VIDEO. Amenzi de zeci de mii de lei pentru vânzătorii celebrilor mici de pe Dealul Negru. Protecția Consumatorului a găsit carnea ținută la 20 de grade!

1
1917

Celebrii mici de la Dedulești, de pe Dealul Negru, consumați de mai toată lumea care merge de la Pitești spre Sibiu, sunt de fapt pericol public. Inspectorii de la Protecția Consumatorului au oprit activitatea a 4 din cei 5 operatori economici, au confiscat zeci de kilograme de carne ținută în condiții total improprii și au aplicat amenzi de zeci de mii de lei.

Ce se ascunde în frigidere și pe mesele din spatele grătarelor unde sfârâie micii din popasul de la Deduleni ar tăia pofta de mâncare oricui. Zeci de inspectori ANPC au descins prin suprindere la comercianți luni, în cadrul unei campanii mai ample în regiune, de Ziua Siguranței Alimentare, iar ce au găsit acolo a fost alarmant. În imaginile publicate de ANPC se poate observa că temperatura din frigidere era de 19,8 grade Celsius!

Patru din cele cinci firme nu respectau minimele precauții în privința depozitării alimentelor. S-au dat 5 amenzi în valoare de 93.000 de lei, au fost confiscate 78 de kilograme de produse și a fost oprită temporar activitatea la comercianții găsiți cu nereguli.

S-a descoperit că vânzătorii păcăleau clienții la gramaj, țineau mâncarea în frigidere ruginite și murdare, vindeau produse expirate de aproape două săptămâni sau despre care nu se știa absolut nimic (n-aveau elemente de identificare, termen de garanție trecut pe undeva sau specificat ce conțin) și că nu țineau hrana la temperatura potrivită.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Amenzi grozave pentru Cerva, Tudy și încă doi „protestatari RTV”: 38.000 de lei costă gunoaiele aruncate lui Clotilde Armand!

* Mama premierului Florin Cîțu a murit la 7 zile după ce George Simion a târât-o într-un potop de minciuni

* Dan Voiculescu o atacă și pe soția lui Mihai Șora, cu o tehnică securistă: „Am aflat cu tristețe că postările unui venerabil om de cultură nu sunt scrise de acesta, ci de o persoană apropiată…”

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* Șoșoacă a dat buzna peste medicii de la centrul de vaccinare și le-a ținut o lecție de medicină! Ignoranță totală!!!

* Omul lui Tudorache, fost șef al Poliției Locale Sectorul 1 care o fila pe Clotilde, e pericol și pentru propria-i familie! Are interdicție să se apropie la mai puțin de 100 de metri de soția și de fiica sa

* Dezvăluiri despre averea lui Gigi Becali: „Are pământuri de două miliarde de euro. 5.000 de ani nu rămâne fără bani”

* Top 3 al moderatorilor TV, în viziunea lui Ion Cristoiu: 1. Gâdea (Antena 3); 2. Ciutacu (RTV); 3 Cristache (TVR)

* Legendarul Kasparov, la București: „Nu președintele Putin, ci dictatorul Putin!” / „Domnule Biden, nu faceți pe plac dictatorilor!”

* Naționala de fotbal a României, cele mai proaste rezultate din ultimii 60 de ani! Mirel Rădoi continuă să-și roadă unghiile…

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here