VIDEO: 9 minute de demență. Abjectul Serghei Mizil înjură grav diaspora: „Stați în p…a mea acolo, în Italia! Du-te-n p…da mă-tii acolo!”

12
37548
Serghei Mizil

Serghei Mizil, beizadeaua dezaxată a mahărului comunist Paul Niculescu-Mizil, a infestat spațiul virtual cu un filmuleț de 9 minute de o abjecție nemaiîntânită. Mesajul scârnăviei mizilo-ceaușiste este un amestec de bolșevism, nazim, mârlănie și grotesc.

Ținta vorbelor spurcate ale ipochimenului este diaspora română. Sub acoperirea lui „am acte că sunt nebun, n-au ce-mi face”, clovnul ratat repetă ca o flașnetă stricată expresii jegoase, obscene, de fundul mahalalei.

Demn reprezentant al „Ciumei Roșii”, Mizil-jr. suferă profund pentru că românii au spulberat PSD anul trecut, la vot, și că i-au mai dat un mandat lui Klaus Iohannis. Cum diaspora a avut un rol determinat la ultimele runde de alegeri, canalia miziliotă s-a dezlănțuit la adresa românilor din Italia, pe care i-ar alunga cu pietre de la graniță.

Dezlănțuirea scabroasă a beizadelei comunistoide conține îndemnuri pline de ură la adresa românilor din diaspora – să plece, să nu mai vină aici, că n-au votat cu Ciuma Roșie! Aici e loc doar pentru „patrioți” gen Serghei Mizil, care mănâncă „mămăligă cu carne”, după ce s-au bătut „cu dacii și romanii”.

Limbajul scabros al lui Serghei Mizil, în cele 9 minute, produce, printre altele, următoarele expresii:

 • „morții mă-tii” (de 8 ori)
 • „p…a mea” (5)
 • „p…da mă-tii” (2)
 • „Băga-mi-aș p…a în mama voastră!” (2)
 • „Paștele mă-tii” (1)
 • „mi-o sugeți” (1)
 • „M…e vă dau la toți, bă!” (1)

Serghei Mizil avea un anturaj de aceeași factură încă din comunism: Nicu Ceaușescu, Mădălin Voicu etc. – numai beizadele! În capitalism s-a mai înfrățit și cu alte specimene, gen Codrin Ștefănescu.

VIDEO: Scârboșenia de 9 minute a beizadelei comuniste

https://www.youtube.com/watch?v=VtEYNOaEHD0

Stenograma unei crize de demență

„Stau aicea și mă cac pe mine”

„Nu se poate ce se întâmplă la ora actuală în țara asta! Nu mă refer la toți românii din Italia. Mă refer la partea aia care… «como se dice», «come se face»… Păi, dă-te în sloboz, în morții mă-tii!”

„Acum, când a venit coronavirusul, veniți pe capete încoace, înapoi, acasă. Păi, nu vă mai e frică de ciuma roșie? E mai periculoasă decât virusul. Păi, voi mi-ați votat mie în străinătate, mă?! Ați votat trei zile… Eu, român care stau aicea și mă cac pe mine… mănânc aicea… și mă bat cu Iohannis, care… L-ați votat pe Iohannis – unde l-ați văzut, bă, zilele astea că apare?”

„Păi, n-ați votat voi, mă, să stăm aicea… «stabilitate»… că să vină «Iohannis neamțu’»… Și acuma voi veniți, care mi-ați votat mie trei zile… v-ați pișat pe mine, ca cetățean român care votez o zi. De ce să votez eu o zi și voi trei zile?”

„Băga-mi-aș p…a în mama voastră!

„Acuma, când ați dat de ananghie… «che»… că mă uitam la televizor acuma, toți vorbeau stricat românește, aveau accentul ăla italienesc, ridicau vocea – «la noi, la noi…» Păi, de ce nu stați, bă, la voi, băga-mi-aș p…a în mama voastră?! Stați la voi acolo, nu?!”

„Când veneau la mine la restaurant și ziceau… «la noi acasă, la noi acasă…» Păi, stați la voi acasă, mă, muri-mi-ar visu-n voi!”

„Și acuma, senchi, veniți pe toate căile și vă ascundeți în România. Stați, mă, în p…a mea la voi în Italia, mă! La voi acasă, mă! «Che cosa»…”

„Băi, dacă sunteți șmecheri așa și ați votat, și v-ați pișat pe România, și acum «ciuma roșie», «criminalii»… și acum veniți voi, șmecheri, înapoi  acasă. Stați, mă, în p…a mea la voi acolo, mă!”

