Robert Turcescu îl atacă urât pe Moise Guran: „Mă bucur că pleacă din presă. Mi-era o milă de emisiunea «România în direct», în ce hal ajunsese…”

3
8164
Robert Turcescu - Moise Guran

Continuă înțepăturile între foști colegi de gazetărie, trecuți pe la Europa FM. După Vlad Petreanu, și Robert Turcescu l-a atacat pe Moise Guran, dar dintr-o altă perspectivă.

Dacă Vlad Petreanu i-a reproșat lui Moise Guran intrarea în politică – „a căzut în păcatul jurnalistului intoxicat de propria lui faimă” -, Robert Turcescu s-a plâns că același Moise Guran a distrus emisiunea pe care, înaintea noului vector al USR-PLUS, o realizase actualul deputat PMP.

Mesajul lui Robert Turcescu pe Facebook

„Nu pot decât să mă bucur că Moise Guran pleacă din presă: mi-era o milă de emisiunea «România în direct», în ce hal ajunsese… Acu’ nu știu ce-o să se aleagă de USR, dar nici nu mă frământă.”

Robert Turcescu a realizat emisiunea „România în direct”, la Europa FM, înaintea lui Moise Guran.

Nu e prima dată când Robert Turcescu îl ironizează pe Moise Guran. În noiembrie 2016, el l-a atacat pe motiv că succesorul său la emisiunea „România în direct” a apărut în clipul laudativ realizat de Ambasada Suediei cu ocazia decorării şefei DNA, Laura Codruța Kovesi, cu Ordinul „Steaua Polară”.

„Să-i spuna cineva și lui Moise Guran cum se face o odă. Păi, ori suntem profesioniști, ori nu mai suntem!”, a scris, răutăcios, Robert Turcescu.

Moise Guran și-a anunțat miercuri despărțirea de presă și intrarea în politică.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

AUDIO. Modelul „Rareș Bogdan”. Moise Guran: „Renunț definitiv la cariera de jurnalist pentru a-mi asuma un rol politic”

3 COMENTARII

  1. Cine-i Turcescu ăsta…?…a uitat că ajunsese general,sau colonel într-o noapte???…nu știu dacă mai prinde încă un mandat, sau dacă pmp-ul marinarului prinde cameră… marele pitic sovietic.. puțin mai tuciuriu… efectul de seră la bătut în cap ,la arămit puțin ,vorba lui nea Costică ..””la soare te poți uita ,dar la o cioară ba”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here