Victor Ponta e convins că noul președinte va fi… Klaus Iohannis! „Mircea Diaconu e sabotat de Antena 3 și de PSD”

3
3391
Victor Ponta
Victor Ponta este marele învins al anului 2014 din politica românească. Partidul său e în pragul scindării, candidatul susținut de el nu a făcut mare brânză în primul tur al alegerilor și relația cu PSD s-a năruit

Președintele Pro România recunoaște pentru prima dată că tema „Băsescu a tăiat pensiile și salariile” a fost folosită propagandistic, inclusiv de el, începând din 2010.

Acum, Ponta spune că Băsescu nu avea ce face, trebuia să ia măsuri de austeritate, pentru că – urmare a crizei – nu mai erau bani de pensii și salarii.

Într-o emisiune la Europa FM, Ponta a mai spus că Ordonanța 114, adoptată de Guvernul Dăncilă, „e din Venezuela” și că Iohannis va câștiga alegerile din noiembrie.

Liderul Pro România a făcut și o dezvăluire: Mircea Diaconu, răsfățatul Antenei 3 până de curând, „e sabotat tocmai de Antena 3 și de PSD”.

Victor Ponta la Europa FM

 • „Faptul că ALDE a luat sub 5% nu e vina mea sau a PNL sau a USR. Este vina lor, că au stat prea mult lângă Dragnea și Dăncilă și au girat toate măsurile.”
 • „Eu am fost convins că ALDE va ieși de la guvernare când s-a adoptat Ordonanța 114. O lege mai rea pentru economia României nu există, a afectat șase domenii esențiale. Tu, ca om normal la cap, să nu spui «Alo, Teodorovici, asta-i din Venezuela! Noi nu putem să stăm cu voi»… Ei au stat. Și la alegeri au pierdut.”
 • „După alegerile prezidențiale, cred că va fi un nou guvern. Domnul Iohannis va avea… eu cred că tot domnul Iohannis va fi președinte.”
 • „Dan Barna are șanse să intre în turul 2, pentru că singurul candidat de stânga care are potențial să intre în turul 2, Mircea Diaconu, e sabotat tocmai de Antena 3 și de PSD. Și atunci, probabil că nu va intra nici Mircea Diaconu. Sau, oricum, dă o bătălie mult prea grea și inegală.”
 • „În sondajul făcut și plătit de PSD în luna iunie, cel mai bine stătea Mircea Diaconu. Teodorovici, Fifor aveau 2%, 3%, nu-i vota nimeni. Ideea cu Mircea Diaconu era foarte bună. Am zis: «Uite, mă, s-au deșteptat cei de la PSD». Că am încercat cu Năstase – am luat bătaie. Am încercat cu Geoană – am luat bătaie. Am încercat cu Ponta – am luat bătaie.”
 • „Pro România nu este, în acest moment, o forță politică capabilă – ca organizare, ca structură – să ducă un candidat în turul 2 și să-l facă președinte. Cred că nici USR nu poate chestia asta, și USR a început proiectul cu vreo 5 ani înaintea Pro România.”
 • „Nu înțeleg de ce candidează Dăncilă. Nu ajunge în turul 2, și știe și ea chestia asta.”
 • „Acum nu avem guvern. E un guvern mort, pe care nu s-au hotărât nici PNL, nici USR – nici noi! – cum să-l îngropăm.”
 • „Eu nu cred că este nimeni atât de fraier în țara asta, cum crede doamna Dăncilă – sau poate doamna Dăncilă este -, să creadă că «uite, dom’le, PSD-ul are bani de pensii și salarii și vin ăia răi de la PNL și o să taie». Nu crede nimeni. Toată lumea a înțeles că este jale, nu mai au ăștia bani de salarii și pensii. Asta, cu salariile și pensiile, nu mai ține la nimeni. Au zis-o și la europarlamentare și și-au înjumătăți voturile. Omul de la țară, pensionarul, nu mai crede.”
 • „Am văzut în 2010 această soluție – tăierea salariilor – aplicată de domnul Băsescu. De nevoie, că nu a aplicat-o de plăcere Băsescu că a avut el așa o pasiune să taie pensii și salarii. Nu mai avea bani.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

O nouă înfrângere a mafiei din justiție: instalarea Adinei Florea la SS-Gestapo a fost blocată a cincea oară! Vot la limită: 10-9

Dăncilă dezgroapă un dinozaur PSD pentru a o ajuta în campania prezidențială: fostul pușcăriaș Miron Mitrea

Cum putem scăpa de PSD în 3 pași și 15 luni, plecând de la dorința lui Moise Guran: „Să scăpăm odată de acest blestem!”

VIDEO. Ultimele ore ale Alexandrei. La reconstituire, anchetatorii au făcut focul, iar Dincă a pus lemne sub butoi. O polițistă a jucat rolul Alexandrei, iar la ardere a fost folosit un manechin

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

VIDEO. Revanșa reporterului Pro TV: Dragnea l-a chemat la baie, el s-a dus în Teleorman. Ancheta lui Alex Dima, de mare audiență, a putut fi văzută și la Rahova, unde e întemnițat Dragnea

Beizadeaua ucigașă a mai făcut două accidente grave! A distrus trei mașini de lux, în valoare totală de peste 600.000 de euro: Nissan, Ferrari, Aston Martin!

DOCUMENT. Așa arată cetățenia americană a Sorinei! Plus: distracție cu vrăjitoarea. Între timp, televiziunile din România primesc confirmarea ticăloșiei cu care au tratat acest caz

VIDEO. Cum a fost lovit în cap un gorjean, în curtea bisericii, de glonțul tras de un jandarm la 2,5 kilometri distanță

3 COMENTARII

 1. Crizele financiare sunt ciclice și sunt produse de populismul deșănțat. Băsescu era populist în declarații dar nu în muncă. Visa să distrugă liberalii PNL și a reușit să-și scufunde propria navă. Liberalii sunt o extensie a libertarului Engels. Câtă vreme oamenii votează partidele cu speranță de viață peste 22%, nu mai e loc pentru găinării politice. Stai nemișcat lângă liberalii PNL te sufoci. Stai nemișcat lângă social democrații PSD, la fel. Vorbele grele și crimele nu ajută.

  Ponta rămânea în memoria poporului dacă construia autostrăzi, așa cum promitea domnul Mircea Geoană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here