„Dă-te-n morții mă-tii”

„Soția mea dă din cap. Păi, stai, mă, de ce să vină, mă, ăștia?! Se ascund în autocare… intră prin efracție… vin prin alte țări, prin mașini… Păi, să nu mai spui că ești italian, cum spuneai tu la frontieră! «Veni di Milano, come se dice»… păi, dă-te-n morții mă-tii, mai bine spuneai: «Sunt din Periprava».”

„Vorbesc pentru lepre. Bă, eu n-am văzut un președinte… Ai văzut cum merge? «Vreau anticipate»… «Vreau guvernul meu»… «Vreau…» Păi, dă-te, mă, în sloboz, fă ceva, că murim pe capete aicea! Vrei tu… păi și eu vreau: eu vreau euro, vreau cocaină, vreau țigări, vreau fete de 10 ani… nu 10 ani, 20 de ani…”

„Nu se poate, bă! Am avut asociat la restaurant care… avea televizorul numai pe italiană. Vorbea cu una de-acolo, cu o lepră de-acolo… «Come se dice»… «quatro formaggi mâncăm»… Dă-te, mă, în sloboz! Nu mâncai mămăligă cu carne, cum mâncăm noi, românii…”

„Și acuma, toți acasă… Stați, mă, la voi acolo, mă! N-ați zis voi că țineți economia României pe banii voștri? Că așa spuneați: «Noi trimitem bani în țară». Păi, stați, bă, acolo, dați-vă-n sloboz să vă bată, mă!”

„M…e vă dau la toți, bă!”

„Nu se poate așa ceva! Chiar așa de preșuri suntem, mă? Așa o nație de căcat? Până acuma eram italieni, nu puteam să vorbim românește… «Che dici, che dici»… vorbeau… «che dici»… Stai în p…da mă-tii acolo, «che dici»! Că nu mă intereseză pe mine. Eu vorbesc moldovenește: «băi, cacatule, te manânc!». Nu «che dici, che dici». Du-te-n p…da mă-tii acolo! Aaaa, ți-e frică acuma! E bună România, țara condusă de «ciuma roșie»… Nu mai murim aicea pe capete.”

„Bă, dacă aș putea acuma, după creierul meu, aș inventa un partid naționalist, mă. Când vin ăștia la frontieră – «ia vorbește cu mine, mă!». «Che dici?» Mergi mă, în morții mă-tii, acolo, mă! Dacă ți-ai uitat limba în trei cuvinte…”

„Mamă, acuma se întorc pe capete, fug de la frontiră, vin pe alte părți… Stați, mă, în Italia, mă, că-i frumos, mă! Păi, nu v-ați dus în Italia?! Pe Costa de… «La mine come se dice… mangeare…» M…e vă dau la toți, bă!”

„Am acte că sunt nebun… și mi-o sugeți”

„Bă, am avut filfizoni în jurul meu, asociați… români-români, de-aicea… bine, și-au schimbat și numele… Când cânta imnul Italiei, se ridicau ca proștii, așa, și puneau mâna pe inimă. Mă, dă-te-n p…a mea, imnul Italiei… păi, ești italian?! Stai în morții mă-tii în Italia atuncea! Juca Italia cu nu știu cine… era Campionat Mondial, aveam restaurant… și toți italienii noștri… îi chema Marin, Vasile, Gheorghe – toți cu mâna pe inimă. «Stai, domn’e, că cântă imnu’ Italiei…» Păi, băga-mi-aș p…a în mama voastră, de ce nu stați în Italia acuma? E bună România acuma…”

„Soția mea îmi face semne încontinuu. N-o să mă ia, că n-are cu ce să mă ia. Băi, încă o dată vă repet: am acte că sunt nebun… și mi-o sugeți.”

„L-ați votat pe Iohannis – stați afară, că mi-ați schimbat mie destinu’!”

„Mă uitam acuma la Ciutacu, la România TV. Toți vorbeau… «alora»… Mă, dă-te, mă, în morții mă-tii, ce mai vii aicea, «alora»?! Stai în morții mă-tii la «alora» acolo!”

„Acuma sunteți toți șmecheri, veniți acasă… zice: «Paștele… mă opriți să vin la Paște»… Da’ stai în Paștele mă-tii acolo, mă! Păi, îmi omori tu mie copiii mei, că vii tu… du-te-n morții mă-tii!”

