal. Nu e primul câine pe care îl ucide așa. Băiatul ăsta, orice câine vede pe stradă, îl aleargă cu câinii până îl prinde și îl ucide. Nimeni din sat nu își poate lăsa câinele dezlegat, că îl prinde și îl omoară. În fiecare an, când vine acasă cu oile, face chestiile ăstea. Îi un tânăr în treaba lui, nu prea bagă în seamă ce zic oamenii. Cu toate animalele pe care le are îi așa. Are acasă vaci, le bate de numa’, cal, orice… Vă rugăm frumos, faceți ceva, nu mai suportăm”.

O înregistrare video și fotografiile trimise justifică pe deplin revolta sătenilor și arată cruzimea fără margini de la stâna din Zoreni. Patru câini din rasa Ciobănesc carpatin sfâșie un câine sub ochii celui care filmează scena înfiorătoare. Trei minute de filmare în care nu se schițează niciun gest de a salva bietul câine, ba dimpotrivă, dulăii par încurajați să continue măcelul.

VIDEO. Avertisment: imagini cu un puternic impact emoțional!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Moise Guran în 2015: „Nu detest nimic mai mult decât un jurnalist care îşi abandonează meseria pentru a intra în politică”

* Mesaj pentru Moise Guran din partea unui vechi coleg de la Europa FM: „Cade în păcatul jurnalistului intoxicat de propria lui faimă”

* Cristina Ţopescu şi-a găsit liniştea la Cimitirul Bellu. Cauza medicală care i-a grăbit sfârşitul

* Rareş Bogdan: „Moise Guran să doarmă cu pistolul sub cap!”. Despre venirea lui Tăriceanu în PNL: „Vine el, plec eu!”

 

3 COMENTARII

 1. Din păcate, asta este consecința faptului că instituțiile publice din RO nu fac nimic altceva decât să contribuie din plin la starea de fapt existentă în societate. Ia să’l fi luat pe ghiolbanul din BN, să’l ia pe criminalul ăsta nenorocit și să le dea maximum de închisoare cu executare și să se facă publice cazurile ! I’ar mai pune cu botul pe labe pe nenorociți !
  Dar NU, ei trebuie să’i protejeze pe trădători, interlopi, corupți, borfași, curve, șuți, kriminali, analfabeți … și să pună RO și poporul român cu botul pe labe ! Nu v’ar muri nimeni înainte, mercenari malefici ce sunteți !!! 👹👺👿😱

 2. Blestemati sa fie cu tot neamul lorn in vecii vecilor!
  Ce face Politia?? Exista filmare, masina poate fi identificata!!
  Sa mearga la pușcarie, sa plateasca!
  Acesta este comportament de psihopat, cruzimea fata de animale este semn clar de afectare psihica! Internare sau pușcărie! Imediat!

 3. Problema nu este ca asa ceva se intampla in Romania sau in alta parte. Nu are legatura cu locul. Astfel de oameni au apucaturi de psihopati si pot aparea orinude in lume. La inceput tortureaza animale si au o placere sa faca asta, iar mai tarziu oameni. Astfel de indivizi, pe langa faptul ca ar trebui pedepsiti de lege, ar trebui monitorizati de catre politie, deoarece in viitor ar putea comite crime umane.
  Va recomand documentarul (caz real) „Don’t F**k With Cats: Hunting An Internet Killer”, in care Luka Magnotta, un psihopat incepe sa tortureze pisici si filmeaza scenele incarcandu-le pe Facebook. Dupa un timp, ucide un amic iar mai apoi il dezmembreaza. Asa incep psihopatii uneori, cu torturarea animalelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here