„Băi, stați afară, bă! L-ați votat pe Iohannis – stați afară, că mi-ați schimbat mie destinu’ în țara mea! Și acum veniți înapoi… Stați, mă, în p…a mea, să vă repare Iohannis pe toți!”

„M-am bătut cu dacii, m-am bătut cu romanii…”

„Votați trei zile… și eu votez o zi, că eu îs mai prost… Păi, bă, nu țipați afară că «noi, diaspora, nu putem să votăm»?! Păi, de ce p…a mea nu vii să votezi în țară, mă?! Stai în morții mă-tii și votează afară, mă… papagalu’ dracu’!”

„Eu vorbesc pentru filfizonii care vin să-mi dea mie lecții… Eu, aicea, m-am bătut cu dacii, m-am bătut cu romanii, m-am bătut cu toată lumea… Nu se poate așa ceva, mă!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Stați acasă, nu vă bateți joc de eforturile noastre!” Apelul și vânătăile unei tinere asistente medicale din Italia

12 COMENTARII

 1. Diaspora face bine că se întoarce să-și construiască țara cu responsabilitate, fiindcă Dumnezeu e dac și român.

  Dar mai are Diaspora case unde să stea?

  • Humarin Korandos Bati campii. Tara nu se construieste cu responsabilitate cu lideri care fura. Si, bai neavenitule, si cati bani a bagat diaspora in Romania? mai multi decat toti investiorii straini la un loc! S-a marit PIB cu banii diasporei, sa se laude eternul PSD cu „marili victorii”; banii nostri, desteptule, au tinut comertul in picioare, de la materiale de constructie pana la rechizite scolare si mancare.Inchipuieste-ti ca diaspora are unde sa stea, ne-am construit case cum voi nici nu visati, prapaditilor, cu bani munctiti din greu printre straini, cu apa curenta si caldura, cu muncitori romani,.cu materiale romanesti, sporind vanzarile si dand ator oameni de lucru. Bai neinteleptule, noi am muncit in strainatate sa se laude mafiotii ca scazut somajul, bai! Am platit si platim impozite pe case si pamanturi, avem drept sa votam, desteptule. Platim impozite sa aveti voi de unde lua pensii, prapadit cu capul ce esti.

 2. Asta se întâmplă când scârboșenia interlopă pestilențială roșie este lăsat în cotețul furat de tac’su și nu este băgat în cămașă de forță la balamuc, acolo unde’i este de fapt locul acestui șobolan bolșevik !
  Să se ducă’n morții măsii în Siberia cu klanul lui de limbrici rusofili în Siberia, acolo unde’i este locul !
  MUIE de măgar dată acestui specimen oribil și celor care el !!! 👹👺😱

  • Nick,
   Hai sa-ti povestesc eu ceva despre acest individ si familia lui.
   Eram in vara lui ’88 pe o nava maritima in Portul Constanta. Eram la plecare.
   Chiar inainte sa lansam motorul principal am primit ordin sa anulam tot pentru ca o sa primim o vizita importanta.
   Cine venea? Tov Niculescu Mizil ministrul Cooperatiei cu familia.
   7-8 persoane printre care si acest individ si Oana Mizil (era o pustoaica )
   Imediat dupa ce au ajuns a aparut o dubita cu vreo 4 ospatari, mancare,vesela,frapiere,gheata, lazi cu bere,pepsi, vin, apa minerala .
   Au stat la masa 4-5 ore, pana nu au ras tot nu au plecat.
   Stii care era situatia cu mancarea in tara pe vremea aia.
   Pai cum vrei sa nu regrete comunismul jegul asta, fratele meu?
   Noi plecam la cursa lunga cu te miri ce. Doi saci cu fasole, conserve si cateva ciolane in functie de cum stia sa se descurce bucatarul pe la depozit. Painea goala era hrana de baza si pestele pe care reuseam sa-l prindem.
   Prin Asia si Africa ne mai descurcam, 2-3 sapunuri – o galeata de peste, un butoi cu motorina – o barca plina cu legume proaspete, si tot asa.
   Iti dai seama cum pot sa ma simt acum cand il ved pe jegul asta cum se sparge in figuri pe la tv.

 3. credeam ca nu aveti probleme cu acoperisul!!…nu era cazul chiar azi sa dati asa ceva …inteleg ca presa e libera ,dar acest clip intrece orice masura….stiti ce-ati facut??…ati dat apa la moara chiar ciumei rosii!!!…nu stiu ce se intampla zilele astea ,dar parca le-au luat unora mintile….pacat…

 4. Domnule Cartianu, nu mai popularizati toate erorile genetice ale poporului roman. El singur declara ca nu e in toate mintile, ca orice beizadea comunistoid-securistica e un parazit invatat sa injure si sa traiasca pe spatele altora.

 5. Nu cred ca prea multi dintre cei care s-au intors acasa, au votat. Este clar ca s-au intors, in marea lor majoritate, cei care stateau acolo fara forme legale. Ca mare parte dintre ei sunt oameni de isprava, nu m-andoiesc insa cred ca s-au intors si multe secaturi. S-a dat apa la moara javrelor. Ei, niste profitori ordinari ai tuturor oranduirilor. Sunt convins ca, intr-o societate normala, acest Serghei n-ar fi putut face mare lucru (probabil ca este un profitor ordinar al relatiilor lu’ taticu).

 6. Nea Grigore, chiar n ai posibilitatea sa înțelegi ce spune omul?!?
  El nu înjură toți românii care vin… numai legumele alea cu umbra de neuroni, care se dau italieni și dacă îi întrebai acum 3 luni daca vor sa se întoarcă acasă, clar iti spuneau niciodata! Italia e acasă!
  Da,pentru aia am o scârbă profunda!
  Asa ca , nu mai rastalmaciti cuvintele după bunul plac!

 7. Serghei Mizil

  omul nou din comunism, acum bătrân și-aduce aminte
  sau nu, de Serghei
  de frig, de caloriferul de fontă ce sprijinea un geam prăfuit
  geam ce avea o coală albastră decolorată și căcată de muște
  drept perdea

  trecutul îl arde și-n prezent
  figider rusesc, Fram, cu fotografia lui Serghei, odihnea în el
  oase dezgolite de carne și un pui vinețiu, Frații Petreuș
  mai jos, pe alt raft, un borcan plin de negreală încrustată, numită dulceață
  un copil la o masă scria chinuit având drept lumină, o lampă de petrol
  curentul s-a oprit la ora șase și-n liftul care pute, o femeie strigă
  pe întuneric, îmi este rău

  la subsolul blocului șobolani înebuniți, urlau a foame
  cineva a astupat gaura dinspre luminatorul blocului plin de gunoaie și hârtii
  prin ceața memoriei la mulți se văd ciorchini de oameni atârnați pe scările autobuzelor
  bătea vântul și viscolea, se duceau cu toții, puhoi spre marile uzine
  furate și distruse după revoluție, tot de către ei

  soarele ardea și praful camioanelor grele cărau pământ, multe șantire de blocuri
  o macara urca de jos, cuburi de BCA, prin spate cineva fura saci de ciment
  seara la fabrica de resturi de carne care nu mergeau la export, ieșea schimbul doi
  mulți mergeu crăcănați sau păreau că au prea mari burți
  furau carne, ca să o vândă, carne băgată între picioare, aproape de cur sau în fâșii înfășurată pe trup
  astazi ei spun că trăiau bine, și că, acum au pensii prea mici

  la aprozar un țăran fabricat în vânzător îți punea un kg de cartofi și de morcovi
  când găseai, jumătate pământ sau gunoi
  daca vinerea nu aveai grijă, nu mai apucai pâine și mâncai mălai, până luni
  fumai țigari Carpați, umede și mirosind a mucegai
  la fund te ștergeai cu ce găseai, de multe ori de ciudă cu ziarul Scânteia
  femeile pentru ciclu spălau cârpe, că vată nu găseau
  venea și ora 8 seara iar la televizor, toavarășul, tractoare și furnale
  apoi cantece patriotice cu Serghei de la Moscova
  la ora 10 te culcai ca un dobitoc, pentru ca a doua zi să nu întârzii
  nu mai aveai nici vise!

  undeva la Sinaia o odrazla de mare bandit comunist, numit Serghei
  strivea capota unei mașini de miliție, cu piciorele, era beat și balele îi curgeau
  urla de nebun, că el este liber
  milițianul umilit se ruga … tovarășe Serghei … haideți dați-va jos
  Serghei însă striga, du-te-n aia mea !
  timpul a trecut, dar iată-l din nou pe Serghei lustruit la cur de către unele televiziuni
  hăhăie tot de nebun, din nou du-te-n aia mea
  râgâie tatuat și îndestulat, la fel ca acum 40 de ani
  privind sfidător;
  proștilor … ați crezut că voi veți fi cei dintâi?
  nu vedeți că am rămas tot noi?

  @ Viorel MUHA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.